Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254209 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #600 poslato: Januar 17, 2013, 04:44 »
ja sam sa godisnjom ostao ispred hale.stigao sam u 18:37 ispred samog ulaza i stao u red.naravno ovo mi je ko zna koja utakmica,preskocio sam dobar deo reda,stao napred koliko sam mogao(ubacio sam se malo ispred ograce),ali nista nije vredelo.kad je vec bilo jasno da ide uzasno sporo,vec sam bio debelo u masi i nije bilo sanse da izadjem,bukvalno si prikljesten sa svih strana i nema ni napred ni nazad...jedini koji su propusteni da udju,koje sam video jeste odredjena grupa delija(ne njih vise od 10-20 sa bubnjevima i to je to).kad sam stigao nije bilo uopste murije na ulazu,posle kog minuta su izasli iz hale,i odmah poceli da potiskuju ljude,vremenom su ljude sve vise i vise gurali niz stepenice,a pustali su po jedno-dvoje,tako da mogu ruku da dam da od 18:37 do zatvaranja pionira na a ulazu,koji je glavni ulaz(tj kod blagajne) nije moglo da udje vise od 500-700 ljudi,i to je maksimum maksimuma.inace naravno ljudi su sa stepenica pored pandura i redara bacali propusnice,ni jedne ni druge to naravno nije ni zanimalo.takodje cuo sam od vise ljudi da karte nisu ni gledali,a za falsifikovane ulaznice se znalo vec dan ranije,tako da to u svakom slucaju nije izmisljeno.kada se na sve to doda ono sto je laki spominjao,uvodjenje od strane murije,redara,dodaj na to i ljude iz kluba,a sasvim je verovatno da nije prodato 4k karata kako kazu nego npr 5,i da su planirali uz 2,5k propusnica,par stotina da udje na foru i to je oko 8k,sto jeste prepun pionir.

sve u svemu nisu smeli da dozvole da se ovo desi.prvi put u zivotu mi se desilo da ne udjem na utakmicu,a da imam kartu.naravno milion puta sam kretao bez karte pa nabavljao pred samu ulaznicu,cak i ulazio na foru i sl,ali kazem ovo mi se nije desavalo.istina pogresno sam procenio navalu i koliko ranije trebam da dodjem na utakmicu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #601 poslato: Januar 18, 2013, 09:01 »

radnicki fmp dobio radnicki sa crvenog krsta,a dule 18p,4sk i indeks 22 za 20min   :aplauz: :aplauz: :aplauz:

evo je kompletna statistika...

http://www.kls.rs/box.php?id=110

ajkula

• Gost
« Odgovor #602 poslato: Januar 18, 2013, 09:32 »
samo dule izgleda nece da potpise ugovor.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #603 poslato: Januar 18, 2013, 11:19 »
imas neke informacije ili na osnovu nekih lupanja tamo na kkcz forumu pises?
u sustini ovo sam i postavio nevezano za njegovo potpisivanje ugovora, koje treba da dodje na red tek skoro za godinu dana...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #604 poslato: Januar 18, 2013, 11:27 »
Pa naravno da neće, fino vaspitan momak  :)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #605 poslato: Januar 18, 2013, 11:31 »
prvo i ako ne potpise to sigurno nece biti zbog navijackog opredeljenje,koje verovatno i nije vise onakvo kakvo je nekada bilo,nego zbog nee svoje racunice.
ali meni se cini da sam cuo pricu da on ima neki ugovor sa covicem,gde se obavezao da potpise profi ugovor,ukoliko ga naravno covic zeli,tako da te price mi bas i nisu toliko pouzdane.ali videcemo kad pri kraju god dodje vreme za potpis...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #606 poslato: Januar 19, 2013, 01:07 »
posto sam na zvanicnom sajtu poslao komentar vezan za to sto nisam usao u halu dobio sam mail

Citat
Poštovani Nenade,

U toku dana menadžment kluba je pokušao da prikupi informacije o svim onim navijačima koji su imali sezonske ulaznice, a zbog dobro poznatih problema sa falsifikovanim karte nisu uspeli da uđu u dvoranu i uživo prate meč sa Galatasarajem. Vi ste jedan od njih. Košarkaškom klubu Crvena zvezda Telekom važan je svaki navijač ponaosob, a posebno oni sa sezonskim kartama, koji imaju dugu tradiciju dolazaka na Zvezdine mečeve. Zato Vam se ovom prilikom obraćamo lično kako bismo još jednom izrazili veliko žaljenje i najiskrenije izvinjenje zbog činjenice da niste bili u prilici da budete u dvorani na pomenutoj utakmici.Ne želimo da bilo ko od Vas vrati sezonsku ulaznicu i prestane da dolazi na utakmice i zato smo rešili da se ponovo izborimo za Vaše poverenje. U tom cilju KK Crvena zvezda Telekom za Vas, najvernije navijače, je spremila simbolične i prigodne poklone koje će Vam lično uručiti zvanični predstavnici kluba na Malom Kalemegdanu. Nadamo se da ćete imati razumevanje i da ćete pozitivno odgovoriti na ovaj naš gest dobre volje i pruženu ruku pomirenja. U toku sledeće sedmice je u planu podela poklona (o tačnom vremenu i datumu bićete obavešteni u narednih nekoliko dana) čime bismo i Vas na neki način obeštetili i što je još važnije pokazali da brinemo o Vama i da nam je stalo.
Srdačno Vaš KK Crvena zvezda Telekom
« Poslednja izmena: Januar 19, 2013, 01:08 NenadBG »

ajkula

• Gost
« Odgovor #607 poslato: Januar 19, 2013, 10:10 »
boli te k. dobices kalendar :)

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #608 poslato: Januar 19, 2013, 12:58 »
Lep gest, obicno takve poruke u Srbiji zavrse u junk folderu momentalno.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #609 poslato: Januar 19, 2013, 06:46 »
A šta je bilo sa onim da će neiskorišćene ulaznice važiti za Uniks?

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #610 poslato: Januar 19, 2013, 11:03 »
davno sam napisao i opet se ispostavilo kao tacno, Igor Rakocevic je odlican kosarkas, ali muda su mu manja od makovog zrna kad igra neizvesne zavrsnice.

Igokea odbranom dobila ovu utakmicu i prakticno usla u EL.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #611 poslato: Januar 19, 2013, 11:19 »
  nisu muda bila presudna za zadnji napad jer da ih nema ne bi ni šutirao već je trebalo uključiti mozak i probijanjem tražiti poziciju da se reši zadnji napad. mnogi više boli njegova loša igra u odbrani većim delom utakmice baš kao i većine drugih i zato nas je Igokea zasluženo dobila jer su više pokazali na terenu borili su se za svaku loptu i svaku poziciju svim srcem
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #612 poslato: Januar 19, 2013, 11:20 »
  nisu muda bila presudna za zadnji napad jer da ih nema ne bi ni šutirao već je trebalo uključiti mozak i probijanjem tražiti poziciju da se reši zadnji napad. mnogi više boli njegova loša igra u odbrani većim delom utakmice baš kao i većine drugih i zato nas je Igokea zasluženo dobila jer su više pokazali na terenu borili su se za svaku loptu i svaku poziciju svim srcem

muda, nista drugo samo muda. Najlakse je uzeti loptu i sutnuti preko ruke. Da je imao muda, uradio bi ono sto si gore napisao. On je pametan kosarkas, a i ono malo poena sto je dao mu je proslo na ulaz i prodor.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #613 poslato: Januar 19, 2013, 11:27 »
  ja ipak mislim da je u pitanju nedostak u glavi a ne u mudima   postaje zanimljivo sve više oko borbe za preostale tri ekipe koje će u F4 mi imamo na papiru najlakši raspored ali svaki meč je zamka za sebe i ako se ne uđe sa 100% u isti može se kiksnuti i u širokom ili kod mađara
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #614 poslato: Januar 20, 2013, 09:46 »
Sut kao sut, da ga je Allen opalio pa imali bi manje od 50% sansi. Takva je to igra, mi smo izgubili u Pioniru, zato necemo biti prvi u regularnom delu.

Ne postaje se sampion preko noci, morace jos znoja da se prolije. Dobar je ovo tim, ali jos uvek nemaju ono nesto za najveca dela.