Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Crne Gore  (Pročitano 141309 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Crne Gore
« Odgovor #75 poslato: Septembar 03, 2012, 07:51 »
  Ajmo biti iskreni sve ovo je počelo u CG kada su navijači vrijeđali djevojke  i pjevali popularne pjesme protiv Srba. U Areni je opet manja grupa na to odgovorila, a u CG su to iskoristili i sa ovim aplauzom pokazali da su civilizovani. A gjde je bila ta civilizovanost na meču košarkašica?? Samo mi preko himni pokazujemo odanost državi i da li smo civilizovani, ako ne zvižidimo drugoj himni.  U normalnom svijetu ljudi na mnoge druge i bolje načine pokazuju te stvari, ali ipak mi živimo u zemljama seljaka na brdovitom Balkanu..

Van mreže BeerHunter

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: Septembar 03, 2012, 08:32 »
Dejo, ako se vec pozivas na istinu, onda pisi cinjenice. Prvo, tokom intoniranja srpske himne na Cetinju niko nije zvizdao vec je pozdravljena aplauzom. Kasnije je dvadesetak navijaca skandiralo one grozote, pri cemu napominjem da navijaci Srbije nisu ostali duzni. Drugo, svi ti "navijaci" iskljuceni su iz Kluba navijaca Crne Gore I sad mogu ici na utakmice samo kao obicni posmatraci. To mi je licno potvrdio cuveni Lazo, vodja pomenutog kluba. Trece, u skandal u Areni nisu bili ukljuceni samo gledaoci, vec I organizator koji je napravio nevidjen presedan sa redosljedom himni. I zaista ne znam koju si to utakmicu gledao, jer su zvizduci himni bili zaglusujuci. Na kraju mecha pozdravljeni sa "Ustase" I "Siptari". Onih godina nesrecne zajednice I parola "Crna Gora zemlja mala, bice groblje liberala" I sl ne zelim ni da se sjecam. I sad nekome smetaju aplauzi srpskoj himni? Pa je li trebalo da nastavimo sa ovim gore navedenim? Ono sinoc je bio iskren aplauz, to ce ti reci svako ko je bio tamo, ne iz "bratske ljubavi", vec iz postovanja I zelje da se neke stvari postave na pravo mjesto. Na kraju krajeva u tom flajeru ne pise nista uvredljivo, niti je uvredljiv bio transparent. Raspitaj se kako su docekani Bodiroga I Tomasevic. Jedino je izvrijedjana Macvanova glava, Ali zaista to ne vidim kao napad na integritet Srbije. Eto, naveo sam neke cinjenice u prilog istini, ti reci ako nesto lazem. I zaista vise ne namjeravam pisati I razglabati o necemu sto bi trebao biti poZitivni impuls, a sto se, valjda zbog poraza na parketu, zeli pokazati kao poziv na linc Srba I tralalalala. Pred pocetak utakmice rekao Sam sebi da cu promijeniti kanal ako bude izvizdana srpska himna. Srecom, s ponosom je odgledah do kraja.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: Septembar 03, 2012, 09:02 »
Dejo, ako se vec pozivas na istinu, onda pisi cinjenice. Prvo, tokom intoniranja srpske himne na Cetinju niko nije zvizdao vec je pozdravljena aplauzom.

činjenica je da je 10-20 likova zviždalo na početku i psovalo(dakle, to "niko" ne stoji) a onda se kao "odgovor" njima zaorio aplauz ostatka hale, što su pozdravili i navijači Srbije u hali... imaš snimak na youtube sa RTCG-a, čisto da se zna da ne iznosim tvrdnje tek tako...   

sve u svemu, tačno je da je to u javnosti u Srbiji sve malo preuveličano pričama da je to uzvikivalo pola hale, čak i cijela povremeno(time je podgrijavana atmosfera i stvarane bespotrebne tenzije i došli smo do toga da preko 15000 ljudi zviždi himni CG)... istina je da je to bila grupica nekih 20-30 momaka, iz Nikšića čini mi se...

« Poslednja izmena: Septembar 03, 2012, 09:03 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: Septembar 03, 2012, 09:20 »
Citat
Drugo, svi ti "navijaci" iskljuceni su iz Kluba navijaca Crne Gore I sad mogu ici na utakmice samo kao obicni posmatraci. To mi je licno potvrdio cuveni Lazo, vodja pomenutog kluba.

Gledaj zbog Bogdanova i grupice "navijača" ( Italija - Srbija) u svijetu i dalje misle da smo divljaci, a to nismo. Većina šuti, manjina luduje i o nekom društvu će se stvoriti slika na osnovu te manjine.
Isključeni iz kluba navijača :smeh4: :smeh4: .   Mogu ići kao obični posmatrači, e pa onda mogu da se opet njih 10-ak skupi i luduje..

Citat
I sad nekome smetaju aplauzi srpskoj himni?

Ja nigdje nisam napisao da mi smeta aplauz, nego je to jednostavno glup potez. " Ajde sada da im pokažemo da smo civilizovaniji od njih."  Svugdje u svijetu se samo ustane i to je dovoljno da pokažeš poštovanje prema toj državi.  Sa ovim aplauzom samo se još više dižu tenzije..

Kada smo već kod vrijeđanja igrača. Kako to niko prije nije vrijeđao Pekovića dok je igrao u Partizanu na nacionalnoj osnovi? To znači da je to počelo u Cetinju.

Gledaj, ne želim da se ja svađam o toga, samo je sve ovo velika glupost. Prozivke na mečevima SRB - HRV (BiH) su potpuno normalne, ali iskreno tome se nisam nadao na meču SRB - CG. Što se tiče utakmice CG je zasluženo pobjedila i pogađa me ovaj poraz isto kao i naše košarkaše - NIMALO.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: Septembar 03, 2012, 09:25 »
Bio sam sinoc u Moraci i nije bila toliko neprijateljska atmosfera. Bodiroga i Tomasevic su docekani velikim aplauzom koji su naravno i zasluzili. Malo su mi cudni bili veliki zvizduci koje je dobio Duda, i za ovo zvizdanje  Dudi se moze primijeniti parola od sinoc  ;) 

Beer, cuveni Lazo?? Bjese li to onaj stari Varvar?? Onaj sto im je pokrao pare koje su dobili pa se posle odredjenog vremena ponovo vrato medju iste te Varvare ???  Ili sam ga ja pomijesao sa nekim  :whistling: ??? Manite mi se te gluposti oko iskljucenja iz kluba navijaca, kad ce se to za mjesec dana zaboraviti i ponovo ce biti vraceni( sto je apsolutno pravo "vodja" )

Veeeeeeeeliko ciganisanje je bilo ono u Areni oko himni i bas je to nedopustivo, time su samo jos vise podgrijali atmosferu i sto je jos gore dali povoda ljudima koji ne vole nista sto pocinje na SRB( a ima ih poprilicno) da dodatno opljunu sve sto je srpsko.

Jos jednom cu se osvrnuti na sramotnu podjelu karata, koliko je to ocigledno bilo pokazuje i podatak da pretresa na ulazu u dvoranu prakticno i nije bilo, revnosniji je pregled kad pratis mec 2 lige. Momak sa kojim sam bio je prokomentarisao "Sto ce biti pretres kad su sve DPS-ovci i poneki ubaceni element kao ti" ;D

Suma sumarum, cini mi se da raste netrpljivost izmedjuljudi u CG i Srbiji, a politicari zadovoljno trljaju ruke, jer im je to i bio cilj, da bi mogli lakse da kradu, a to sto nam je gorivo najskuplje u regionu sto sve gore i gore zivimo, ko mari za to. SAmo da je hljeba i igara da stoka moze da se kolje, da se dokazuje ko je veci Crnogorac ili ko je veci Srbin.
Vrijeme nam curi, i ukoliko se nesto brzo ne promijeni ( a nece) ima da odemo u 3 lijepe picke materine, zivjecemo kao prije 300 godina.

jos jednom poruka za politicare JEBITE SE  :pusiga: :pusiga: :pusiga:
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: Septembar 03, 2012, 09:36 »
osvrnuću se na ovaj zadnji pasus, mada je to više za političke teme...

kako očekivati da se išta mijenja, kada najčitaniji list u CG  kome se najviše vjeruje i plus se izdaje za opzicionarski, ponovo u prvi plan stavlja pitanja jezika, himne i zastave...

mirovalo se nekih par mjeseci, ali jbg, to smo mi...  ovce za šišanje...
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2012, 09:38 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: Septembar 04, 2012, 11:26 »
Dejo, ako mislis da se aplauzom dizu tenzije onda ocigledno drugacije gledamo na neke stvari. Bitna je bila dobra namjera. A u vezi Pekmena, mislim da mijesas babe I zabe. Ali ok, sada je i nebitno. Ja ti tvrdim da je aplauz bio iskren, jer je u publici bilo ljudi svih dobi, polova I socijalnih slojeva I nimalo nisu izgledali sovinisticki nastrojeni.                                 

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: Septembar 04, 2012, 11:31 »
Markisa, za podjelu karata se slazem, a u vezi ljudi koji mrze sve srpsko.... Iskreno ne poznajem nijednu takvu osobu. Naprotiv. I da, to je taj Lazo. Zato I rekoh cuveni:) a ti debili su dobro prosli, jer su na slican nacin umalo lincovani od strane Varvara koji su, znas I sam, apoliticni.a clanstvo u klubu navijaca ima velikih prednosti, NPR na utakmicu sa San Marinom mozes poci za 55e:) a ta grupa nece nikad biti "pomilovana", bar mi tako rekose.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: Septembar 04, 2012, 12:28 »
Beer, mora da ne znas ni jednog glasača SDP -a  ;D 

Van mreže nerminh74

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: Septembar 05, 2012, 09:00 »
gledam CG-Estonija i kontam koliko crnogorci trebaju biti zahvalni prvenstveno mensuru bajramovicu, a manjim djelom markovicu sto danas sehovici igraju za CGjer markovic nije gotivio suada, ali meno ih je nasavjetovao da igraju za CG prvenstveno da naskodi tadasnjem selektoru markovicu

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: Septembar 08, 2012, 06:39 »
61:39 na poluvremenu za Island  :eek:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: Septembar 08, 2012, 07:31 »
Na kraju Dasic izdominirao 36 poena i 12 skokova i nova pobjeda  :aplauz:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: Septembar 08, 2012, 07:43 »
tačnije 38 i 14...   :aplauz:    fenomenalan je bio i Ročesti sa 31p, 4sk, i 5as  :aplauz:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: Septembar 09, 2012, 11:03 »
gledam CG-Estonija i kontam koliko crnogorci trebaju biti zahvalni prvenstveno mensuru bajramovicu, a manjim djelom markovicu sto danas sehovici igraju za CGjer markovic nije gotivio suada, ali meno ih je nasavjetovao da igraju za CG prvenstveno da naskodi tadasnjem selektoru markovicu
oni su korisni igraci,medjutim kada smo mi u raspadu,i sead sehovic je pored nasih igraca izgledao kao dzordan glavom i bradom.izmedju ostalog  i to pokazuju kako igramo...
slazem se ipak da bi crna gora bez njih bila znacajno slabija,i da su joj bitni igraci u rotaciji.ali su ipak daleko od ozbiljnih evropskih igraca.za ovog mladjeg jos ima nade da ce postati bar dobar i znacajan igrac u rotaciji ozbiljne evroligaske ekipe...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nerminh74

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: Septembar 10, 2012, 08:52 »
oni su korisni igraci,medjutim kada smo mi u raspadu,i sead sehovic je pored nasih igraca izgledao kao dzordan glavom i bradom.izmedju ostalog  i to pokazuju kako igramo...
slazem se ipak da bi crna gora bez njih bila znacajno slabija,i da su joj bitni igraci u rotaciji.ali su ipak daleko od ozbiljnih evropskih igraca.za ovog mladjeg jos ima nade da ce postati bar dobar i znacajan igrac u rotaciji ozbiljne evroligaske ekipe...
apsolutno se slazem sa tobom, a ja sam samo naglasio da nije bilo spletkarenja na relaciji bajramovic-markovic ova dvojica bi igrala u BiH i to korisne igrace rotacije, a ne nosioce