Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561481 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1500 poslato: Mart 19, 2013, 08:52 »

najveći problem su političari u fudbalu ( sad će profa opet da skoči) koji odlučuju o svemu i "štite" kriminal u klubovima

Evo, skočio sam.

:trampol:

P.S: Super vam logika. Dule napiše koje zlo je ovladalo severnom tribinom, a vi "nisu navijači najveći problem". Pa KO je rekao da su "najveći" ??? !! Jednostavno, PROBLEM su - jedan od nekoliko - jer su postali sami sebi cilj, nešto nalik sekti koja ima svoje vodje (od kojih svaki ima podebeli dosije u policiji i arsenal oružja na gajbi),  stroge kodekse ponašanja - recimo,  ne ide se na utakmice na Veliku Subotu (ovo im je jedan od najvećih bisera u inače podužem nizu), smatra sebe za bogioca u klubu, overava ko sme da dodje a ko ne sme (recimo, oko Robija su se lomila koplja, dok čovek kojeg je on tražio da mu bude pomoćnik - Komljenović - nije mogao ni pod razno da dodje zbog "hrvatstva"!!!), celu utakmicu peva neke svoje horske rukoveti, a ne znaju ni koji je rezultat... itd... itd...   A tek splet pesama Kosovu u 85. minutu utakmice u Nišu !!!     :wacko: .  Ma, prave delije, ljubi ih nana.

dobro je da se u tim godinama još skakuće  :palac:

"Navijači" su produkt političara i bez njihove podrške ne bi mogli da rade sve ovo što si gore napisao i još dosta toga van stadiona
  zna se dobro ko iza koje grupe stoji ko uvodi Delije u Pionir ili ko obezbeđuje Alkatraz na svakom gostovanju, to bez Vučića, Dačića, 
 Tadića, Đilasa ne bi moglo da se odradi
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1501 poslato: Mart 19, 2013, 09:42 »
Asamoin menadzer od svih moze da se pokrije usima i cuti. Sto ne objasni kako je uspeo da dovede u Zvezdu momka sa srcanom manom kojem je ugrozena karijera? Vidim da su istu stvar izgleda napravili i sa ovim Daudom...svasta. I jos se nesto buni po forumima i izigrava, nije ga sramota.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1502 poslato: Mart 19, 2013, 10:28 »
dule,taj asamoa sa srcanom manom koja mu ugrozava karijeru se vratio trenizima i igrao prijateljsku utakmicu.tako da ta srcana mana nije ni priblizno tako ozbiljna kako su predstavili(ako uopste postoji)...

sto se tice navijaca navijaci su samo jedan od mnogih problema naseg fudbala,koji nam pravi puno problema na medjunarodnom planu.medjutim uticaj tog faktora na lose stanje u fudbalu je dosta malo.hocu reci sve i da se navijaci srede,pacifikuju,prestanu da budu huligani,postanu gospoda i sl stanje u fudbalu ostaje ocajno, sa svim problemima koje i sada imamo.zato kazem da je njihov uticaj na lose stanje jako mali...

najveći problem su političari u fudbalu ( sad će profa opet da skoči) koji odlučuju o svemu i "štite" kriminal u klubovima
u jednu ruku se slazem,u drugu ne...hocu reci po meni ucesnici najvise krivicnih dela u fudbalu,najvise muljanja,namestanja, pronevere para i sl, su ipak takozvani fudbalski ljudi.ne politicari,pa ni kriminalci(naravno i oni rade sve gore spomenuto).e sada istina da bi se ta govna lakse ocistila da nemaju zastitu politicara najcesce,ali govna i takvi likovi uvek nadju sebi ledja,i nije lako rasturiti dobro organizovan sistem...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1503 poslato: Mart 19, 2013, 12:15 »
Taj Asamoa koliko je meni poznato uopste nije u takmicarskom pogonu. Sve i da je ta prica preuvelicana, opet sam imao prilike da ga gledam. I bolje da nisam. Tako da sam njegov menadzer poslednje sto bih radio jeste piskaranje po forumu a ako je vec to ideja, onda neka lepo kaze koji su to "neki ljudi" ili neka cuti i ne seje maglu kako bi u drugi plan otisla cinjenica da je doveo loseg igraca, a vrlo verovatno i invalida.

Sto se navijaca tice, naravno da su jedan od problema. Pa? Da li su manji problem zato sto ima i drugih problema? Ne bih rekao. Zatim, ne bih potcenjivao njihov uticaj ni na fudbal ni na drustvo i hajde da ipak probamo da taj problem resimo. Samim tim ce i stanje u fudbalu biti bolje. Konacno, ne razumem ovo "na medjunarodnom planu". Ubijanje na tribini, u vozu, na zeleznickoj stanici, pucnjave, ranjavanja, samaranje igraca, lupanje automobila, mesanje u rad uprava, dilovanje, huliganizam itd. itd. se desavaju ovde i sada, a ne na "medjunarodnom planu" kada su mirni kao bubice (ne racunam od strane mafije narucene incidente u Djenovi) . A to je tek dvostruki moral koji mi se gadi. Recimo, necemo da palimo baklje u Evropi jer to kosta, a ovde hocemo jer nas bas briga i jer se nista nece dogoditi. Znaci, kada se hoce, moze se, veoma lepo. E to je ono sto ubija i fudbal i sto nas koci na mnogo sirem planu od fudbala.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1504 poslato: Mart 19, 2013, 12:25 »

ko po vama može da reši problem "navijača"?
  ja mislim da to mogu da reše političari na vlasti samo ako imaju volju za to, vo i Platini se obratio Premijeru da reši taj problem

što se dovođenja "povređeneh" igrača tiče od kad je propala priča o nekom južnoamerikancu( salas ili molina) koji ima kraću nogu ništa me više ne može iznenaditi a taj sa kraćom nogom posle igrao Copa Libertadoros lagano dok je netalentovani Barkos stigao da A tima Argentine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1505 poslato: Mart 19, 2013, 01:27 »
Problem navijaca mogu da rese uprave, u smislu da im ukinu sve privilegije koje imaju i da im ne dozvole da se ponasaju kako se ponasaju i da se jednom za svagda izistinski ograde od istih. E onda bismo videli kolika je zaista ta silna ljubav prema klubu (ubedjen sam da bi se i ovde ponovilo nesto slicno kao u Zagrebu).

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1506 poslato: Mart 19, 2013, 01:32 »

opet se vražćamo na to ko sedi u upravama velikih klubova
 kako to misliš da im uprava zabrani ulazak na stadion, ko će da ih spreči oni sa žutim markerima što rade za 5-10 evra po utakmici
 ako niste obavešteni deliji a bogami i grobari su tako reći preuzeli kontrolu svih obezbeđenja po diskotekama i klubovima u Bg i niko im se ne zamera a pojedinici koji to pokušaju obično kratko požive, jedino ih može zaustaviti specijalna policija a za to treba politička volja i nalog sa vrha vlasti da bi se sprovela neka takva akcija, ona novinarka iz Insajdera ima danonoćnu zaštitu od kad je objavila onaj serijal na B92, pre neki dan je svedok na suđenju komandant Marku naprasno zaboravio ko ga je tukao :zbunjen:
« Poslednja izmena: Mart 19, 2013, 01:32 Blefer »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1507 poslato: Mart 19, 2013, 02:17 »
Precizno sam se izrazio: uprava da im ukine privilegije, da ne sklapa sa njima dilove i da se definitivno od njih ogradi. Na stranu sto je najveci deo tih sa zutim markerima upravo sa te iste tribine, niko me nece ubediti da je drzava nemocna da resi problem koji pravi par stotina ljudi, pa makar bili i obezbedjenje disko kluba. Politicka volja dolazi kasnije, a prvi i osnovni korak je na upravama klubova, ko god da sedi u njima, da prestanu da ih tetose vec jednom.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1508 poslato: Mart 19, 2013, 03:13 »
Problem navijaca mogu da rese uprave, u smislu da im ukinu sve privilegije koje imaju i da im ne dozvole da se ponasaju kako se ponasaju i da se jednom za svagda izistinski ograde od istih. E onda bismo videli kolika je zaista ta silna ljubav prema klubu (ubedjen sam da bi se i ovde ponovilo nesto slicno kao u Zagrebu).

Pokušali su to Zečević i Bjeković 2004, kada su navijačima ukinuli 90% privilegija, poput karti ispod žita, besplatnih gostovanja i nekih poslova u i oko kluba i to su platili tako što su oterani iz kluba kroz par meseci...
« Poslednja izmena: Mart 19, 2013, 03:14 ramkens »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1509 poslato: Mart 19, 2013, 03:31 »
 Piksi nije hteo da plaća troškove "navijača" i to je jedini razlog što ga sever ne voli, kad je još ušao u sukob sa bulićima i mikovićem nije mu preostalo ništa drugo nego da brže bolje spakuje kofere i zbriše u Japan

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1510 poslato: Mart 19, 2013, 03:40 »
Piksi nije hteo da plaća troškove "navijača" i to je jedini razlog što ga sever ne voli, kad je još ušao u sukob sa bulićima i mikovićem nije mu preostalo ništa drugo nego da brže bolje spakuje kofere i zbriše u Japan

Isto to sam i napisao na prethodnoj stranici.

Dzajic recimo (koji nije politicar, ali jeste sa organizovanim navijacima nokat i meso decenijama) prstom nije i nece mrdnuti da se to resi. A morao bi, jer ima uticaj. Ali ne, radije ce da ga koristi tako da ih pripusta u svlacionicu ili na parking. Zato i tvrdim da mnogo pre politicara i drzave same uprave moraju da rese ono sto decenijama ili zloupotrebljavaju ili guraju u zapecak.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1511 poslato: Mart 19, 2013, 03:47 »

Isto to sam i napisao na prethodnoj stranici.

Dzajic recimo (koji nije politicar, ali jeste sa organizovanim navijacima nokat i meso decenijama) prstom nije i nece mrdnuti da se to resi. A morao bi, jer ima uticaj. Ali ne, radije ce da ga koristi tako da ih pripusta u svlacionicu ili na parking. Zato i tvrdim da mnogo pre politicara i drzave same uprave moraju da rese ono sto decenijama ili zloupotrebljavaju ili guraju u zapecak.
eto probao je Piksi, nešto se koprcao Den tana pa nisu uspeli bez podrške odozgo, kad nije opstao Zečević koji uopšte nije naivan igrač šta može neki obični sportski radnik da uradi bez vetra u leđa, ništa definitivno samo može da najebe
za Džaju se slažem sve je i počelo u vreme kad su mu pevali "mi smo vojska dragana džajića" :no:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1512 poslato: Mart 19, 2013, 04:06 »
Zna se ko moze da sredi problem sa navijacima.

Ko zna koji put se poteze to pitanje na forumu.Kad bude bilo potrebno da se navijaci dovedu u red,to ce biti uradjeno.Za sad to ne zele,jednostavno su im potrebni vojnici za prljave stvari na ulici,na tribinama stadiona, ovamo ili onamo.Dovesti ih u red je jednostavno kao azbuka.Ne potjecnjujte drzavu,ne precjenjujte gomilu od plafon 500 dzukaca,nemaju oni toliku moc,sve je to na uzdi,te iste drzave.

Sa Dacicem se slavi rezultat izbora a za medije se daju izjave 'obracunacemo se sa huliganima jednom za vazda',pa nemojte molim vas.Jebao im pas mater i jednima i drugima.

Drzava NE ZELI  (ili ne zeli dovoljno,kako god) da rijesi problem huliganizma,to je sve.Nema tu neke prevelike filozofije.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1513 poslato: Mart 19, 2013, 05:45 »
Nije da ne želi, nego ne smeju. Vrlo bitna razlika.
Doduše, počeli su i neki pozitivni vetrovi da duvaju kada je onaj lik oštro zamerio nama i Hrvatima zbog problema huliganizma. Meč u petak će biti prvi veliki test njima.
Do juna će se dosta stvari znati i kod nas. Prvenstveno kada će se najzad otkriti ko diluje, reketira i ko je menadžer pojedinim igračima
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1514 poslato: Mart 19, 2013, 05:51 »
nek mi ne zamjere moji forumaški drugari crveno-bele krvi,al ne mogu se prestat smijat otkako pročitah da ste doveli Sa Pinta... :smeh1:
i još ćete ga plaćat 200 000 "iz donacija"... :smeh3:
i to za polusezonu,u kojoj je zaostatak 11 bodova i gdje je Partizan novi stari prvak...

pa zašto,zašto?!  :cigara:

čini se da nema pameti,već se i dalje gura po starom...pa do bankrota...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč