Taj Asamoa koliko je meni poznato uopste nije u takmicarskom pogonu. Sve i da je ta prica preuvelicana, opet sam imao prilike da ga gledam. I bolje da nisam. Tako da sam njegov menadzer poslednje sto bih radio jeste piskaranje po forumu a ako je vec to ideja, onda neka lepo kaze koji su to "neki ljudi" ili neka cuti i ne seje maglu kako bi u drugi plan otisla cinjenica da je doveo loseg igraca, a vrlo verovatno i invalida.
Sto se navijaca tice, naravno da su jedan od problema. Pa? Da li su manji problem zato sto ima i drugih problema? Ne bih rekao. Zatim, ne bih potcenjivao njihov uticaj ni na fudbal ni na drustvo i hajde da ipak probamo da taj problem resimo. Samim tim ce i stanje u fudbalu biti bolje. Konacno, ne razumem ovo "na medjunarodnom planu". Ubijanje na tribini, u vozu, na zeleznickoj stanici, pucnjave, ranjavanja, samaranje igraca, lupanje automobila, mesanje u rad uprava, dilovanje, huliganizam itd. itd. se desavaju ovde i sada, a ne na "medjunarodnom planu" kada su mirni kao bubice (ne racunam od strane mafije narucene incidente u Djenovi) . A to je tek dvostruki moral koji mi se gadi. Recimo, necemo da palimo baklje u Evropi jer to kosta, a ovde hocemo jer nas bas briga i jer se nista nece dogoditi. Znaci, kada se hoce, moze se, veoma lepo. E to je ono sto ubija i fudbal i sto nas koci na mnogo sirem planu od fudbala.