ne ti spinujes,trolujes,bezobrazan si,nevaspitan,po potrebi izmisljanje ti nije strano,izbegavas kada nemas argumenata da das konkretne odgovore,ali zato si spreman da spinujes,ne uvazavas ni najmanje sagovornike,tvoja vizura i pogled ne moze ni milimetar da izadje iz crno belog sveta...mogao bi jos dosta toga da napisem...
E sad konačno vidiš kako ti deluješ svima na ovom forumu od kada on postoji. Aleluja, aleluja, ima da se prekrstim iako sam ateista.
Dobro se seti ko je ovde prvi uveo priču o sudijama posle svake utakmice, prvi svaki tvoj komentar posle gotovo svakog meča je suđenje. Naslušali smo se i gepekovanja u košarci i toletovanja u fudbalu, merenja svakog milimetra, svakog faula, svakog meča, svake titule, kačenja Lukićevih i Vesićevih saopštenja (mislim da je to ispiranje mozga urodilo plodom). Čak i kukanja o suđenju partizanu protiv hrvatskih i slovenačkih klubova, u aba ligi recimo. Da, sve si to bio upravo ti. I nadam se da sam te konačno naterao na spoznaju kako si godinama svima delovao po ganglijama. Teorijama zavera u svim mogućim sportovima, da li bio fudbal, košarka, rukomet, ili sada najaktuelnije zavere u vezi vaterpola, ništa od toga tebi nije bilo strano. Novi forumaši nažalost nisu upoznali kako je bilo svojevremeno na starom forumu, koji je konačno otišao po kurcu posle F4 EL te već davne '10, zahvaljujući malom delu njegove populacije.
Kako ni posle par godina sa tim autističkim ponašanjem nisi stao, već si krenuo da postaješ sve gori i gori, najbolji odgovor na tvoje autističko ponašanje je autističko ponašanje nekoga drugog, doduše trebalo je više od godinu-dve dana da ukapiraš, ali dobro. Pogotovo je zanimljivo slušati plakanja o milimetarskim ofsajdima, ko je izveo koliko bacanja u derbiju u kojem je Zvezda izgubila, ko je gde dozvolio tuču, magijske moći pojedinih likova. Ali za razliku od mene kome je pre dve godine postalo dosta od pokušavanja vođenja normalnih diskusija na te teme, ti si zaista ubeđen u sve te teorije zavera, magije, gepeke, nekih krađa zvezda u svim sportovima, onih ugašenih i neugašenih. Kako eto se godinama većinska srbija pokrada od šačice zlih ljudi, uglavnom malih i propalih privrednika.