Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 258676 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga
« Odgovor #915 poslato: Maj 01, 2014, 07:49 »
A ponisten gol Ilieva prije 11-12 godina?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #916 poslato: Maj 01, 2014, 07:50 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #917 poslato: Maj 01, 2014, 08:17 »
A ponisten gol Ilieva prije 11-12 godina?

Prije 10... April/Maj 2004.

Sjećam se toga dobro, prvi derbi na JNA od kada sam počeo da navijam za svetinju.  :D   Prije toga debakl na Marakani, i riječi drugara, "đe si našao da navijaš za Partizan budalo, vi'š da veze nemaju"  :D   

p.s Komšije, čestitam titulu.  :cigara:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #918 poslato: Maj 01, 2014, 08:54 »
svaka vam cast poredite situacije sa ilijevim gde su odlucivali santimetri,i situaciju gde je milijas bio van ofsajda bar 2m(ali bukvalno) :zbunjen: :udaraozid:

a evo i slike,i sada da li su stvarno ove situacije za poredjenje

milijas je zaokruzen, i covek je 2-3m van ofsajda
evo i snimka
http://www.youtube.com/watch?v=aa9KXRRs6HQ#t=13

ilijev takodje zaokruzen.u pitanju su santimetri,iako realno su u liniji
evo ga i snimak
http://www.youtube.com/watch?v=RTxE-d_bn80
ova situacija je oko 10:50

i jel realno porediti ove situacije? :zbunjen:
« Poslednja izmena: Maj 01, 2014, 08:59 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #919 poslato: Maj 01, 2014, 09:24 »
ima li iko ijedan dokaz za neku utakmicu u Srbiji da je namastena?znači li to da nema nameštanja?
pero konkretno sam te pitao koja utakmica,i na osnovu cega tako mislis.nisam trazio nikakav dokaz.samo da mi kazes dal si cuo neke informacije,na osnovu onoga sto se desavalo na terenu,na osnovu veze uprava klubova ili cega.znaci da ponovim nisam pitao ni za kakav dokaz...

Blefer je apsolutno u pravu. Trazite konkretan dokaz i da se konkretno prstom upre u tu i tu utakmicu. Isto to je vama govorio Tole kad ste se bunili zbog namjestanja. Eto,razmislite malo o tome.
naravno da je smesno da se od pere trazi konkretan dokaz. ali fss moze malo da ispita slucaj (a i policija naravno),kada neko jos kaze da je bilo namestanja i da je ucestvovao u tome.a oni tome koji to izjavi traze konkretan dokaz.naravno da situacije nisu ni za poredjenje pri tom.a kao sto rekoh ni ne trazim nikakav dokaz od pere.

uz sve to treba razgraniciti neke stvari. profa ih ocigledno brka,jedno je kada je utakmica namestena-klubovi se dogovorili,nekoliko igraca iz jednog kluba puta utakmicu i sl.a nesto drugo je kada se zavrsi sudija-to ide od blagog navlacenja,pa do ocigledne kradje.a i jedan i drugi mogu da budu da su dogovorili da vuku za jedne(da ne pricam o situacijama u nizim ligama kada sudija dogovori i sa jednima i sa drugima,pa pusti da se igra,u svakom slucaju uzima pare od nekoga  :cigara: ,a pricao sam da je moj ortak imao i situaciju kada mu je jedan klub nudio neku sicu da posteno sudi,jebi ga druga ponuda je ipak bila izdasnija  :rofl:   )
« Poslednja izmena: Maj 01, 2014, 09:54 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #920 poslato: Maj 02, 2014, 02:00 »
ima li iko ijedan dokaz za neku utakmicu u Srbiji da je namastena?znači li to da nema nameštanja?

Mani se prazne price. Po deseti put te lepo pitam da kazes konkretno da li mislis na 15 utakmica, 10, 5, koje konkretno i zbog cega.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #921 poslato: Maj 02, 2014, 02:04 »
Blefer je apsolutno u pravu. Trazite konkretan dokaz i da se konkretno prstom upre u tu i tu utakmicu. Isto to je vama govorio Tole kad ste se bunili zbog namjestanja. Eto,razmislite malo o tome.

Niko ne trazi konkretan dokaz, to je klasicno izvrtanje napisanog. Trazim samo da se kaze  na koje se utakmice misli, da li svih 15 ili koje konkretno i da se argumentovano kaze - eto, zbog toga i toga mislim da je utakmica namestena. A da se ne truje potpuno neargumentovano.

A o Toletu neka razmislja "Tole resiste" ekipa.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #922 poslato: Maj 02, 2014, 02:16 »
Pa evo ti ovo zadnje...Je li tebi sve u redu sa izjavam trenera Rada.

Misliš li da će Donji Srem isto postupiti protiv Partizana?

A nije Rad jedini...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #923 poslato: Maj 02, 2014, 02:20 »
Daj vpfc ne zajebavaj,kazi na koju utakmicu mislis,ne izmotavaj se tu  :P

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #924 poslato: Maj 02, 2014, 02:22 »
Pa evo ti ovo zadnje...Je li tebi sve u redu sa izjavam trenera Rada.

Misliš li da će Donji Srem isto postupiti protiv Partizana?

A nije Rad jedini...

Izvini, ne znam na koje izjave mislis, i kakav Donji Srem? Onaj isti sto je Zvezdi otkinuo bodove ne jubileju Marakane?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #925 poslato: Maj 02, 2014, 02:38 »
 mogu u Srbiji  da nabijaju glavu u pesak ali izgleda da je tetka UEFA ovog puta ozbiljno uzela FKCZ u razmatranje pa nece biti iznenadjenje ako nas poprilicno kazne 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #926 poslato: Maj 02, 2014, 02:45 »
Ma ako moralne gromade iz UEFA-e ne stanu u kraj toj strasnoj Zvezdi niko nece  :no: .

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #927 poslato: Maj 02, 2014, 05:14 »
mogu u Srbiji  da nabijaju glavu u pesak ali izgleda da je tetka UEFA ovog puta ozbiljno uzela FKCZ u razmatranje pa nece biti iznenadjenje ako nas poprilicno kazne
pero,boli me uvo za tvoju raspravu sa duletom,ali dva puta ti konkretno postavljam pitanje i nisi mi odgovorio...koje su tacno zvezdine utakmice namestene i na osnovu cega to mislis?
drugo uefa nema veze sa pricom o namestanju,ako nas kazne ili izbace iz evrope to ce biti zbog finansijskog fer pleja kako oni to zovu,pa ne vidim kakve sada to ima veze sa ovom pricom  :zbunjen:

Pa evo ti ovo zadnje...Je li tebi sve u redu sa izjavam trenera Rada.Misliš li da će Donji Srem isto postupiti protiv Partizana?A nije Rad jedini...
prvo vidis kako je nama godinama bilo kad su mnogi timovi protiv partizana odmarali igrace,nego se ne secam da ste se tada nesto bunili i da vam je smetalo.

takodje secam se dobro frke koju su grobari digli prosle ili pretprosle godine kako je ofk beograd protiv zvezde igrao sa navodno kombinovanim timom,sa mladim igracima i sl.a kada se uporedi sastav ofke na toj utakmici, i u tom delu prvenstava sa partizanom,koji je pre toga bio odigran,razlika je bila u jednom jedinom igracu u prvih 11(znam da sam tada gledao i trazio).tako i ovo. videcemo u kakvom ce sastavu izaci rad.a price svi ginu protiv partizana,pa i treba da ginu,protiv nas su ginuli godinama,a vama skidali gace. naravno treba da ginu i protiv jednih i drugih...
« Poslednja izmena: Maj 02, 2014, 08:36 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #928 poslato: Maj 02, 2014, 06:06 »

prvo vidis kako je nama godinama bilo kad su mnogi timovi protiv partizana odmarali igrace,nego se ne secam da ste se tada nesto bunili i da vam je smetalo.

Aha,znaci ovo sad neka je,da vidimo i mi malo? To je ta pravda za koju se vi zalazete?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #929 poslato: Maj 02, 2014, 06:13 »
pero,boli me uvo za tvoju raspravu sa duletom,ali dva puta ti konkretno postavljam pitanje i nisi mi odgovorio...koje su tacno zvezdine utakmice namestene i na osnovu cega to mislis?
drugo uefa nema veze sa pricom o namestanju,ako nas kazne ili izbace iz evrope to ce biti zbog finansijskog fer pleja kako oni to zovu,pa ne vidim kakve sada to ima veze sa ovom pricom  :zbunjen:

Pa evo ti ovo zadnje...Je li tebi sve u redu sa izjavam trenera Rada.Misliš li da će Donji Srem isto postupiti protiv Partizana?A nije Rad jedini...

takodje secam se dobro frke koju su grobari digli prosle ili pretprosle godine kako je ofk beograd protiv zvezde igrao sa navodno kombinovanim timom,sa mladim igracima i sl.a kada se uporedi sastav ofke na toj utakmici u tom delu prvenstava sa partizanom,koji je pre toga bio odigran,razlika je bila u jednom jedinom igracu u prvih 11(znam da sam tada gledao i trazio).tako i ovo. videcemo u kakvom ce sastavu izaci rad.a price svi ginu protiv partizana,pa i treba da ginu,protiv nas su ginuli godinama,a vama skidali gace. naravno treba da ginu i protiv jednih i drugih...

ne raspravljam se ja sa duletom uopce jer sa njim je nemoguce polemisati a tebi su evo da odgovorim za tri zatvorena meca, Jagodina,Novi pazar i Napredak obe utakmice

kome je malo jebiga neka veruje u zvezdine ciste pobede i to njih 15 zaredom a videli smo presle nedelje koliko vrede
« Poslednja izmena: Maj 02, 2014, 06:55 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine