Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254357 puta)

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #465 poslato: Decembar 27, 2012, 04:27 »
Covek je povredjen. Sam priznao na Twitter profilu. Da je zdrav imao bi klub. SUper sto je dosao, ocekujem da se uklopi kao Moris Almond i da razjebe taman uspostavljenu koncepciju.

Ovo je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke, tako da za price o finansiranju navijaci limenki sa malog kalemegdana treba da imaju djon, a ne obraz
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #466 poslato: Decembar 27, 2012, 04:36 »
Jedna zanimljivost, Traore je u Lokomotivi igrao za 1 200 000e godišnje.

Sad kad krenu priče da je vama "učinio" te da će igrati za 20-30k mjesečno.  :cigara:

:smeh3: Nismo dugo čekali...

Nenade, čovjek je u Rusiji igrao za 100k mjesečno, imao tamo sjajnu sezonu i on sigurno neće igrati za ispod 50k mjesečno, bez obzira što je ove sezone odigrao samo 2 meča zbog povrede. I da te podsjetim, radi se o standardnom reprezetativcu Francuske.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #467 poslato: Decembar 27, 2012, 05:59 »
kao sto rekoh stvarno sada ne znam koliko ce dobijati traore,ali mi nemamo da damo 50k nekome mesecno,to je sigurno.ugovor koji smo dali rakocu je gornja granica nasih mogucnosti i to za stvarno nekog igraca koga smatramo klasom i kljucnim igracem za titule...

posebno nemamo da dajemo 50k igracu koji na twiteru sam kaze da ima jos 10 dana da bi mogao da pocne sa kosarkaskim treninzima,i da mora astaviti ozbiljno sa rehabilitacijom...

Citat
Traore Ali ‏@bomaye12
Happy for the signons but i must stay serious with my rehab.Ten more dans And i can start doing some basketball practice again#happy
[/color]

inace i almond je u realu igrao za neke silne pare,pa je kod nas dosao za relativno male pare.uz sve to za traorea mi je premnogo 1,2 mil,pa cak i u rusiji(pricam onako bez ikakve informacije o tome,tj na osnovu onoga sto otprilike znam kako se krecu ugovori)...
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2012, 05:59 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #468 poslato: Decembar 27, 2012, 07:25 »
Izvoli pa pogledaj...

http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=263340

Kod Rusa su sve te informacije transparentne, i za plate igrača, budžete timova...

Između Almonda i Traorea postoji ogromna razlika. Ovaj prvi je imao jako lošu sezonu u Realu i posle toga je uglavnom bitisao po razvojnoj ligi.
Iza Traorea je sjajna sezona, i da nije došlo do povrede na startu ove,  danas ga nebi ni pominjali kao pojačanje czv.
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2012, 07:25 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

ajkula

• Gost
« Odgovor #469 poslato: Decembar 28, 2012, 10:52 »
e ovako. sigurne informacije.

od telekoma dobijamo 500 000 do kraja sezone. sledece godine duplo,a ako se udje u evroligu bice jos pojacan ugovor.

sto se tice traorea. ako prodje ljekarski potpisace ugovor do kraja sezone aba lige ali ce primati puno manje para nego sto se misli. 30 000 mjesecno.

ako se skroz oporavi moguce da ce braun da leti posle aba lige . uglavnom u nasu ligu cemo uci sa jednim od njoih dvojice,osima ako se partizan nesto drasticno ne pojaca.

ocekuje se da deda mraz  dovede jednog igraca na 2-3 . nazalost vjerovatno umjesto simonovica koji je bas razocarao.
plata bi bila izmedju 15 i 25 mjesecno.
« Poslednja izmena: Decembar 28, 2012, 08:23 NenadBG »

ajkula

• Gost
« Odgovor #470 poslato: Decembar 28, 2012, 11:12 »
Covek je povredjen. Sam priznao na Twitter profilu. Da je zdrav imao bi klub. SUper sto je dosao, ocekujem da se uklopi kao Moris Almond i da razjebe taman uspostavljenu koncepciju.

Ovo je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke, tako da za price o finansiranju navijaci limenki sa malog kalemegdana treba da imaju djon, a ne obraz

navijaci sportskog drustva,pa i kk partizan koji su uzeli 90 posto domacih titula u svim sportovima u zadnjih 10 godina , dok je 90 posto ostalih klubova u srbiji pred gasenjem , treba da imaju dupli djon umjesto obraza kad pocnu da pricaju o finansiranju sportskih klubova u srbiji.

osim ako ne misle da su druga sportska drustva uzela sve pare i usput propala zbog besparice,a partizan je titule osvajao samopregornim radom dajuci igracima male stipendije koje usput tim igracima nisu bitne ,jer im je omoguceno da treniraju s anajboljim strucnjacima i tako enormno napreduju i kasnije napalte znanje steceno u crno beloj akademini.pardon-familiji.

naravno uz naplatu svojih vrednosti stecenih u crno belim dresovima ide ogroman doprinos koji ti igraci daju nasim reprezentativnim selekcijama koje postizu fenomenalne rezultate u poslednjih 10-ak godina koliko traje ta neravnopravna borba sd partizan protiv srpskog politickog vrha koji je pokusavajuci da unisti partizan , unistio sam sebe i klubove koje je protezirao svih ovih godina.

ja prosto ne mohu da zamislim kako bi tek bilo da je partizan,a ne zvezda imao ogromnu podrsku drzave zadnjih godina.

zamislite koliko bi krstica,pekovica i jovetica izaslo iz crno bele familije. izvinjavam se ako sam zaboravio nekog ekstra asa koji je iozasao iz najboljih skola u poslednjih 10-15 godina.

toliko ih ima sa najvecim svetskim trofejima  da ih ne mozes ni popamtit.

na zalost,zvezda ove godine ima jedno milionce vise od partizana i tako c ebiti i dogodine.

ja smao ne znam cemu toliko uzbuđavanje. pa i ranijih godina je tako bilo. zvezdi pare,a partizanu znanje. uvijek je pobjednik bio partizan. ne vidim razloga da tako ne bude i dalje.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #471 poslato: Decembar 28, 2012, 11:43 »
naravno uz naplatu svojih vrednosti stecenih u crno belim dresovima ide ogroman doprinos koji ti igraci daju nasim reprezentativnim selekcijama koje postizu fenomenalne rezultate u poslednjih 10-ak godina

dok su igraci partizan cinili vecinu u reprezentaciji osvajali smo redovno zlata  :D

ajkula

• Gost
« Odgovor #472 poslato: Decembar 28, 2012, 11:48 »
pa valjda cine i sada.

mada istinu govoreci sad nekako tesko dolazimo do kriterijuma ko je ciji igrac.

hint- tepic je vojvodin,a bjelica i keselj su zvezdini :).

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #473 poslato: Decembar 28, 2012, 11:50 »
zato i kazem ;)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #474 poslato: Decembar 28, 2012, 12:06 »
ma moze i Bil Gejts da vam da miljardu uvek cete biti ono sto ste. a tacno svi znate sta ste, da ne trazim Sabana da vas potseti.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #475 poslato: Decembar 28, 2012, 12:10 »

navijaci sportskog drustva,pa i kk partizan koji su uzeli 90 posto domacih titula u svim sportovima u zadnjih 10 godina , dok je 90 posto ostalih klubova u srbiji pred gasenjem , treba da imaju dupli djon umjesto obraza kad pocnu da pricaju o finansiranju sportskih klubova u srbiji.

ne vidim zbog cega?

Saberi budzet kosarkaskog kluba za koji navijas i KK Partizan u poslednjih deset godina i dobices odgovor na moje pitanje.
U velikoj ste prednosti i mnogo vise love vam je drzava dala. Zbog cega? Da bi se banda na celu sa Vesicem i ekipom obogatila? Ugasili klub, sprdali se sa nekadasnjim stvarnim velikanom srpske i jugoslovenske kosarke. Opet drzava pomogla, opet se dug volsebno vraca, a lisica zvana Covic postavlja pored kokosinjca, stvara se neka karakondzula koja nema nikakvo pravno uporiste i opet se sliva silna lova.

Meni to vise smeta kao gradjaninu ove zemlje, nego kao navijacu Partizana. Ali navijacima Zvezde ocigledno ne smeta.
Samo kad se daju pare, samo kad se odvaja iz ko zna kakvih izvora i finansira bolesna ambicija svrgavanja Partizana sa trona.

Ja ne nalivam vodu na vodenicu kako se u Partizanu igra za stipendije. Jasno je da nije tako i da je i tu bilo masnih ugovora i mnogo sta zameram samom klubu za koji navijam.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #476 poslato: Decembar 28, 2012, 12:41 »
e ovako. sigurne informacije.

od telekoma dobijamo 500 000 do kraja sezone. sledece godine duplo,a ako se udje u evroligu bice jos pojacan ugovor.

Odlicno.
Partizan je dobio 1 milion za 3 godine.

Ocete li da se izvinite za ova dosadasnja lupetanja sad?  :rofl:

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #477 poslato: Decembar 28, 2012, 01:10 »
Što se tiče toga da igrači igraju za menje u Partizanu nego što bi drugde, to potvrđuje i izjava Anđušića koji je sad kada je zatražio raskid ugovora izjavio da je došao da igra za manje para u Partizanu nego što je dobijao u Hemofarmu  :)

Što se tiče državnih para i KKP tih para nije ni bilo do F4 EL kada smo dobili par pišljivih ugovora, kao što je ovaj trogodišnji sa Telekomom. Nismo imali ni za Pionir, a ganjali se sa Marfin bankom, a i taj kredit je svojevremeno uzet zato što nikog nije bilo da pomogne. Da nije bilo prodaja Pekovića, TNT-a, da nije uleteo Dodik, ko zna gde bi bili.

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #478 poslato: Decembar 28, 2012, 04:38 »
Kako da ne. Igrati u Partizanu je kao igrati u Lejkersima ili Bulsima. Sigurno. Najverovatnije nesto sto se ne propusta u zivotu.
Kao sto je Vlade Divac ispunio zivotnu zelju da zaigra za Crvenu Zvezdu.
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #479 poslato: Decembar 28, 2012, 05:00 »
u odnosu na zvezdu sori bat jebiga jeste