Ukupno glasova: 17
Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03
Караџић: Интензивно радим на свом одласку годину дана!23 авг, 2013У предвечерје велике фудбалске битке између Србије и Хрватске распламсао се прави рат између опозиције и председника ФСС.(ФОТО: М. Антић)Не бирају се речи, никад тежим оптужбама дискредитује се Томислав Караџић, али ни први човек српске куће фудбала није остао дужан па се пуно тога могло прочитати и о људима који су повели борбу против њега.После саопштења Звездана Терзића и Небојше Човића који су првом човеку одговорили на прозивку у отвореном писму, Томислав Караџић је одлучио да прекине преписку, али је у четвртак за zurnal.rs имао шта да каже:– На почетку мандата рекао сам да ћу овај период искористити за рад на инфраструктурном и организационом плану, али и покушати с обзиром на моје године да заједно са регионалним савезима и људима који воде фудбал да пронађемо човека који ће квалитетима, примерним радом и биографијом моћи да буде на челу фудбала следећих 10-15 година. Тај период планиран је за почетак следеће године…Крајем фебруара требало би да се одржи редовна Скупштина ФС Србије и тада ће између осталих и Томислав Караџић поднети извештај, али…– Ако неко мисли да пре овог планираног периода може да обезбеди статутарну и изборну процедуру, стојим на становишту да је то изборно право, заказаћемо Скупштину истог дана.Логично је питање да ли у фебруару одлазите са функције председника ФСС?– Интензивно радим на свом одласку годину дана, практично од дана кад сам добио нови мандат. Ја га нисам сам тражио, можда ми је био и непотребан, али сви региони су ме хтели, подржали су ме чак и они који ме данас нападају – закључује Томислав Караџић.
Pauljevic strijelac oba gola za Nislije. Kakvog smo se mi bisera odrekli.