Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254703 puta)

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #480 poslato: Decembar 28, 2012, 05:07 »
Sarkazam.
Metallica je moj dobar drugar! A cuo sam za Parni Valjak, mislim da je to neka pop grupa iz HR.
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Decembar 28, 2012, 07:16 »
  uvek se slatko nasmejem kad o budžetima raspravljaju navijači Zveze i Partizana koji da ima iole pravde ne bi ni postojali a pošto pravda kao što znamo ne stanuje u Srbiji koliko se ko utali sa vlastima toliko i dobije, neki neće da dele kolač sa trenutnim vlastodršcima u Srbiji i zato manje dobijaju a ne zbog boje kluba, sutra bi i Vučić i Čović brže bolje postali grobari samo ako im je to u interesu tako da žalopojke treba da slušamo od Čačka,Kraljeva Leskovca a ne od blizanaca beogradskihNama u firmi odmah smanjili dobitak pa smo dobili onu stvar da zbijemo oči da bi se finansirali KK,FK i drugi KK i FK i trpala lova u džepove ali Srbija je to tu sve može samo da delije i grobari imaju o čemu da palamude 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Decembar 28, 2012, 10:09 »
Tu se apsolutno slažem.

ajkula

• Gost
« Odgovor #483 poslato: Decembar 29, 2012, 08:53 »
ma moze i Bil Gejts da vam da miljardu uvek cete biti ono sto ste. a tacno svi znate sta ste, da ne trazim Sabana da vas potseti.

sta? picke ciganske?

ajkula

• Gost
« Odgovor #484 poslato: Decembar 29, 2012, 08:57 »
  uvek se slatko nasmejem kad o budžetima raspravljaju navijači Zveze i Partizana koji da ima iole pravde ne bi ni postojali a pošto pravda kao što znamo ne stanuje u Srbiji koliko se ko utali sa vlastima toliko i dobije, neki neće da dele kolač sa trenutnim vlastodršcima u Srbiji i zato manje dobijaju a ne zbog boje kluba, sutra bi i Vučić i Čović brže bolje postali grobari samo ako im je to u interesu tako da žalopojke treba da slušamo od Čačka,Kraljeva Leskovca a ne od blizanaca beogradskihNama u firmi odmah smanjili dobitak pa smo dobili onu stvar da zbijemo oči da bi se finansirali KK,FK i drugi KK i FK i trpala lova u džepove ali Srbija je to tu sve može samo da delije i grobari imaju o čemu da palamude

apsolutno.

otud i moje sprdanje na ovu temu.

od 45. na ovamo je tako bilo. partizan bolje pliva zadnjih 20 godina i to je sasvim legitimno . niko zvezdi nije kriv sto je partizan bolji na svim poljima.
nisu ni kod nas u fudbalu dolazili 80-ih najbolji igraci zbog crveno bele boje.

ajkula

• Gost
« Odgovor #485 poslato: Decembar 29, 2012, 09:10 »
Covek je povredjen. Sam priznao na Twitter profilu. Da je zdrav imao bi klub. SUper sto je dosao, ocekujem da se uklopi kao Moris Almond i da razjebe taman uspostavljenu koncepciju.

Ovo je najskuplja ekipa u istoriji srpske kosarke, tako da za price o finansiranju navijaci limenki sa malog kalemegdana treba da imaju djon, a ne obraz

navijaci sportskog drustva,pa i kk partizan koji su uzeli 90 posto domacih titula u svim sportovima u zadnjih 10 godina , dok je 90 posto ostalih klubova u srbiji pred gasenjem , treba da imaju dupli djon umjesto obraza kad pocnu da pricaju o finansiranju sportskih klubova u srbiji.

ne vidim zbog cega?

Saberi budzet kosarkaskog kluba za koji navijas i KK Partizan u poslednjih deset godina i dobices odgovor na moje pitanje.
U velikoj ste prednosti i mnogo vise love vam je drzava dala. Zbog cega? Da bi se banda na celu sa Vesicem i ekipom obogatila? Ugasili klub, sprdali se sa nekadasnjim stvarnim velikanom srpske i jugoslovenske kosarke. Opet drzava pomogla, opet se dug volsebno vraca, a lisica zvana Covic postavlja pored kokosinjca, stvara se neka karakondzula koja nema nikakvo pravno uporiste i opet se sliva silna lova.

Meni to vise smeta kao gradjaninu ove zemlje, nego kao navijacu Partizana. Ali navijacima Zvezde ocigledno ne smeta.
Samo kad se daju pare, samo kad se odvaja iz ko zna kakvih izvora i finansira bolesna ambicija svrgavanja Partizana sa trona.

Ja ne nalivam vodu na vodenicu kako se u Partizanu igra za stipendije. Jasno je da nije tako i da je i tu bilo masnih ugovora i mnogo sta zameram samom klubu za koji navijam.

apsolutno netacno.
to nikakve logike nema. da su te bare bile stvarne ne bi se dugovo tako vracali i ne bi bili u situaciji d auzimaju koseve.

mogu i ja rec da mi je budzet 2000 eura mjesecno porodicni i tako se ponasat dva-tri mjeseca.i posle slijedi raspad.

tih para u zvezdi nije bilo . mozda je neko pokusao preko zvezde da uzme pare na nacin naduvavanja dugova( slicnos sa fk cz nije namjerna) ,ali realno tih para nije bilo.
dovoljno je pogledati ko je igrao za partizan a ko za zvezdu.

sto s etice masnih ugovora, ja nista ne zameram.
meni samo smijesno kako braun igra ua 350-400 hiljada eura,a dzavai za 300 iljada dolara i slicno.

ne zamjeram ni zvezdi ni partizanu. ja zameram drzavi koja je sprcala 10 miliona u 3 kluba da bi bili bolji od cibone i olimpije, i mozda igokeke,a istovremeno u bolnicama nema plocica,moras donosit svoju posteljinu,u skolama nema grijanja,ljudi sa sedmoro dece imaju 9000 dinara pomoci mjesecno itd,itd.

ajkula

• Gost
« Odgovor #486 poslato: Decembar 29, 2012, 09:13 »
Što se tiče toga da igrači igraju za menje u Partizanu nego što bi drugde, to potvrđuje i izjava Anđušića koji je sad kada je zatražio raskid ugovora izjavio da je došao da igra za manje para u Partizanu nego što je dobijao u Hemofarmu  :)

Što se tiče državnih para i KKP tih para nije ni bilo do F4 EL kada smo dobili par pišljivih ugovora, kao što je ovaj trogodišnji sa Telekomom. Nismo imali ni za Pionir, a ganjali se sa Marfin bankom, a i taj kredit je svojevremeno uzet zato što nikog nije bilo da pomogne. Da nije bilo prodaja Pekovića, TNT-a, da nije uleteo Dodik, ko zna gde bi bili.

a inace da je ostao u hemofarmu vjerovatno bi dobio te pare iz ugovora.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Decembar 29, 2012, 09:21 »

Suština...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Decembar 29, 2012, 09:22 »
ma moze i Bil Gejts da vam da miljardu uvek cete biti ono sto ste. a tacno svi znate sta ste, da ne trazim Sabana da vas potseti.

sta? picke ciganske?

sto si bre ti nervozan  :kafa:

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Decembar 29, 2012, 12:37 »
Pjer objasnio :aplauz:
Inace, bas ste mi zanimljivi sa svim tim pricama o Ugovorima,Budzetima, sponzorstvima i sl....kao da ste u najmanju ruku bili svedoci potpisivanja istih
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Decembar 29, 2012, 01:09 »
Svi se slazu,a svi ce opet sjutra da guslaju svoju pricu  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Decembar 29, 2012, 01:46 »
 pa mora da se gusla šta bi se inače pisalo po forumu drugo ako ne hvalospevi i žalopojke  što se tiče ovog novog pojačanja ne znam koliko je i gde uzimao para ali znam da u Zvezdi sigurno neće zarađivati više od   rakočevića ni on niti bilo koje drugo pojačanje to je sigurno pa može da se zove i Durant ili kako već
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Decembar 29, 2012, 02:14 »
pa mora da se gusla šta bi se inače pisalo po forumu drugo ako ne hvalospevi i žalopojke  što se tiče ovog novog pojačanja ne znam koliko je i gde uzimao para ali znam da u Zvezdi sigurno neće zarađivati više od   rakočevića ni on niti bilo koje drugo pojačanje to je sigurno pa može da se zove i Durant ili kako već
upravo sam to i ja objasnjavao,iako stvarno nemam nikakvu informaciju trenutno o njegovim primanjima,pri cemu covek jos nije ni dosao...

sto s etice masnih ugovora, ja nista ne zameram.
meni samo smijesno kako braun igra ua 350-400 hiljada eura,a dzavai za 300 iljada dolara i slicno.

samo ispravka,braun igra za 300-350k dolara(tj dali smo mu 50k dolara vise od partizanove ponude,koja je bila dal 250 ili 300k zaboravih),rakoc za 350k eura.a za dzavaija mi se cini da je bilo price preko 400k dolara,ne secam se tacne cifre.znam da je laki svojevremeno pisao o kostinoj cifri u zadnjoj godini ugovora,i da je bilo reci o bolesno velikoj cifri...
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2012, 02:15 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Decembar 29, 2012, 02:31 »
Za Dzavaija smo cini mi se i mi govorili da igra za 500 000 dolara ili za 350 000 eura,nema potrebe tu smanjivati.Eto,mozda je 300 000 eura,ali ispod toga sigurno nije,to je bila teska petica,sa solidnom biografijom.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Decembar 29, 2012, 02:37 »
Pjer je objasnio  :aplauz:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa