To je postavio jedan od urednika "mojacrvenazvezda" na tviteru... čisto da se zna...
ne brini znam da je poteklo sa zvezdaske strane,video sam vec i pre nego sto je ovde postavljena tu info...
otisao je kao sto rekose zbog porodjaja zene,to mu je prvo dete.zvanicno je receno da mu je to bila klauzula u ugovoru,da putuje u usa na porodjaj zene,a opet se na nekom zvezdaskom forumu javio lik koji je medju prvima objavio da almond ide,da mu je brat u bolnici sa savovicevim bratom,i da boris dolazi cesto kod brata,i da je on rekao i za almonda,a za brauna da je rekao da nije bilo nikakve klauzule,da je samo obavesto ljude iz kluba,i da su razmisljali i o tome da ga otpuste.
sve u svemu obe price mi deluju sasvim verovatno,ko ce ga znati...
sto se tice igre ovo nista ne valja.dobro je da smo dobili u skoplju,ali stvarno smo bili losi.sa puno padova,uz ocajan sut sa bacanja,sto nam se ponavlja od poceta lige,to je vecinom posledica psihe,jer realno imamo sasvim dobre sutere.nelson koji je prosle godine suturao bacanja oko 80% sada ne moze da ubaci bacanje,savovic je dobar suter,isto ne moze vola da ubode,covek je kroz karijeru imao od nekih 65% do 90% za bacanja,sada je na oko 50%,trojke sutira oko 16%,a kroz karijeru je isao od 22-3% do 37%,rasko katic je kod vas sutirao bacanja oko 75-80%,sada je na 50%.simonovic bacanja sutira nesto preko 50% tokom karijere je bio tu negde najcesce oko 70-75%,trojske je sutirao oko 32-37%, sada je na oko 28%. jasno je da svi su suterski nikada gori u karijeri bili. ocigledno su u velikom grcu i pod psiholoskim pritiskom.i oni uz trenerovu pomoc sami moraju sa tim da se izbore i da to prevazidju.
ovo za sada je lose,bezidejno potpuno u napadu,sa jako malo uigranih akcija.odbrana i dalje ima puno problema,iako je cinjenica da je u odnosu na prve dve utakmice sada dosta bolje.imamo puno problema u skoku,iako imamo atletski izuzetno dobru ekipu...
takodje mi se ni malo ne svidja sto vukoicic uopste ne koristi subotica i mitrovica,za njih i te kako ima mesta i uloga koju mogu da odigraju.nego nam pojedini igraci igraju po 30 i vise minuta.prosto da bi igrac odigrao celu utakmicu na viskom nivou,i da bi ceo tiom odrzavao visok ritam igre moras da vise menjas.to mi se kod vukoicica ne svidja.takodje mi se ne svidja sto rakocevic bespotrebno dugo drzi loptu u svojim rukama i nepotrebno se umara,pri tom on ne zna da kreira igru,pa trpi i cela nasa igra,a on onda nije svez za sut...
inace vuk je prvi put ove sezone odirao ono sto se od njega ocekuje...