ramkens,imam sopstevenu glavu da razmisljam.upravo kako mi se nije svidjalo koja se pravi atmosfera da je piksi glavni krivac,a da to je poturano dobrim delom od nekih ljudi iz prosle uprave(ne javno i direktno),takodje navijaci ga ne vole i prozivaju,i da par admina sa rsb-a su poturali tu pricu.ali kao sto rekoh imam svoju glavu da razmisljam,posebno kada su dati svi podatci...ma sta ko iz bilo kojih namera poturao pricu o piksiju(piksi je verovatno dobra zrtva jer ga organizovani navijaci ne vole,pa je laka meta,pri cemu da se ne lazemo i on ima odredjenog udela u nasem propadanju,kao i svi ostali koji su rukovodili klubom u zadnjih pa 20god)...
da malo uopstim i generalizijuem stvari sukob covic-dzajic je vec totalno druga prica.imamo sasvim jasne izjave i jednog,a u odredjenoj meri i drugog(tj covic je dosta puta pricao o svemu,dzajic manje i vise zamumuljeno,ali opet smo mogli da vidimo njegove savove).i vise je nego jasno da je covic za hitno otpustanje ljudi i reorganizaciju kluba.dzajic se ne slaze sa takvim radikalnim merama.mozda nije u potpunosti protiv njih,ali se u svakom slucaju ne slaze sa svim tim kompletom mera.sto se tice zadrzavanja trenera zimus,isto nije nikakva tajna da je dzaja bio glavni pobornik njegovog ostajanja na celu,iako je on dobrim delom zadrzan iz razloga sto su procenili da nemaju para za neke ozbiljnije trenere.tako da tu jako tesko mozemo da govorimo da ovaj i onaj poturaju pricu,posto imas izjave jednog i drugog,pa donosi zakljucke...