bitna pobeda na nezgodnom gostovanju za nas.partizan je tamo izgubio,igokea i radnicki na jedvite jade dobili.mi u neku ruku rutinski,jer smo prelomili krajem 3cet,u 4cet su se vratili u jednom trenutku ali smo brzo vratili prednost na dvocifrenu i manje vise u 4cet smo rutinski odigrali.ipak dosta teska utakmica,sutirali su ko ludi,i na kraju utakmice imaju odlicne procente,ali cim smo malo stisli u odbrani stali su,i zasluzeno smo dobili.
prvo poluvreme ocajna odbrana,ubise nas sutom,sto otvorenim, sto preko ruke.ali dozvoliti da ti solnok da 49p za poluvreme je tuga.imamo velikih problema u odbrani i nikako ne mozemo da odigramo nekoliko utakmica dobro u odbrani,u ove zadnje dve utakmice imali smo po poluvreme dobre odbrane u obe utakmice.
i mi smo odlicno sutirali sto je dobrim delom posledica i lose odbrane.uz cak 25asistencija i jako mali broj gresaka,kao i bolji skok,nismo mogli da izgubimo.
ipak 3cetvrtine smo se mucili i imali velikih problema,prvo polureme u odbrani,dobar deo 3cet u napadu,gde nismo uspevali da predjemo u vodjstvo iako smo stisli u odbrani i drzali ih u toj cetvrtini na malom broju poena.
simonovic je imao kljucnu ulogu u prelamanju utakmice,to je ono sto se od njega ocekuje,dobre role sa klupe,kada bi uspeo da veze nekoliko dobrih utakmica brzo bi dobio vecu minutazu,jer se i dalje mucimo na toj poziciji. tj lazic nema kvalitet za vise od 10-12min(iako je jako koristan igrac i ja ga cenim),a skot se i dalje izuztno muci sa formom.danas je ipak skot bio nesto bolji nego u vecini utakmica u zadnja 2meseca,ali promasio je 2 bacanja,ne moze trojku da pogodi,ipak imao je 4sk i 3as,i ne moze se reci da je bio los,ali daleko od nekog ocekivanog nivoa. dobre partije rakocevica, savovica, radivojevica i nelsona. radivojevic je jos jednom imao jako bitnu ulogu u nasoj pobedi,rakoc je bio konstantan,savovic dosta neprimetno je sakupljao poene i skokove,a nelson konstantan i dobar. samardzijski i katic solidni,vidi se da ce samardzijski biti dobro pojacanje.mislim da je cvele trebao da dobije vise minuta.a braun bi mogao svakog trenutka biti otpusten.pojavila se neka prica da ima garantovan ugovor do kraja godine, druga prica je da ima ugovor do kraja jadranske lige,i verovatno od toga dosta zavisi sta ce biti sa njim.ako je bilo koja od ove dve varijante tacna mislim da nece biti teran.jer ako ima garantovan ugovor samo sporazumni raskid dolazi u obzir,a polako ulazimo u drugi deo sezone kada je teze naci angazman,i ne znam koliko bi on bio zainteresovan za raskid.ako ima ugovor do kraja jadranske opet lako moguce da cemo ga ostaviti do kraja ugovora jer moze da bude koristan,a za jl nam trebaju svi raspolozivi igraci.takodje uvek je moguca neka povreda,da na nekoj bitnoj utakmici npr brzo ispadne neko od centara i sl,i onda ti on zatreba.videcemo.u svakom slucaju vidi se da vlada sve manje racuna na njega i da pored katica i samardzijskog on ne moze da dobije svoje minute.a medju skupljim igracima je...