Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561524 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1575 poslato: April 01, 2013, 06:39 »
Covic izjavio da je dug smanjen za ukupno 8,5 miliona evra?! Nadam se da nije prvoaprilska sala u pitanju....
Verovatno nije.
Veća je mogućnost da ,znajući Čovićev način rada, promenite ime u FKCZVBG upišisponzorapoželji i izbrišete sve dugove. :)
« Poslednja izmena: April 01, 2013, 06:39 deda »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1576 poslato: April 01, 2013, 06:42 »
Kakav je to majstor...

Bolje Dacic i Vucic da se pomaknu malo u stranu,da prepuste covjeku drzavu.Prekrstio bi je u Narodna Republika Srbija i ojha  :clap:  Za dvije godine bi EU na koljenima molila da se udje  :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1577 poslato: April 01, 2013, 06:46 »
 :smeh1: :smeh1: :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1578 poslato: April 01, 2013, 06:50 »
Covic izjavio da je dug smanjen za ukupno 8,5 miliona evra?! Nadam se da nije prvoaprilska sala u pitanju....
Verovatno nije.
Veća je mogućnost da ,znajući Čovićev način rada, promenite ime u FKCZVBG upišisponzorapoželji i izbrišete sve dugove. :)
Salu na stranu, stagod ko mislio o Covicu (a meni se njegov politicki angazman duboko gadio) to je jedini covek koji je napravio presek stanja i dugovanja, izasao sa tim u javnost i redovno daje sve relevantne informacije o finansijskoj situaciji kluba (jedini u Srbiji uz onog novosadskog mafijasa), koji je skinuo milionske blokade racuna, a vidimo i da radi nesto na reanimaciji kluba. I to prvi posle nekoliko decenija. Zao mi je sto je to bas on, ali u tom smislu moju podrsku svakako ima.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1579 poslato: April 01, 2013, 06:52 »
Normalno je da ima podršku navijača Zvezde.
I ja bih podržavao i "crnog đavola" ako bi on pokušavao da ozdravi klub do koga mi je stalo.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1580 poslato: April 01, 2013, 06:56 »
I ja bih podržavao i "crnog đavola" ako bi on pokušavao da ozdravi klub do koga mi je stalo.
S tim sto moja podrska nije blanko. Dzajiceve poteze u poslednje vreme niti razumem niti podrzavam. A Covica podrzavam u smislu toga sto je zasukao rukave, radi danonocno, i, sto je najvaznije, prilicno transparentno. I sto taj rad daje neke rezultate.

Van mreže Cava96

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1581 poslato: April 02, 2013, 06:15 »
S tim sto moja podrska nije blanko. Dzajiceve poteze u poslednje vreme niti razumem niti podrzavam. A Covica podrzavam u smislu toga sto je zasukao rukave, radi danonocno, i, sto je najvaznije, prilicno transparentno. I sto taj rad daje neke rezultate.
Slazem se u potpunosti sa tobom ;)
ФК БОРАЦ БАЊАЛУКА

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1582 poslato: April 02, 2013, 11:26 »
Izgovaramo onako kako je covek licno zamolio na konferenciji za stampu sve da izgovaraju njegovo ime, to je valjda osnovni red i elementarno vaspitanje. Ili se ne ljutimo na "glupe Engleze" kada govore o Nemandzi.

ne vidim da vaspitanje ima neke veze kako se izgovara necije ime, ali ajde, mozda i oni imaju neke svoja knjizevna pravila, pa se iz kraja odakle je Sa Pinto, o cita kao u, ko ce mu ga znati

Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1583 poslato: April 02, 2013, 11:34 »
Pa nema vaspitanje,ali ako ti odes u Brazil i kazes im da se zoves Marko Marković sigurno ti ne bi prijalo da prekrajaju ime i prezime po njihovom ili engleskom.

Valjda covjek zna kako se preziva,sta mi tu ima da izmisljamo toplu vodu i ucimo ga portugalski.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1584 poslato: April 03, 2013, 12:38 »
Izgovaramo onako kako je covek licno zamolio na konferenciji za stampu sve da izgovaraju njegovo ime, to je valjda osnovni red i elementarno vaspitanje. Ili se ne ljutimo na "glupe Engleze" kada govore o Nemandzi.

ne vidim da vaspitanje ima neke veze kako se izgovara necije ime, ali ajde, mozda i oni imaju neke svoja knjizevna pravila, pa se iz kraja odakle je Sa Pinto, o cita kao u, ko ce mu ga znati
Vaspitanje ima veze sa time da se necije ime izgovara na nacin na koji je on licno zamolio. Imam neku ludu ideju da bi on mogao znati bolje kako se izgovara njegovo licno ime od tebe.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1585 poslato: April 03, 2013, 09:34 »

Vaspitanje ima veze sa time da se necije ime izgovara na nacin na koji je on licno zamolio. Imam neku ludu ideju da bi on mogao znati bolje kako se izgovara njegovo licno ime od tebe.

Nekada, u zlatno i kvalitetno doba RTS-a, ljudi koji su uredjivali vesti su zvali ambasade pojedinih zemalja i pitali kako se akcentuje pojedino ime ako nisu znali, a to su trebali da izgovore u programu.
Iranci su "zamolili" da se nekadašnji senator Bob Dol drugačije izgovara jer Dol na persijskom značu valjda, kita  :D
Možda i na portugalskom Pinto znači neki kurac, vrag će ga znati  :rofl:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1586 poslato: April 03, 2013, 02:32 »
Secas se sigurno Ibrahima Gaja. Njegovo prezime se pisalo Geye ili nesto slicno i citalo se, konsekventno, Gej. Covek je, medjutim zamolio sve da se izgovara Gaj, i tako je i bilo. Ne kazem da je i ovde slican slucaj, ali ako Sa Pintu javno kaze svima kako zeli da se njegovo prezime izgovara, to se ima postovati i tu je kraj svake price.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1587 poslato: April 03, 2013, 02:34 »
Jos tri sata do pocetka tekme...izem ti termin, pola 6...valjda su pomerili zbog kosarke, sta li. Vreme je nikakvo, ima da iskisnemo. Nadam se pobedi, sta drugo...a takdje bih voleo da vidimo i kakav-takav napredak u igri.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1588 poslato: April 03, 2013, 08:35 »
Sad kad krenu naslovi..... :aplauz: .....Dauda ovo Dauda ono...mada drugi gol je za špice..... :palac:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1589 poslato: April 03, 2013, 10:12 »
Bitna je igra, ne naslovi. Konacno dobra partija Zvezde, mozda i prva posle one iz derbija. LAzovic konacno igra, odavno ga nisam video raspolozenog kao danas.