ja sam sa godisnjom ostao ispred hale.stigao sam u 18:37 ispred samog ulaza i stao u red.naravno ovo mi je ko zna koja utakmica,preskocio sam dobar deo reda,stao napred koliko sam mogao(ubacio sam se malo ispred ograce),ali nista nije vredelo.kad je vec bilo jasno da ide uzasno sporo,vec sam bio debelo u masi i nije bilo sanse da izadjem,bukvalno si prikljesten sa svih strana i nema ni napred ni nazad...jedini koji su propusteni da udju,koje sam video jeste odredjena grupa delija(ne njih vise od 10-20 sa bubnjevima i to je to).kad sam stigao nije bilo uopste murije na ulazu,posle kog minuta su izasli iz hale,i odmah poceli da potiskuju ljude,vremenom su ljude sve vise i vise gurali niz stepenice,a pustali su po jedno-dvoje,tako da mogu ruku da dam da od 18:37 do zatvaranja pionira na a ulazu,koji je glavni ulaz(tj kod blagajne) nije moglo da udje vise od 500-700 ljudi,i to je maksimum maksimuma.inace naravno ljudi su sa stepenica pored pandura i redara bacali propusnice,ni jedne ni druge to naravno nije ni zanimalo.takodje cuo sam od vise ljudi da karte nisu ni gledali,a za falsifikovane ulaznice se znalo vec dan ranije,tako da to u svakom slucaju nije izmisljeno.kada se na sve to doda ono sto je laki spominjao,uvodjenje od strane murije,redara,dodaj na to i ljude iz kluba,a sasvim je verovatno da nije prodato 4k karata kako kazu nego npr 5,i da su planirali uz 2,5k propusnica,par stotina da udje na foru i to je oko 8k,sto jeste prepun pionir.
sve u svemu nisu smeli da dozvole da se ovo desi.prvi put u zivotu mi se desilo da ne udjem na utakmicu,a da imam kartu.naravno milion puta sam kretao bez karte pa nabavljao pred samu ulaznicu,cak i ulazio na foru i sl,ali kazem ovo mi se nije desavalo.istina pogresno sam procenio navalu i koliko ranije trebam da dodjem na utakmicu...