Markisa i VPFC su zivi,mada mislim da su obojica bili izbaceni.
Ja sam uspio sa djevojkom da se pregrupisem i ostanem.
Utakmica nije ni trebala da se igra,ali ajde.
Jedini i iskljucivi krivac za ovo nocas je POLICIJA.Ako ovih dana u medijima situaciju okrenu na huligane,poserem im se u objektivno novinarstvo.
Utakmica ovakvog karaktera,dvije brojne navijacke grupe,ograda visine 50 cm,bez kerova pored nje! Samo privatno obezbjedjenje u kosuljama. Prvo dva varvara dolaze blizu kopa Grobara i nesto provociraju,da bi se jedan lik sa druge strane zaletio na njih,e onda je upalo preko one jadne ogradice Varvara sa njihove strane,pa su kidisali i ovi.Posle par minuta,tu se situacija stabilizovala,svi su bili na tribinama,dvojica mozda uhapseni.E onda krece zaplet.Na komandu svi kerovi pod punom opremom ulijecu na dio dje su navijaci Partizana i to prvo preko 'simpatizera' da se tako izrazim,gazeci sve redom pa na sami kop.Svojim ocima sam gledao kako 3-4 kera mlate covjeka od 50-ak godina koji samo stoji sa podignutim rukama u vis,pregazili su ovu djevojcicu sa slika,posle su je odnijeli dolje na teren...pored mene je takodje neka cura se doteturala i sjela,govori kako su je bukvalno pregazili.Mlatili su redom,zivotinjski,serem im se na kacige,posao i mozak tecni.Kad su ispraznili sektor sa Grobarima,nasi igraci izasli,e onda su uleceli u Varvare.Jos jedan inteligentan potez.Grobari su napolje,policija unutra i cera Varvare napolje,tako da oko hale je prisustvo policije bilo znacajno smanjeno.Tamo su takodje dobro sibali,cuh jos jace nego kod nas...u jednom trenutku jedno 20-ak kerova oko jednog lika,njih 5-6 siba po njemu,ostali ne mogu da dodju na red,a neki inspektori u civili trce i pokusavaju da zaustave batinanje...tuga.
Napolju porusene ograde,slomljena stakla na policijskim autima,neke zardinjere porusene,ne znam jos sta se tamo desavalo.
Na kraju
Volim ga ko oka dva sa igracima,fenomenalno proslavljena pobjeda

Ovo sto nas je ostalo smo davali koliku toliku podrsku,bilo je pjesme nekoliko puta,uglavnom su ostala djeca i neki finiji ljudi,ali mnogo bijesni,izrevoltirani zbog prethodnih desavanja

Eto,toliko od mene