Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254598 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #645 poslato: Januar 28, 2013, 07:16 »
nego,jel vas strah sad kad se vrnuo Pera Božić?!  :smeh3:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=yr__oDTWueU[/youtube]

:D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #646 poslato: Januar 29, 2013, 10:28 »
Pominje se povratak Tomasa.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #647 poslato: Januar 31, 2013, 09:36 »
Nema komentara na sinoćnu utakmicu?
 :zbunjen:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #648 poslato: Januar 31, 2013, 10:09 »
bice,bice,ali treba vremena da bi napisao malko duzi post.pa kad stignem...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #649 poslato: Januar 31, 2013, 01:18 »
jeste ovaj put bar svi ušli u dvoranu?!  :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #650 poslato: Januar 31, 2013, 02:00 »
jesam i ja i ostali...
ovog puta cak nije bilo puno,bilo je oko 6000,na galatasaraju je bilo bar 8000 u hali koja prima 7000 i ostalo je 1500-2000 napolju...

jedino sto mi nije jasno da od negde pola sata pre utakmice do pocetka utakmice nije uslo ni 50ljudi u halu.tako da sam ja cak pomislio da iako nije puno da je murija opet zatvorila...nije mi jasno,prvi put vidim da hala nije puna,a da pola sata pred utakmicu niko ni ne ulazi.da li se to desilo zbog prosle utakmice,pa da su mnogi odustali od dolaska da ne bi izvisili ne znam,ali tako je bilo...
inace posto su uveli bar kod na kartu i citace zvanicno su objavili da je uslo 4900 i nesto ljudi.ajde da kazemo 5000,a u hali je sigurno blo bar 1000 vise,sto znaci da tim 1000 nije procitana karta,usli na vezu,uveli ih panduri, redari,ljudi iz kluba i sl stvari koje se inace redovno i desavaju....

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #651 poslato: Januar 31, 2013, 02:08 »
jesi ti redovan na košarici,ili bojkotiraš ABA-u?!

btw,sve te hoću pitat,pa zaboravim - kakav to trofej diže ovaj tvoj u avataru?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #652 poslato: Januar 31, 2013, 02:30 »
redovan sam,imam godisnju kartu i idem na sve utakmice,naravno osim kada nisma u bg-u ili nesto iskrsne....nemam ja nikakve veze sa delijama,osim sto navijamo za isti tim...

u avataru je piksi,a ovo je neki trofej kupa tadasnje sfrj,tj kupa marsala tita,a jedini kup koji smo uzeli dok je on bio u zvezdi je njegova poslednja sezona,tj 1990,tj sezonu pre evropske titule.ocigledno je to slika od tada.u sustini mi se svidja slika,zato sam je okacio...

ajkula

• Gost
« Odgovor #653 poslato: Januar 31, 2013, 03:06 »
ovo je trofej za prvaka sfrj mislim.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #654 poslato: Januar 31, 2013, 05:44 »
 sinoć smo izborili pobedu protiv jakog protivnika pre svega na misšiće i jaku odbranu lazića;cvetkovića i Samardžijkog što samo može da raduje pred odlučujuće duele u ABA ligi, bila baš lepa utakmica a kod gostiju Eidson dokazao da je klasa Organizacija utakmice baš kako treba i u hali taman ljudi koliko treba samo što su se delije nagurale u svojim kopovima na B tribini i tersici pa je ostalo nešto mesta na D i A tribini, to bi trebalo da bude kapacitet Pionira možda još 200 ljudi preko a ne da puštaju po par hiljada više pa je pitanje dana kad će neko da rikne u dvorani, mislim da su grobari imali jedan smrtni slučaj protiv Barse pre par godina kadih je bilo možda i 10000 u pioniru   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #655 poslato: Januar 31, 2013, 06:07 »
u pravu je ajkula,jebi ga stariji je.ja sam se nesto istripovao,bio sam siguran da je kup u pitanju.ipak sampionska titula,i te sezone koje sam i rekao 1990(po dresu se vidi da je ta sezona u pitanju)...

evo slike ekipe sa trofejom nakon osvojene titule...

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #656 poslato: Januar 31, 2013, 06:54 »
Meni je bilo malo cudno,jer je danasnji pehar malcice razlicit od ovoga...vjerovatno nisu pravili bukvalno isti,ali izgleda da je to prvenstveni... Meni se mnogo svidja,narocito ovaj danasnji (on je valjda od 1992. pa naovamo),bas originalan i interesantnan pehar...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #657 poslato: Februar 02, 2013, 07:40 »
bitna pobeda na nezgodnom gostovanju za nas.partizan je tamo izgubio,igokea i radnicki na jedvite jade dobili.mi u neku ruku rutinski,jer smo prelomili krajem 3cet,u 4cet su se vratili u jednom trenutku ali smo brzo vratili prednost na dvocifrenu i manje vise u 4cet smo rutinski odigrali.ipak dosta teska utakmica,sutirali su ko ludi,i na kraju utakmice imaju odlicne procente,ali cim smo malo stisli u odbrani stali su,i zasluzeno smo dobili.
prvo poluvreme ocajna odbrana,ubise nas sutom,sto otvorenim, sto preko ruke.ali dozvoliti da ti solnok da 49p za poluvreme je tuga.imamo velikih problema u odbrani i nikako ne mozemo da odigramo nekoliko utakmica dobro u odbrani,u ove zadnje dve utakmice imali smo po poluvreme dobre odbrane u obe utakmice.
i mi smo odlicno sutirali sto je dobrim delom posledica i lose odbrane.uz cak 25asistencija i jako mali broj gresaka,kao i bolji skok,nismo mogli da izgubimo.
ipak 3cetvrtine smo se mucili i imali velikih problema,prvo polureme u odbrani,dobar deo 3cet u napadu,gde nismo uspevali da predjemo u vodjstvo iako smo stisli u odbrani i drzali ih u toj cetvrtini na malom broju poena.
simonovic je imao kljucnu ulogu u prelamanju utakmice,to je ono sto se od njega ocekuje,dobre role sa klupe,kada bi uspeo da veze nekoliko dobrih utakmica brzo bi dobio vecu minutazu,jer se i dalje mucimo na toj poziciji. tj lazic nema kvalitet za vise od 10-12min(iako je jako koristan igrac i ja ga cenim),a skot se i dalje izuztno muci sa formom.danas je ipak skot bio nesto bolji nego u vecini utakmica u zadnja 2meseca,ali promasio je 2 bacanja,ne moze trojku da pogodi,ipak imao je 4sk i 3as,i ne moze se reci da je bio los,ali daleko od nekog ocekivanog nivoa. dobre partije rakocevica, savovica, radivojevica i nelsona. radivojevic je jos jednom imao jako bitnu ulogu u nasoj pobedi,rakoc je bio konstantan,savovic dosta neprimetno je sakupljao poene i skokove,a nelson konstantan i dobar. samardzijski i katic solidni,vidi se da ce samardzijski biti dobro pojacanje.mislim da je cvele trebao da dobije vise minuta.a braun bi mogao svakog trenutka biti otpusten.pojavila se neka prica da ima garantovan ugovor do kraja godine, druga prica je da ima ugovor do kraja jadranske lige,i verovatno od toga dosta zavisi sta ce biti sa njim.ako je bilo koja od ove dve varijante tacna mislim da nece biti teran.jer ako ima garantovan ugovor samo sporazumni raskid dolazi u obzir,a polako ulazimo u drugi deo sezone kada je teze naci angazman,i ne znam koliko bi on bio zainteresovan za raskid.ako ima ugovor do kraja jadranske opet lako moguce da cemo ga ostaviti do kraja ugovora jer moze da bude koristan,a za jl nam trebaju svi raspolozivi igraci.takodje uvek je moguca neka povreda,da na nekoj bitnoj utakmici npr brzo ispadne neko od centara i sl,i onda ti on zatreba.videcemo.u svakom slucaju vidi se da vlada sve manje racuna na njega i da pored katica i samardzijskog on ne moze da dobije svoje minute.a medju skupljim igracima je...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #658 poslato: Februar 04, 2013, 11:00 »
zvezda ocekivano na kupu bez brauna.verujem da ce on ipak ostati u zvezdi do kraja jadranske,a onda rastanak,i onako je visak i za domace prvenstvo, jer sada je vec izvesno da nam je on 5 stranac...

meni ce biti zanimljivije da vidim koga ce se partizan odreci u prvenstvu.lovernj se vec dobro pokazao,do tada ce se jos uigrati sa ekipom i bice zanimljivo ko ce izvisiti za mesto u timu...

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #659 poslato: Februar 04, 2013, 11:13 »
Lovernj je ocaj, barem po onome sto sam ja video. Ako se varam, jer nisam pomno pratio neke utakmice, konkretno protiv Splita zadnju.

Braun je veliko razocarenje, da je umesto njega za novce koje prima doveden bolji centar, Zvezda bi vec sad mogla da planira Evroligu.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa