Covek je povredjen. Sam priznao na Twitter profilu. Da je zdrav imao bi klub. SUper sto je dosao, ocekujem da se uklopi kao Moris Almond i da razjebe taman uspostavljenu koncepciju.
Ovo je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke, tako da za price o finansiranju navijaci limenki sa malog kalemegdana treba da imaju djon, a ne obraz
navijaci sportskog drustva,pa i kk partizan koji su uzeli 90 posto domacih titula u svim sportovima u zadnjih 10 godina , dok je 90 posto ostalih klubova u srbiji pred gasenjem , treba da imaju dupli djon umjesto obraza kad pocnu da pricaju o finansiranju sportskih klubova u srbiji.
osim ako ne misle da su druga sportska drustva uzela sve pare i usput propala zbog besparice,a partizan je titule osvajao samopregornim radom dajuci igracima male stipendije koje usput tim igracima nisu bitne ,jer im je omoguceno da treniraju s anajboljim strucnjacima i tako enormno napreduju i kasnije napalte znanje steceno u crno beloj akademini.pardon-familiji.
naravno uz naplatu svojih vrednosti stecenih u crno belim dresovima ide ogroman doprinos koji ti igraci daju nasim reprezentativnim selekcijama koje postizu fenomenalne rezultate u poslednjih 10-ak godina koliko traje ta neravnopravna borba sd partizan protiv srpskog politickog vrha koji je pokusavajuci da unisti partizan , unistio sam sebe i klubove koje je protezirao svih ovih godina.
ja prosto ne mohu da zamislim kako bi tek bilo da je partizan,a ne zvezda imao ogromnu podrsku drzave zadnjih godina.
zamislite koliko bi krstica,pekovica i jovetica izaslo iz crno bele familije. izvinjavam se ako sam zaboravio nekog ekstra asa koji je iozasao iz najboljih skola u poslednjih 10-15 godina.
toliko ih ima sa najvecim svetskim trofejima da ih ne mozes ni popamtit.
na zalost,zvezda ove godine ima jedno milionce vise od partizana i tako c ebiti i dogodine.
ja smao ne znam cemu toliko uzbuđavanje. pa i ranijih godina je tako bilo. zvezdi pare,a partizanu znanje. uvijek je pobjednik bio partizan. ne vidim razloga da tako ne bude i dalje.