Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431999 puta)

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #990 poslato: Decembar 18, 2012, 11:27 »
losmi majke ti koje zamerke i kritike su mu na mestu?bas bih voleo da znam...

one koje se ticu finansijske pomoci srpskim klubovima i po kojoj je KK Partizan u istom kosu sa ostalim ekipama, a neke dobijaju jos i vise.

To je izvan svake logike, narocito sto ne postoji stara Crvena zvezda, nego neka hibridna tvorevina za koju vi i sami znate da nije vas stari klub.
Ali gde prestaje logika tu pocinje Srbija
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #991 poslato: Decembar 18, 2012, 11:47 »

one koje se ticu finansijske pomoci srpskim klubovima i po kojoj je KK Partizan u istom kosu sa ostalim ekipama, a neke dobijaju jos i vise.

To je izvan svake logike, narocito sto ne postoji stara Crvena zvezda, nego neka hibridna tvorevina za koju vi i sami znate da nije vas stari klub.
Aha, znači sad je odjednom NAJVEĆI problem to što zvezda ili Radnički od Države dobijaju više od Partizana, i to je, naravno glavni uzrok slabijih rezultata KKP?Recimo da je tako, A NIJE....Kako to da se protumači?Ja recimo to mogu da protumačim kao "sposobnost" uprava KKCZFMPDiva i KK Radnički KG, odnosno "nesposobnost" Uprave KKP da "nađe" pare.Ali, naravno, svoju "nesposobnost" i svoje eventualne greške koje su možda dovele do nekih poraza (btw. ako se ne varam to su sve oni isti ljudi koji su u KKP već 10 i viš godina) ne žele da prikažu, nego je najlakše optužiti druge (Državu, šta god da to značilo) da više daje drugima, koji to, eto kao ne zaslužuju.Naravno, ta priča se protura isključivo  u momentima Partizanove nazovimo je "krize"....dok će se u slučaju osvajanja titule vrlo brzo zaboraviti....kao što je bilo godinama unazad.......Od Jugoslovenskog sportskog društva....preko Derviša.....do "pipanja" sudije....Krug je zatvoren!...I da ne zaboravim...bilo bi interesantno sabrati sve kazne koje je KKP platio zbog ponašanja D.V.-s.....ubeđen sam da bi se dobila baš dobra cifra....
Nina i Nađa

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #992 poslato: Decembar 18, 2012, 11:51 »

Aha, znači sad je odjednom NAJVEĆI problem to što zvezda ili Radnički od Države dobijaju više od Partizana, i to je, naravno glavni uzrok slabijih rezultata KKP?Recimo da je tako, A NIJE....Kako to da se protumači?Ja recimo to mogu da protumačim kao "sposobnost" uprava KKCZFMPDiva i KK Radnički KG, odnosno "nesposobnost" Uprave KKP da "nađe" pare.Ali, naravno, svoju "nesposobnost" i svoje eventualne greške koje su možda dovele do nekih poraza (btw. ako se ne varam to su sve oni isti ljudi koji su u KKP već 10 i viš godina) ne žele da prikažu, nego je najlakše optužiti druge (Državu, šta god da to značilo) da više daje drugima, koji to, eto kao ne zaslužuju.Naravno, ta priča se protura isključivo  u momentima Partizanove nazovimo je "krize"....dok će se u slučaju osvajanja titule vrlo brzo zaboraviti....kao što je bilo godinama unazad.......Od Jugoslovenskog sportskog društva....preko Derviša.....do "pipanja" sudije....Krug je zatvoren!...I da ne zaboravim...bilo bi interesantno sabrati sve kazne koje je KKP platio zbog ponašanja D.V.-s.....ubeđen sam da bi se dobila baš dobra cifra....

Nije sad nego je uvek Zvezda nekad i sad FMP dobijao više narodnih para...
Pa jel znaš ti kolko je npr. koštala Šakotina ekipa ? Antić,Raičević & co. ...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #993 poslato: Decembar 18, 2012, 11:52 »
Vujosevic definitivno krizira,pa su neki docekali konacno svojih 5 minuta,posle evo 10 i kusur godina.Nek vam je alal,zasluzili ste.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #994 poslato: Decembar 18, 2012, 12:25 »
Vujosevic se poredi sa Lukicem,Covicem i Vesicem?  :povraca:

Skoncentrisao sam se isključivo na Duletove izjave o jugoslaviji/komunizmu koje je Dejan pomenuo i napomenuo da se u ničemu ne razlikuju u odnosu na izjave pobrojanih i većeg dela njihovog navijačkog puka o "stubu".

Nisam išao ništa dalje osim tih izjava u toj analizi.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #995 poslato: Decembar 18, 2012, 01:30 »

ja iznosim svoje misljenje i ne branim lik i delo Duleta Vujosevica. Podrzavam ga samo u tome sto se tice finansiranja klubova, a o cemu sam vec pisao.

Nemoj banalizovati komunikaciju. Ko kaze da je to NAJVECI problem?

Ne govorimo uopste o sposobnostima uprava, jer budzeti sva tri kluba pocivaju mahom na drzavnom novcu. Koja je to sposobnost da dodje Mladjan Dinkic i da kroz takozvani koncept decentralizacije odluci da da 1,5 miliona evra Radnickom u startu sezone? Da ne govorimo Zvezdu i njenim vezama sa Vucicem, njegovim bratom uz nezaobilaznu mirodjiju zvanu Nebojsa Covic.

Partizan ima milion drugih problema. Pre svega amatersko vodjenje kluba, neiskoriscavanje izuzetnog marketinskog potencijala koji KKP ima kao najbolji domaci klub u svim sportovima u poslednjoj deceniji, nesposobnost da se uspesi kluba iskoriste za privlacenje dodatnih sponzora, pa cak i iz inostranstva.

Eno Borovcanin je bio u Aziji, ima neki seik koji ne zna sta ce sa parama i lozi se na basket i Partizan. Jel toliki problem napraviti strategiju komunikacije i plan za pet godina u kojem ce seik da da 10 miliona po sezoni, a da dobije sve moguce marketinske benefite. Otici tamo i privoleti tog coveka da bude sponzor.

Koliko potencijala medju investitorima ima u dijaspori, koliko medju samim navijacima. Samo od karata Partizan je u prvoj sezoni Vlade Jovanovica uzeo preko 800.000 evra, jer se igrao TOP 16 u Areni. Jel to malo? Uz ozbiljnu prodajnu strategiju, koriscenje ogromne baze i kulta koji je KKP tada imao, a sada ima manje, cifra od prodaje navijackih rekvizita i drugih programa popularizacije kluba mogla je da mu donese dodatnu zaradu.

To je problem Partizana, sto se organizaciono nije izdigao iz srpske prosecnosti, sto uprkos vrhunskim sportskim dostignucima, a sve zahvaljujuci ljudskim nekvalitetima Danilovica i Vujosevica, klub nije mnogo odmakao, tacnije debelo zaostaje po tim paramterima za klubovima sa kojima se skoro ravnopravno nosi na terenu.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #996 poslato: Decembar 18, 2012, 01:34 »
a kada govorimo o davanju narodnih para, to je isto kao kada bi sad odjednom u Spaniji propali koncepti na kojima pocivaju kosarkaski klubovi i drzava odluci da podeli svima isto, pa tako Barcelona (Partizan) dobije 1,5 miliona evra, bas kao i Valencia (FMP) odnosno Lagun Aro (Radnicki)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #997 poslato: Decembar 18, 2012, 02:15 »
http://www.njuz.net/jadranska-liga-najavila-da-ce-suspendovati-sudije-ukoliko-nastave-da-provociraju-vujosevica/

Citat
Trener Partizana je povodom najnovije suspenzije izjavio da mu uopšte nije jasno zbog čega je kažnjen.
- Ponašao sam se uobičajeno, kao i na svakoj utakmici, ali sam iz nekog razloga zaradio suspenziju. Ja stvarno ne razumem šta treba da radim da bi se sudije upristojile. Znate, ako nekog konstantno, tokom cele utakmice, psujete i uz to mu lepo zapretite a on i dalje tera po svom onda je očigledno problem u njemu a ne u meni – zaključio je trener crno-belih, dodavši pri tom da bi sudija Jovović mogao da poseti neki kurs samokontrole jer je njegovo ponašanje “skadnalozno i izuzetno iritirajuće”.

:smeh4: :smeh4: :smeh4:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #998 poslato: Decembar 18, 2012, 03:13 »

ja iznosim svoje misljenje i ne branim lik i delo Duleta Vujosevica. Podrzavam ga samo u tome sto se tice finansiranja klubova, a o cemu sam vec pisao.

Nemoj banalizovati komunikaciju. Ko kaze da je to NAJVECI problem?

Ne govorimo uopste o sposobnostima uprava, jer budzeti sva tri kluba pocivaju mahom na drzavnom novcu. Koja je to sposobnost da dodje Mladjan Dinkic i da kroz takozvani koncept decentralizacije odluci da da 1,5 miliona evra Radnickom u startu sezone? Da ne govorimo Zvezdu i njenim vezama sa Vucicem, njegovim bratom uz nezaobilaznu mirodjiju zvanu Nebojsa Covic.

Partizan ima milion drugih problema. Pre svega amatersko vodjenje kluba, neiskoriscavanje izuzetnog marketinskog potencijala koji KKP ima kao najbolji domaci klub u svim sportovima u poslednjoj deceniji, nesposobnost da se uspesi kluba iskoriste za privlacenje dodatnih sponzora, pa cak i iz inostranstva.

Eno Borovcanin je bio u Aziji, ima neki seik koji ne zna sta ce sa parama i lozi se na basket i Partizan. Jel toliki problem napraviti strategiju komunikacije i plan za pet godina u kojem ce seik da da 10 miliona po sezoni, a da dobije sve moguce marketinske benefite. Otici tamo i privoleti tog coveka da bude sponzor.

Koliko potencijala medju investitorima ima u dijaspori, koliko medju samim navijacima. Samo od karata Partizan je u prvoj sezoni Vlade Jovanovica uzeo preko 800.000 evra, jer se igrao TOP 16 u Areni. Jel to malo? Uz ozbiljnu prodajnu strategiju, koriscenje ogromne baze i kulta koji je KKP tada imao, a sada ima manje, cifra od prodaje navijackih rekvizita i drugih programa popularizacije kluba mogla je da mu donese dodatnu zaradu.

To je problem Partizana, sto se organizaciono nije izdigao iz srpske prosecnosti, sto uprkos vrhunskim sportskim dostignucima, a sve zahvaljujuci ljudskim nekvalitetima Danilovica i Vujosevica, klub nije mnogo odmakao, tacnije debelo zaostaje po tim paramterima za klubovima sa kojima se skoro ravnopravno nosi na terenu.
Zašto sam napisao NAJVEĆI problem?Zato što se ta priča (davanje državnih novaca) non-stop provlači kroz medije, dok se ovo drugo, mnogo bitnije (boldovano - sa čime se itekako slažem - bravo) naravno nigde ne spominje.S druge strane Vučić je na vlasti bukvalno od juče, a Čović je u KKCZFMP (kako god hoćeš) je nešto više od godinu dana, tako da mislim da ni tu vaše priče ne stoje, pogotovo što ovde (doduše ne od Tebe) "imamo čast" da pročitamo da je Zvezda UVEK dobijala više para od države....valjda zato su smo završavali utakmice sa 4 igrača i pojedinci su nam nosili koševe umesto novaca :udaraozid:  .Da zaključim, država bi (po meni) morala da daje najviše para KKP, ali to što (možda trenutno) ne daje njima najviše NIJE najveći problem KKP.
Nina i Nađa

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #999 poslato: Decembar 18, 2012, 03:20 »
Deki...ne stoje ti konstatacije...
U NS ste igrali sa 4 igrača pa je pok. Đinđić sveo vaše dugove na 0 (nulu),spasio vas ispadanja i vi ste za 11 godina uspeli da osvojite o (nula) prvenstva i 2 Kupa i zadužite se 18 miliona evra ...
Zaplena koševa sa Malog Kalemegdana je bila 2008 il 2009 kad ste već 6-7 godina nemilice trošili, ulagali u već pomenute likove poput Antića,Raičevića i sličnim koji su imali ugovore po 600-700k ...

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1000 poslato: Decembar 18, 2012, 03:21 »
I da se ponovim...
Za taj period uzeli ste na ovaj il onaj način najmanje trostruko više narodnih para od Partizana...

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1001 poslato: Decembar 18, 2012, 03:28 »
bolje ovako...
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2012, 03:29 Dejan NS »
Nina i Nađa

Van mreže Dejan NS

• Matori član