Autor Tema: EP i SP u Srbiji (ž)  (Pročitano 170699 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: EP Srbija (ž)
« Odgovor #90 poslato: Decembar 13, 2012, 08:40 »
Nije bio gol.

Još jednom, svaka im čast, mudonje! :D

Najbolji je Milatović nakon meča: U svakoj devojci ima malo mene.
gol je bio sigurno,al nema veze...ove cure su došle do 1/2 finala same,bez ičije pomoći...a ako su im suci sad i pomogli kod te lopte,puno više puta su ih oštećivali do sad...ne pamtim kad sam zadnji put gledao neko rukometno prvenstvo,gdje je domaćin imao tako slabašan "vjetar u leđa" kao sada...
cure su vam prave,čestitke komšije...
p.s. i u polufinalu dižite dupe iz stolica i sa foruma,i pravac Arena...idite ih bodriti... :clap:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: Decembar 14, 2012, 03:06 »
Sad sam video snimak, čist gol posle sedmerca, i to je dosta iza crte lopta bila.

Van mreže lignjoslav

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: Decembar 14, 2012, 09:54 »
Ma videlo se i bez ponovljenog tj u direktnom prenosu da je bio gol, ali i sa neresenim bi mi isli dalje, a kakva bi rekacija bila da je gol bio priznat, niko ne moze da zna ( u svakom slucaju mi losije od poslednja 3 minuta nismo mogli da odigramo, vec samo bolje, pa ko zna mozda bi na kraju bilo 20:18 za nas). U sustini Francuskinje su imale previse sansi u poslednja 3 minuta jer smo izgubili sve lopte posle 18:17. Nas golman je odlucio utakmicu, jer ono sto je ona odbranila, nema veze sa tim da li je bilo 18:17 ili 18:18 i mi smo zasluzeno u 1/2 finalu, a rezultat je komotno mogao biti i neresen

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: Decembar 14, 2012, 01:12 »
Da se ovo polufinale igra na neutralnom terenu, ne bih imao dilemu oko pobjednika. U Areni sve je moguce, tim prije sto je CG u procesu stvaranja nove ekipe I potpuno nove filozofije igre bez Bojane. Uz to, Majdina povreda je veci peh nego sto mnogi misle. Obje ekipe su do polufinala stigle srcem I ocekujem jos jednu utakmicu za infarkt. Prednost Srbije je I cinjenica da su domace do sad sve utakmice igrale u Areni, dok su Crnogorke tu stigle preko Vrsca I NS. Tesko za bilo kakvu prognozu.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: Decembar 15, 2012, 03:01 »
Citat
"Samo polufinale je toliko bitna utakmica, a još je teže što je protivnik Srbija. Ali, mi protiv svake ekipe igramo kako najbolje znamo i umijemo, ne opterećujemo se ko je sa druge strane. Pokazaćemo sve što imamo na terenu, ne želim da nekim izjavama dižem tenziju", poručila je Sonja Barjaktarović.

Jedinu Beranku u nacionalnom timu ne čudi što se i igra rivala bazira na granitnoj odbrani.

"Isti je rukomet, jer smo isti i narod. Jedna lopta će možda da odluči, sada nema bolje i gore ekipe, pobijediće onaj ko bude koncentrisaniji. Moraju da se izbace sve emocije, da se zaboravi i publika, i gdje i zašto igramo. Samo to donosi rezultat".
« Poslednja izmena: Decembar 15, 2012, 03:02 shorty »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: Decembar 15, 2012, 05:57 »
Damnjanovic nikako da prestane da se trpa u sredinu, umesto da igra 1 na 1 sa Djokic, koju moze preskociti i nositi u zubima..
Oprem dobro

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: Decembar 15, 2012, 06:33 »
nezasluzeno crna gora. imali sudjenje ko da igraju i titograd

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: Decembar 15, 2012, 06:35 »
Bravo crnogorke! 

Pa nisam baš primijetio da su suci navlačili za njih, prilično korektno mi je izgledalo, neutralno, kako i treba biti. Uglavnom, sretno jednim curama u borbi za zlato, a drugima u borbi za broncu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: Decembar 15, 2012, 06:36 »
Gdje je Risović na golu :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: Decembar 15, 2012, 06:38 »
I ne docekasmo da bilo koji nas levi bek napadne Djokicku siroko 1 na 1..
E Sajo, nabijem te.. Nijednom nije pokusao da flasterise Kacu ili Knezevicevu dok smo imali igraca vise.. I trebao je pustiti Stoiljkovicevu da igra levog beka, njen top bi nam legao kao budali samar za ovakvu odbranu Crnogorki.. Ovako je ubacio na desnog beka, sto nikad nije igrala i tamo se pogubila..
U svakom slucaju, svaka cast devojkama, ovo je mnogo vise od ocekivanog..
Svako dobro Crnogorkama, voleo bih da pobede u finalu, mada mislim da ce Norvezanke dobiti, a ni malo manje bitan faktor je umor, jer se po Crnogorkama vidi da su iscedjene..
Oprem dobro

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: Decembar 15, 2012, 06:42 »
Čestitke Beer.

Mi smo svoje sjebali na kraju prvog poluvremena, kad su pokidale poslednju trećinu i na +3 napravili bezvezno isključenje. Primili gol, a onda, krenuli u napad za koji smo imali 20 sekundi, i umesto da potrošimo vreme, srljamo i dobijamo još jedan gol.

Takođe, nismo nijedan napad sa igračem više odbranili. Možda jedan.

Kneževićeva odigrala odlično. Kakva Bulatović, mašina za trošenje lopti.

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: Decembar 15, 2012, 07:01 »
Hvala Dimche.... Odlicna utakmica, bas sam ovakvu I ocekivao. Druga medalja u 4 mjeseca, ovaj put nakon smjene generacija. CG je posle Rusije (prosjek 23,8)) sa 23,9 godina najmladja ekipa na turniru. Knezevicka sa 22 izrasta u vrhunskog beka. Osjetilo se Majdino odsustvo u odbrani, a I umor stize. Iza ovih cura je paklena godina. Sanse u finalu 60-40 za Norvezanke. Sudjenje danas korektno, a moram reci da ne bi bilo nezasluzeno I da je Srbija otisla dalje. Srecno sjutra.
« Poslednja izmena: Decembar 15, 2012, 07:02 BeerHunter »

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: Decembar 16, 2012, 11:51 »
Nažalost nisam gledao čestitam našim devojkama na neviđenom uspehu ako uzmemo u obzir da ovo niko nije očekivao...a Crnogorkama na pobedi i puno sreće u finalu...

MIslim da je odlučilo iskustvo jel koliko sam shvatio opet smo nekoliko zadnjih napada rešavali brzopleto i to nas je koštalo.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: Decembar 16, 2012, 03:06 »
Sad kad je najpotrebnije raspad! 20 golova za poluvreme.... :udaraozid:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: Decembar 16, 2012, 03:56 »
Taman kad pomislim da sam od EHF sve cuo i video, ljudi uvek uspevaju da me iznenade..
Uspeli su da proglase Sanju Damnjanovic za najboljeg levog beka prvenstva :smeh1:
E boze..
Bravo devojke, sta god da bude u produzetku svaka vam cast..
Oprem dobro