Dejo, ako se vec pozivas na istinu, onda pisi cinjenice. Prvo, tokom intoniranja srpske himne na Cetinju niko nije zvizdao vec je pozdravljena aplauzom. Kasnije je dvadesetak navijaca skandiralo one grozote, pri cemu napominjem da navijaci Srbije nisu ostali duzni. Drugo, svi ti "navijaci" iskljuceni su iz Kluba navijaca Crne Gore I sad mogu ici na utakmice samo kao obicni posmatraci. To mi je licno potvrdio cuveni Lazo, vodja pomenutog kluba. Trece, u skandal u Areni nisu bili ukljuceni samo gledaoci, vec I organizator koji je napravio nevidjen presedan sa redosljedom himni. I zaista ne znam koju si to utakmicu gledao, jer su zvizduci himni bili zaglusujuci. Na kraju mecha pozdravljeni sa "Ustase" I "Siptari". Onih godina nesrecne zajednice I parola "Crna Gora zemlja mala, bice groblje liberala" I sl ne zelim ni da se sjecam. I sad nekome smetaju aplauzi srpskoj himni? Pa je li trebalo da nastavimo sa ovim gore navedenim? Ono sinoc je bio iskren aplauz, to ce ti reci svako ko je bio tamo, ne iz "bratske ljubavi", vec iz postovanja I zelje da se neke stvari postave na pravo mjesto. Na kraju krajeva u tom flajeru ne pise nista uvredljivo, niti je uvredljiv bio transparent. Raspitaj se kako su docekani Bodiroga I Tomasevic. Jedino je izvrijedjana Macvanova glava, Ali zaista to ne vidim kao napad na integritet Srbije. Eto, naveo sam neke cinjenice u prilog istini, ti reci ako nesto lazem. I zaista vise ne namjeravam pisati I razglabati o necemu sto bi trebao biti poZitivni impuls, a sto se, valjda zbog poraza na parketu, zeli pokazati kao poziv na linc Srba I tralalalala. Pred pocetak utakmice rekao Sam sebi da cu promijeniti kanal ako bude izvizdana srpska himna. Srecom, s ponosom je odgledah do kraja.