Koliko "Tole" ima samopostovanja i kolika je gnjida i na kom je nivou videlo se vise puta, poslednji put juce. Sto se mene tice ne mora da odgovara Covicu (zabole me za Covica, ali ga je on juce pominjao prvi) ali odgovore na ova (i druga) pitanja Srbija mora da zna, da se mnogi vise ne bi pravili blesavi.
Što se tiče Toleta, Đurića, Čovića, Vesića, Lukića, Terzića i ostalih govnjara i krimosa, ja oduvek njih ne uzimam u usta ozbiljno, niti sa žarom pratim šta iznose u svojim saopštenjima. Ni Toletovo jučerašnje saoštenje nisam pročitao, a onaj komentar sam ostavio iz posprdnih razloga, pre svega prema onima koji su prvi trčali da okače saopštenja Vesića, Lukića, Čovića i ostalih sa komentarima "sad si im pokazao legendo"
Fudbalskoj Srbiji je odavno svejedno hoće li iko od pobrojanih biti smenjen, jer će ga uvek ista gegulanska faca zameniti na fotelji, ako ne i gora (primer Bogićevića koji je trebao da zameni Đurića, a sada se takmiče ko je više firmi unuštio u Srbiji i ko Srbiji duguje više poreza). Dokle god se džrava sama ne pozabavi kriminalom, i to ne samo ovim u fudbali, pošto u fudbal ulaze ljudi iz sfera "pravih" kriminala, nema svrhe nervirati se. A dogod se meri to kojeg kriminalca je reč jača i koji je kriminalac za 2% pošteniji kriminalac nećemo doći nigde.