Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431980 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #420 poslato: Oktobar 21, 2012, 10:29 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Oktobar 21, 2012, 10:31 »
Najbolja utakmica ove sezone, i to ubedljivo. Ajmo dalje! :aplauz: :aplauz: :aplauz:
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2012, 10:31 Dimitrije BP »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Oktobar 21, 2012, 10:41 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Oktobar 21, 2012, 10:42 »
Dula treba prijaviti Ginisovoj komisiji.. Mislim da je veceras pao rekord u brzini dobijene tehnicke greske  :D
Oprem dobro

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Oktobar 21, 2012, 10:46 »
Čekaj, biće na kraju sezone novi rekord.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Oktobar 21, 2012, 11:54 »
Markisa i VPFC su zivi,mada mislim da su obojica bili izbaceni.
Ja sam uspio sa djevojkom da se pregrupisem i ostanem.

Utakmica nije ni trebala da se igra,ali ajde.

Jedini i iskljucivi krivac za ovo nocas je POLICIJA.Ako ovih dana u medijima situaciju okrenu na huligane,poserem im se u objektivno novinarstvo.

Utakmica ovakvog karaktera,dvije brojne navijacke grupe,ograda visine 50 cm,bez kerova pored nje! Samo privatno obezbjedjenje u kosuljama. Prvo dva varvara dolaze blizu kopa Grobara i nesto provociraju,da bi se jedan lik sa druge strane zaletio na njih,e onda je upalo preko one jadne ogradice Varvara sa njihove strane,pa su kidisali i ovi.Posle par minuta,tu se situacija stabilizovala,svi su bili na tribinama,dvojica mozda uhapseni.E onda krece zaplet.Na komandu svi kerovi pod punom opremom ulijecu na dio dje su navijaci Partizana i to prvo preko 'simpatizera' da se tako izrazim,gazeci sve redom pa na sami kop.Svojim ocima sam gledao kako 3-4 kera mlate covjeka od 50-ak godina koji samo stoji sa podignutim rukama u vis,pregazili su ovu djevojcicu sa slika,posle su je odnijeli dolje na teren...pored mene je takodje neka cura se doteturala i sjela,govori kako su je bukvalno pregazili.Mlatili su redom,zivotinjski,serem im se na kacige,posao i mozak tecni.Kad su ispraznili sektor sa Grobarima,nasi igraci izasli,e onda su uleceli u Varvare.Jos jedan inteligentan potez.Grobari su napolje,policija unutra i cera Varvare napolje,tako da oko hale je prisustvo policije bilo znacajno smanjeno.Tamo su takodje dobro sibali,cuh jos jace nego kod nas...u jednom trenutku jedno 20-ak kerova oko jednog lika,njih 5-6 siba po njemu,ostali ne mogu da dodju na red,a neki inspektori u civili trce i pokusavaju da zaustave batinanje...tuga.

Napolju porusene ograde,slomljena stakla na policijskim autima,neke zardinjere porusene,ne znam jos sta se tamo desavalo.

Na kraju Volim ga ko oka dva sa igracima,fenomenalno proslavljena pobjeda  :aplauz: Ovo sto nas je ostalo smo davali koliku toliku podrsku,bilo je pjesme nekoliko puta,uglavnom su ostala djeca i neki finiji ljudi,ali mnogo bijesni,izrevoltirani zbog prethodnih desavanja :)

Eto,toliko od mene  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Oktobar 22, 2012, 12:01 »
ovo si odradio kao lazanski  :cigara:

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Oktobar 22, 2012, 01:18 »
Izdao si VPFC i Markidu Fauleeee! :P Koji haos, dobro je da ste ok. Igra crno-belih raduje, sve smo bolji i bolji, samo neka tako nastave. A sada - Ritas. :palica:

Prica se da Gordon leti a da umesto njega dolazi Robert Kurz. Videcemo...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Oktobar 22, 2012, 01:18 »
Lopta do Kurca. :uzbudjen:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Oktobar 22, 2012, 01:28 »
I opet,sad vec postajem dosadan,da pohvalim Vestermana!  :aplauz: Majstor,majstor! Fenomenalno izgleda i djeluje na terenu,on je vec sad kompletan igrac covjece.

Naravno,Lucic opet lider,ali cijeli tim je odigrao odlicno.Zaista neocekivano laka pobjeda,ja sam prezadovoljan  :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Oktobar 22, 2012, 07:46 »
Nisu ni mene izbacili  :D Ja sam bio sektor do lože, ali sad druge strane, pored mene Alen Muratović  :aplauz: :aplauz: Frka je nastala zbog par likova iz centralnog sektora(prijatelji kluba) koji su milsili da mogulako da napušavaju neke naše ˝navijače˝, međutim ovi se nisu mnogo libili da krenu put njih, posle toga sam još samo vidio˝navijače˝ Budućnosti kako pretrčavaju teren i odmahsam krenuo u evakuaciju djevojke da je zaštitim :D I bili smo spremni da iskočimo, jer je ovaj lik iz obezbjedjena odmah otvorio ta vrata. >Taman sam se vratio da vidim kako iznose ovu djevojku i nastavak makljaže naših kerova. E sad Po meni glavni krivci su organizatori, koji su sa 5-6 ljudi obezbjedjivali 300 Grobara, ista situacija i na drugoj strani.

E da neka mi se napuši kurca svako ko je skandirao ˝Svinjo Debela˝ kreteni iskompleksirani :pusiga:

Što se samog meča tiče, ja ne pamtim da smo ih ovako lako savladali :aplauz: Večeras je i Bertrans dobio finu minutažu, samo MORA da popravi odbranu, prvenstveno mislim na kretanje.

O Leu nemam šta više reći :)
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Oktobar 22, 2012, 10:45 »
Gde je nestao VPFC? :D

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Oktobar 22, 2012, 10:55 »
sakrio se negde u hali pa nema pojma gde je izlaz

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:00 »
Ova dvojica vode devojke na utakmicu  :hang: :smeh3:

Ja sam se samo jednom tako zajebao u zivotu.. Rekoh da je odveden na utakmicu koja ce po svoj prilici biti revijalna, gde se necu mnogo nervirati zbog igre, opusteno  cu slusati komentare tipa "sta ovaj  radi, koji je nas gol" i sl..
Naravno, ispostavilo se da Samrok uopste nije naivan protivnik i da sam hteo i sebe i nju da bacim sa nadvoznjaka na autoput..  :D
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:11 »
Ja sam to radio da bih joj bar malo objasnio sta se tu desava,posto joj nije najjasnije kako je to Partizan vazniji od nje  :smeh1: Lakse je,nego da mi stalno zvoca,jos sam iz iskustva naucio da je najbolje odma ih odvesti na utakmicu,evo to ti je to  :D

VPFC,javi se jebote  :smeh3: