Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 257835 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2012/13
« Odgovor #420 poslato: Avgust 21, 2013, 02:31 »
Šta bi sa izjavama fudbalera (beše onaj lik iz čačanskog Borca medju njima?) da su lično učestovali u nameštanju utakmica? Kako to, gosn Tole, da to NIKO NILKADA nije proverio već je FSS sve te izjave unapred osudio kao lažne? Šta je bilo sa PODACIMA, ČINJENICAMA, iznetim u knjizi "Najveće mućke JSD" (dobro fkp - isti qrac) ?  Šta je sa sim sumnjivim rezultazima? Ali, to tebe ne tangtira, to ne spada u tvoje prerogative! Ti se baviš samo svojom foteljom i režiš na ove lopove kao što si i ti (samo manjeg kalibra) ???

Opusti se, čoveče, okani se funkcije na kojoj više od pola Srbije ne bi htelo da te dalje gleda i uživaj u svojim milionima. Učem je problem? Ah, da... zakleo si se ramkensu i njemu sličnima da ćeš isterati Pravdu. Moskovsku?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Avgust 21, 2013, 09:25 »
ma dobro kurir ko kuris daje idiotske naslove,ali i na dnevniku rts-a su javili da je tole bio kod tome.smisao posete u ovom trenutku je vise nego jasan...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Avgust 21, 2013, 09:38 »
isao je kod tome da ga sacuva od mafije

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Avgust 21, 2013, 09:57 »
  išli kod tome i čelnici opština sa severa Kosova pa ih danas smenjuju tako da nema tu sreće za Toleta njega jedino dil sa teškom mafijom može da sačuva ali izgleda da je i njima dokurčio, najgolre od svega je što će neko sličan njemu ili još gori zasesti u tu fotelju i nastaviti sa kriminalom
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Avgust 21, 2013, 10:24 »
ma dobro kurir ko kuris daje idiotske naslove,ali i na dnevniku rts-a su javili da je tole bio kod tome.smisao posete u ovom trenutku je vise nego jasan...
Верујем да знаш све у детаље, кад су и на кафу отишли.

Пребацујеш Рамкету да верује свему, а бомбардујеш форум последњих дана саопштењима и разноразним текстовима од којих се пиша од смеха.

Вероватно је у току опет нека мобилизација, овај пут еМобилизација.
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2013, 10:24 Dimitrije BP »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Avgust 21, 2013, 10:46 »
http://www.sportal.rs/news.php?news=107664

Na stranu Covic, o ovome sam pisao juce. Ali se bojim da ce ova pitanja (kao i mnoga druga) ostati bez odgovora.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Avgust 21, 2013, 11:27 »
Zašto bi odgovarao na pitanja Ćokiju, čoveku koji je devestostruko veća gnjida od njega? Ima valjda i Tole trunku samopoštovanja da se ne spušta na taj nivo  :kafa:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Avgust 21, 2013, 11:34 »
Koliko "Tole" ima samopostovanja i kolika je gnjida i na kom je nivou videlo se vise puta, poslednji put juce. Sto se mene tice ne mora da odgovara Covicu (zabole me za Covica, ali ga je on juce pominjao prvi) ali odgovore na ova (i druga) pitanja Srbija mora da zna, da se mnogi vise ne bi pravili blesavi.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Avgust 21, 2013, 11:36 »
Верујем да знаш све у детаље, кад су и на кафу отишли.

Пребацујеш Рамкету да верује свему, а бомбардујеш форум последњих дана саопштењима и разноразним текстовима од којих се пиша од смеха.

Вероватно је у току опет нека мобилизација, овај пут еМобилизација.
ja sam ostavio tekst o njegovom odlasku kod nikolica,zbog same te informacije.a ne zbog kurirovog komentara ili sl. s obzirom da je objavljeno i na dnevniku rts-a,sigurno je info tacan.a odlazak u nenajavljenu posetu predsedniku drzave,u ovakvom trenutku,iskreno stvarno ne treba biti genije da zbrojis dva i dva...

od saopstenja sam stavio samo fss-a(ono prvo,ne karadžicevo,tj link za njega),stavio link sa lekicevim odgovorom kao predsednikom zajednice,i stavio intervju bogoljuba stepanovica predsednika sudijske organizacije.nikakva silna saopstenja nisam kacio,a i sve da jesam,kacim to zbog informacije,a ne sto znaci da se slazem ili ne slazem sa tim(kao sto se ne slazem ni sa fss-ovim ili bogijevim intervjuom)... :zvizvdi:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Avgust 21, 2013, 11:43 »
Знам да је био, ал' ставити текст Курира како је тражио да му Николић сачува фотељу. :smeh1:  Тако да заиста не знам да збројим два и два, јер могу само да нагађам о чему су конкретно причали.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Avgust 21, 2013, 11:50 »
dimo,ja osim u kuriru ne nadjoh drugi trekst o tome.da sam nasao u nekim drugim medijima okacio bih njihov(to sam propustio)...

nego ramkens,o toletovom samopostovanju i postenju se naveliko prica po subotici,gde niko nema lepu rec za njega,pre svega zbog unistavanja firmi koje je vodio,pa tek onda i unistavanja spartaka(ali to je minorno u odnosu na njegovu privrednu karijeru)...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Avgust 21, 2013, 11:59 »
Koliko "Tole" ima samopostovanja i kolika je gnjida i na kom je nivou videlo se vise puta, poslednji put juce. Sto se mene tice ne mora da odgovara Covicu (zabole me za Covica, ali ga je on juce pominjao prvi) ali odgovore na ova (i druga) pitanja Srbija mora da zna, da se mnogi vise ne bi pravili blesavi.

Što se tiče Toleta, Đurića, Čovića, Vesića, Lukića, Terzića i ostalih govnjara i krimosa, ja oduvek njih ne uzimam u usta ozbiljno, niti sa žarom pratim šta iznose u svojim saopštenjima. Ni Toletovo jučerašnje saoštenje nisam pročitao, a onaj komentar sam ostavio iz posprdnih razloga, pre svega prema onima koji su prvi trčali da okače saopštenja Vesića, Lukića, Čovića i ostalih sa komentarima "sad si im pokazao legendo"  :))

Fudbalskoj Srbiji je odavno svejedno hoće li iko od pobrojanih biti smenjen, jer će ga uvek ista gegulanska faca zameniti na fotelji, ako ne i gora (primer Bogićevića koji je trebao da zameni Đurića, a sada se takmiče ko je više firmi unuštio u Srbiji i ko Srbiji duguje više poreza). Dokle god se džrava sama ne pozabavi kriminalom, i to ne samo ovim u fudbali, pošto u fudbal ulaze ljudi iz sfera "pravih" kriminala, nema svrhe nervirati se. A dogod se meri to kojeg kriminalca je reč jača i koji je kriminalac za 2% pošteniji kriminalac nećemo doći nigde.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Avgust 21, 2013, 12:04 »
Nemoj sam sebi da skaces u usta, malopre si merio ko je veca gnjida "devestostruko".

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Avgust 21, 2013, 12:08 »
ramkens, ja jedino ne primetih ovde na forumu te koji su skakali od srece na zvezdina saopstenja(cak ga niko nije okacio,boki je samo napisao covic izdao saopstenje za ono prvo saopstenje,a dima je okacio link sa onim saopstenjem o 5 min kasnjenja utakmice)

http://www.mozzartsport.com/vesti/babovic-i-dejan-milovanovic-pojacavaju-vozdovac-video

evo gde ce morati da zavrse zvezdine i partizanove vedete.a sa njima trenira i petkovic  :zvizvdi:
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2013, 12:09 NenadBG »