Covek je povredjen. Sam priznao na Twitter profilu. Da je zdrav imao bi klub. SUper sto je dosao, ocekujem da se uklopi kao Moris Almond i da razjebe taman uspostavljenu koncepciju.
Ovo je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke, tako da za price o finansiranju navijaci limenki sa malog kalemegdana treba da imaju djon, a ne obraz
navijaci sportskog drustva,pa i kk partizan koji su uzeli 90 posto domacih titula u svim sportovima u zadnjih 10 godina , dok je 90 posto ostalih klubova u srbiji pred gasenjem , treba da imaju dupli djon umjesto obraza kad pocnu da pricaju o finansiranju sportskih klubova u srbiji.
ne vidim zbog cega?
Saberi budzet kosarkaskog kluba za koji navijas i KK Partizan u poslednjih deset godina i dobices odgovor na moje pitanje.
U velikoj ste prednosti i mnogo vise love vam je drzava dala. Zbog cega? Da bi se banda na celu sa Vesicem i ekipom obogatila? Ugasili klub, sprdali se sa nekadasnjim stvarnim velikanom srpske i jugoslovenske kosarke. Opet drzava pomogla, opet se dug volsebno vraca, a lisica zvana Covic postavlja pored kokosinjca, stvara se neka karakondzula koja nema nikakvo pravno uporiste i opet se sliva silna lova.
Meni to vise smeta kao gradjaninu ove zemlje, nego kao navijacu Partizana. Ali navijacima Zvezde ocigledno ne smeta.
Samo kad se daju pare, samo kad se odvaja iz ko zna kakvih izvora i finansira bolesna ambicija svrgavanja Partizana sa trona.
Ja ne nalivam vodu na vodenicu kako se u Partizanu igra za stipendije. Jasno je da nije tako i da je i tu bilo masnih ugovora i mnogo sta zameram samom klubu za koji navijam.
apsolutno netacno.
to nikakve logike nema. da su te bare bile stvarne ne bi se dugovo tako vracali i ne bi bili u situaciji d auzimaju koseve.
mogu i ja rec da mi je budzet 2000 eura mjesecno porodicni i tako se ponasat dva-tri mjeseca.i posle slijedi raspad.
tih para u zvezdi nije bilo . mozda je neko pokusao preko zvezde da uzme pare na nacin naduvavanja dugova( slicnos sa fk cz nije namjerna) ,ali realno tih para nije bilo.
dovoljno je pogledati ko je igrao za partizan a ko za zvezdu.
sto s etice masnih ugovora, ja nista ne zameram.
meni samo smijesno kako braun igra ua 350-400 hiljada eura,a dzavai za 300 iljada dolara i slicno.
ne zamjeram ni zvezdi ni partizanu. ja zameram drzavi koja je sprcala 10 miliona u 3 kluba da bi bili bolji od cibone i olimpije, i mozda igokeke,a istovremeno u bolnicama nema plocica,moras donosit svoju posteljinu,u skolama nema grijanja,ljudi sa sedmoro dece imaju 9000 dinara pomoci mjesecno itd,itd.