Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431066 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1050 poslato: Decembar 20, 2012, 03:45 »
Ni Toma ni Dačić nisu tajkuni poput Vučića i njegovog mu brata.  :kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1051 poslato: Decembar 20, 2012, 03:52 »
Nikolic se inace satrije da pomogne Partizanu,kao Tadic onomad  :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1052 poslato: Decembar 20, 2012, 04:16 »
ZASTO drzava ne daje KKP, a daje KKCZ?
ZASTO?

zato sto je to bolesna ambicija Vucica i ekipe koji na silu hoce da sampion Srbije bude klub koji u imenu ima Crvena zvezda.
još samo kad bi vučić bio jači od Tome i dačića pa i da neko poveruje u žalopojku! :smeh1:

Vucic je uz Dacica najjaci lik u zemlji. Tomislav Nikolic je najobicniji pajac koji i po ovlascenjima i po kapacitetima ovoj dvojici nije ni do kolena.

Pri tom je Vucic bolesno ambiciozno usao u podizanje SD Crvena zvezda kao drzavnog projekta. O cemu svedoci pojavljivanje na Marakani u sred noci i drzanje nekakvih beseda, kao da je to u ovom trenutku najveci problem u zemlji. Za takav postupak u bilo kojoj drugoj zemlji na svetu, zasluzio je javni prezir, pa cak i odstupanje od funkcije, jer nije njemu narod dao mandat da spasava fudbalski klub, nego da spase drzavu i narod od propadanja i sunovrata.

Dacic je godinama uz Partizan, ali njegov upliv je vise simbolican kada je finansijska pomoc u pitanju. On je vise tu da zastiti bandu predvodjenu Karadzicem da ode iza resetaka. Njegov uticaj se tu ogleda.

i da se razumemo, ne podrzavam zalopojke Vujosevica ili Partizana, ali u ovom delu price potpuno su u pravu.

A to sto je tvoja firma dala vise Partizanu nego Zvezdi prosle sezone, to je igla u plastu sena i tipicno izvrtanje cinjenica. Ako i nisi dali KK Zvezda/FMP/Diva kako li se vec zovete, zato su dali fudbalskom klubu toliko da bi ako imate imalo obraza morali da cutite na spomen Telekoma Srbija.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

ajkula

• Gost
« Odgovor #1053 poslato: Decembar 20, 2012, 09:52 »
vazda isto...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1054 poslato: Decembar 20, 2012, 11:21 »
od navijaca cz taj isti telekom je dobio dobre pare preko telefona i tarifnog paketa,za to postoje egzaktni podatci.tako da su oni dobro zaradili od saradnje sa zvezdom.nije niko kriv partizanu sto je po marketinskom potencijalu daleko iza zvezde...

prica o vucicu,nepravednoj drzavi i sl glupostima je smesna...

kkcz je u proslogodisnjem budzetu imala jedino telekom od drzavnih sponzora.to je bilo sve.sada nesto sitno dobija i od dunav osiguranja,i tu je kraj drzavnim sponzorima(tj ima nekoliko tehnickih-jat,lasta,aerodrom od kojih ne dobijamo ni 1 euro,uz sve to ta ista lasta koja je sponzor i fk nije zelela da vozi klince fk na neki turnir jer nismo izmirili obaveze prema njima,tako da ko zna kakav je dil u pitanju,verovatno neki popust i izuzetno povoljni uslovi,ali znaci cak ni to nije za dz).
ponavljati vec izlizanu pricu kako zvezda ne bi imala ovolike dugove da je priblizno drzavnog novca koliko grobari misle uslo u klub,ali jebiga propaganda duleta gebelsa traje godinama i vidimo da ima fantasticne rezultate...
niko ne spori da zvezda jeste dobijala drzavne pare,a kako je rekao pera da su rezultati bili ispod ocekivanog i losi u odnosu na ulaganja,ali zvezda je od 2000 na ovamo mozda 3-5god imala vise drzavnih para od partizana,ostalih sezona ne.zadnje bar 6 sezona(pocevsi od one stevine)  to je daleko vise u korist partizana,prosto te cifre ne mogu da se ni porede,ali grobari i dule i dalje kukakju  :udaraozid:

a losmi ti posto si tako dobro upucen bilo bi lepo da kazes ko je to dao drzavni novac zvezdi?koja firma?ili mozda verujes da se to radi bez sponzorskog ugovora na crno?sto naravno nema ni teorijske sasnse da bi neko uradio(pitam za proslu i ovu godinu,posto spominjes vucica,mada on nije bio tu prosle god,ali pricali smo i o mts i prosloj sezoni)...

ajkula,aj im pojasni stvari  :zvizvdi:
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2012, 08:40 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1055 poslato: Decembar 21, 2012, 09:33 »
  džaba i ajkula da pojašnjava kad Vujošević jednom nešto kaže to se ne dovodi u pitanje :palac: 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1056 poslato: Decembar 21, 2012, 09:39 »
a sta treba da objasni i sta je vazda isto?
vi citate samo ono sto vasim argumentima odgovara.

Evo 101 put da ponovim ove sezone ni u cemu ne podrzavam Vujosevica sem u stavu da finansiranje klubova nije u redu.
Taj tav medjutim nije opravdanje za lose rezultate Partizana u poslednje vreme, jeste opterecenje, jeste zajebano kad nemas para, ali nije i ne moze da bude opravdanje posto je to situacija potpuno ista kao i prosle godine

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1057 poslato: Decembar 21, 2012, 10:00 »
Zajebite Duleta nego negirajte da je od 2001, t.j. faktičkog dolaska DS-a na vlast zamrznuti potrošli najmanje duplo (da ne kažem i trostruko) više NARODNIH ( ne sponzorskih) para ...
To je srž priče ...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1058 poslato: Decembar 21, 2012, 10:03 »
Serbian NT player Danilo Anđušić (195-1991) is at the exit door of Partizan due to lack of playing time and financial undiscipline. #abaliga
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1059 poslato: Decembar 21, 2012, 10:14 »
poslednja nada vise ni ne umire.

Zeljno ocekivana cetvorka kao pojacanje nece biti Dejan Borovnjak.
Na Djembinu veliku zalost. :mukica:

Postpisao je za "poznati" poljski klub Stelmet Zielona Gora :whistling:

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1060 poslato: Decembar 21, 2012, 08:38 »
ZASTO drzava ne daje KKP, a daje KKCZ?
ZASTO?

zato sto je to bolesna ambicija Vucica i ekipe koji na silu hoce da sampion Srbije bude klub koji u imenu ima Crvena zvezda.
Recimo da je tako (a siguran sam da nije).
Da preformulisem pitanje :
Zasto je Drzava UVEK davala vise KKCZ, a ne KKP?
Nina i Nađa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1061 poslato: Decembar 21, 2012, 09:06 »
a sta treba da objasni i sta je vazda isto?
vi citate samo ono sto vasim argumentima odgovara.

Evo 101 put da ponovim ove sezone ni u cemu ne podrzavam Vujosevica sem u stavu da finansiranje klubova nije u redu.
Taj tav medjutim nije opravdanje za lose rezultate Partizana u poslednje vreme, jeste opterecenje, jeste zajebano kad nemas para, ali nije i ne moze da bude opravdanje posto je to situacija potpuno ista kao i prosle godine
ok.jel moze konkretan odgovor na pitanje od koga je to zvezda dobila taj drzavni novac?o kolikoj je sumi rec?
ja sam ti konkretno nabrojao sve nase drzavne sponzore.

takodje,jasno sam napisao da zadnjih 6 sezona(od karadzica na ovamo) partizan neuporedivo vise dobija drzavnih para od zvezde,cak da je to totalno razlicit red velicina,da se ne moze ni porediti.od tih 6 sezona zvezda je u pesicevoj sezoni imala veliki budzet,ali bez drzavnih para,budzet je kako verujem i sam znas obezbedio vucicevic i zato smo mu bili duzni,fakticki ceo budzet,a taj dug je sada otpisan.
prosle godine samo je telekom dao 200k i to je to od drzave(tj nesto od grada preko onih sredstava za placanje termina u pioniru,sto je ponovo dosta manje nego je partizan dobio od grada,jer je grad uveo onu foru da daje u skladu sa rezultatima). ove godine telekomu se prikljucio dunav osiguranje,ali sa ne nekim znacajnijim iznosom,ostaju jos 3 drzavne firme kao tehnicki sponzori,od kojih ni euro nismo dobili...

sve u svemu nadam se nekom malo konkretnom odgovoru,posto sam ja sve lepo i konkretno napisao...
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2012, 09:50 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1062 poslato: Decembar 22, 2012, 06:29 »
Narode, ako nemate KONKRETNE dokaze, KONKRETNE podatke - dajte, batalite se tih "garant", "pa zna se" i sl. priča.
To je samo još jedna tužna osobina nas kao naroda - svi kao nešto znaju, svi su, kao, nešto čuli ili načuli, svi su, kao, nešto obavešteni... A u stvari, nema niko pojma gde mu je dupe a gde - opet, dupe. Kafanisanje do besvesti, rekla-kazala, "ma, veruj mi, garant", "ma, keve mi", "seci me gde sam najtanji", "ma keva od ribe od mog najboljeg ortaka radi u istoj firmi...", "kum mi je bio u talu sa Rukijem koji je najbolji ortak sa Kumbajom, koji je skenjao Zubu, koji je ispeglao Crvenog, koji je sedeo u klupi sa Laletom Crnim.. kapiraš?"

Zar je toliki problem reći, "ne znam; imam svoje sumnje, ali zaista ne znam, nemam nikakve dokaze"? I kraj priče, bre!

U Srbiji vlada težak virus - virus straha da se kaže, "NE ZNAM". Priznati da nešto ne znaš je jednako kupovini karte za odlazak u najgoru provinciju; u zaborav. Onaj ko "ne zna" gubi mesto u društvu, gubi i ono malo ugleda što ga je s mukom stekao. Možeš da nemaš fakultetsku diplomu, zaposlenje, porodicu, brak... ali jao si ga tebi ako NE ZNAŠ! Tu već gubiš mesto u društvu, mesto za kafanskim stolom, čak i mesto u sopstvenom vrednosnom sistemu koji si - naravno, kao i svi drugi - izgradio na lažima i izmišljenim pričama i kvazi-muškim vrednostima (naravno, karao sam tri crnkinje i šest Tajlandjanki...šta, ti NISI?! ) . 

Mnogo smo napaljivi. Mnogo bre živimo u i od laži.
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2012, 10:06 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1063 poslato: Decembar 22, 2012, 02:45 »
  jebiga kad smo spali na beogradski pasaluk pa se zna i kad neko prdne a kamoli vece stvari
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1064 poslato: Decembar 22, 2012, 03:36 »
profesore ti kao da nikad nisi ziveo u ovoj zemlji.

za objasnjenje sindroma "ne znam" skidam kapu, ali kakve dokaze ti ocekujes od dokonih ljudi koji ubijaju vreme po forumima. Naravno da je velika vecina stvari na nivou glasina i kafanskih prica, ali boze moj, pa to je osobina citavog covecanstva, a ne samo Srbije. Od glasina se prave novine sirom sveta, pa sto ne bi komunikacija na jednom forumu :zbunjen: