Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562689 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1350 poslato: Mart 05, 2013, 08:43 »
ramkens,imam sopstevenu glavu da razmisljam.upravo kako mi se nije svidjalo koja se pravi atmosfera da je piksi glavni krivac,a da to je poturano dobrim delom od nekih ljudi iz prosle uprave(ne javno i direktno),takodje navijaci ga ne vole i prozivaju,i da par admina sa rsb-a su poturali tu pricu.ali kao sto rekoh imam svoju glavu da razmisljam,posebno kada su dati svi podatci...ma sta ko iz bilo kojih namera poturao pricu o piksiju(piksi je verovatno dobra zrtva jer ga organizovani navijaci ne vole,pa je laka meta,pri cemu da se ne lazemo i on ima odredjenog udela u nasem propadanju,kao i svi ostali koji su rukovodili klubom u zadnjih pa 20god)...

da malo uopstim i generalizijuem stvari sukob covic-dzajic je vec totalno druga prica.imamo sasvim jasne izjave i jednog,a u odredjenoj meri i drugog(tj covic je dosta puta pricao o svemu,dzajic manje i vise zamumuljeno,ali opet smo mogli da vidimo njegove savove).i vise je nego jasno da je covic za hitno otpustanje ljudi i reorganizaciju kluba.dzajic se ne slaze sa takvim radikalnim merama.mozda nije u potpunosti protiv njih,ali se u svakom slucaju ne slaze sa svim tim kompletom mera.sto se tice zadrzavanja trenera zimus,isto nije nikakva tajna da je dzaja bio glavni pobornik njegovog ostajanja na celu,iako je on dobrim delom zadrzan iz razloga sto su procenili da nemaju para za neke ozbiljnije trenere.tako da tu jako tesko mozemo da govorimo da ovaj i onaj poturaju pricu,posto imas izjave jednog i drugog,pa donosi zakljucke...
« Poslednja izmena: Mart 05, 2013, 11:40 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1351 poslato: Mart 06, 2013, 04:54 »
Panteru, uopšte ne kapiram šta je poenta izvlačenja tih komentara iz naftalina? Jel smo to, kao, Nenad, Dule i ja krivili Piksija za bilo šta? Nidje veze.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1352 poslato: Mart 06, 2013, 05:16 »
Nisam nigde ja rekao da ste vi krivili Piksija, već da se o tome tih dana raspravljalo u "javnosti", pa i na ovom forumu. To sam citirao samo zbog toga što je Dule rekao da niko nigde nije krivio, niti se bavio Piksijem u tom periodu. A očito da jeste, jer tog pisanja ne bi bilo, a takve priče mora da neko plasira u javnost, isto kao što je sada slučaj sa Džajom.
« Poslednja izmena: Mart 06, 2013, 05:18 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1353 poslato: Mart 06, 2013, 05:22 »
kao sto rekoh sa dzajom nije isti slucaj,niko ne potura price,dzaja daje sam izjave,i svako ko ima mozga onda moze na osnovu toga da izvuce zakljucke...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1354 poslato: Mart 06, 2013, 05:29 »
Ramkens, ne izmisljaj i ne izvrci. Evo ti ponavljam sta sam napisao koliko juce:
Kada je rađen onaj presek poslovanja u poslednjoj deceniji po dolasku Čovića svuda se po medijima i zvezdinim navijačkim forumima provlačila teza da je Piksi glavni krivac za stanje u koje je klub dospeo.

Sada se po tim istim medijima i zvezdinim forumima, pa i ovde, Džajić prestavlja kao glavni i jedini krivac za svo stanje koje trenutno vlada u Zvezdi. Po meni je to dovoljno da sklopim sliku.
Sad kada si sklopio svoju sliku gledaj je, a nemoj ovde da prosipas mudrosti. Ni u jednom iole ozbiljnijem mediju nije ni nagovesteno da je Piksi glavni krivac, naprotiv, brojke su belodano jasne. Plus je jos Covic javno, u kamere izjavio ko je drzao Zvezdine igrace u Piksijevo vreme i zasto je Piksi morao da ode. Isto kao sto ni ovde niko nije napisao da je Dzajic glavni krivac. A ako nemas pametnija posla, slobodno citaj navijacke forume gde pljuju Piksija - samo se onda tamo i raspravljaj, sa tim ljudima, do mile volje, a nemoj da nama ucitavas neke stavove koje ovde nisi mogao da vidis.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1355 poslato: Mart 07, 2013, 12:31 »
Piksi - donio je dvije duple krune, sekunde su nas dijelile da igramo Evropu kada cvijetaju visibabe i na tome mu hvala.  Što se tiče dugova, prevelike su tu spletke i kombinacije, tako da neću nikoga da osuđujem, jer svako može biti kriv za to, a nažalost čisto sumnjam da ćemo saznati ikad ko su krivci...

Džaja - Bari i Tokio, naklon do poda i za još mnoge stvari što je uradio u Zvezdi, ali izgleda da on i dalje živi u bivšoj Jugoslaviji i da ne shvata neke stvari...

Čovke - Preporodio je KK i djeluje mi kao čovjek koji može izvaditi iz govana i FK....

Ostanak Jankovića, prosto ne znam kako da prokomentarišem, jer šta reći za čovjeka kome je NIKOLA PETKOVIĆ organizator igre  :wacko: :no:  i kome Mićko i Kadu nisu ni u planu...

Kakvi god da su bili i šta god da su radili, pod hitno bi vratio Jovanovića i Maksimovića na mjesto štopera, ako ne mogu obojica, onda Mićka staviti k'o štopera...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1356 poslato: Mart 07, 2013, 09:41 »
Sve stoji osim Maksimovica. Taj covek posle utakmice protiv Vojvodine nema sta da trazi u Zvezdi, taman da je novi Vidic. A nije.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1357 poslato: Mart 07, 2013, 11:13 »
Arkan, Aca Bulić, Janjušević, Mišković, Antelj....zvezda je uz velike žrtve preživela ovu ekipu. Preživeće valjda i ovo sada, mada šamaranje mrtvog magarca slabo daje rezultate.
Nacionalni stadion na Marakani. Moguće je, ali... Zvezda jeste vlasnik stadiona, ali zvezda nije vlasnik parcela. Nije vlasnik parcele kod pumpe (park) nije vlasnik parcele gde je bila pekabeta (Miško) nije vlasnik stare biletarnice (Janjušević) nije vlasnik beton placa (Antelj)...nije vlasnik parcela gde je stadion (grad)...

Ima mnogo toga da se uradi pre nego što se stvari pokrenu sa mrtve tačke.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1358 poslato: Mart 07, 2013, 11:29 »
'oće li stečaj skoro?! jel Petković napokon dobio koji dinar?!  :smeh3:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1359 poslato: Mart 07, 2013, 11:37 »
nego,vidim oteraste i ovog žvalu balavog "boli me kurac,ja sam naj igrač iako mi još sline cure,al zato vozim Q7 sa tablicama FILIP i jebem maloletnice od 13 leta"... :smeh1:
pitam se samo što ste dosad čekali?! da mi takav dođe u BSK,pa spustio bi se dolje sa tribine i malo mu majčicu pomenuo... :D

daklem,žvalo...

« Poslednja izmena: Mart 07, 2013, 11:38 kosingas »
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1360 poslato: Mart 07, 2013, 11:45 »
Nije dete krivo što mu je keva alava.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1361 poslato: Mart 07, 2013, 11:48 »
pa ko vozi Q7,dete ili keva?!  :cigara:
ccc,kakvi su sve prošli kroz Zvezdanu,dobro još da ikako i postoji...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1362 poslato: Mart 07, 2013, 11:51 »
Dečko je 95. godište, šta misliš ko je donosio odluke? :D

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1363 poslato: Mart 07, 2013, 11:56 »
Jedan kratak sastanak je upravo završen.
Nevidjene, do sada, mere bezbednosti i potpuno nova pravila kada je zakon o sprečavanju nasilja na sportskim objektima.
Rešio Tole da se obračuna sa huliganima, pritisla ga Evropa jezivo.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1364 poslato: Mart 07, 2013, 11:58 »
Ajd' da vidimo i to čudo. :aplauz: