ima li iko ijedan dokaz za neku utakmicu u Srbiji da je namastena?znači li to da nema nameštanja?
pero konkretno sam te pitao koja utakmica,i na osnovu cega tako mislis.nisam trazio nikakav dokaz.samo da mi kazes dal si cuo neke informacije,na osnovu onoga sto se desavalo na terenu,na osnovu veze uprava klubova ili cega.znaci da ponovim nisam pitao ni za kakav dokaz...
Blefer je apsolutno u pravu. Trazite konkretan dokaz i da se konkretno prstom upre u tu i tu utakmicu. Isto to je vama govorio Tole kad ste se bunili zbog namjestanja. Eto,razmislite malo o tome.
naravno da je smesno da se od pere trazi konkretan dokaz. ali fss moze malo da ispita slucaj (a i policija naravno),kada neko jos kaze da je bilo namestanja i da je ucestvovao u tome.a oni tome koji to izjavi traze konkretan dokaz.naravno da situacije nisu ni za poredjenje pri tom.a kao sto rekoh ni ne trazim nikakav dokaz od pere.
uz sve to treba razgraniciti neke stvari. profa ih ocigledno brka,jedno je kada je utakmica namestena-klubovi se dogovorili,nekoliko igraca iz jednog kluba puta utakmicu i sl.a nesto drugo je kada se zavrsi sudija-to ide od blagog navlacenja,pa do ocigledne kradje.a i jedan i drugi mogu da budu da su dogovorili da vuku za jedne(da ne pricam o situacijama u nizim ligama kada sudija dogovori i sa jednima i sa drugima,pa pusti da se igra,u svakom slucaju uzima pare od nekoga

,a pricao sam da je moj ortak imao i situaciju kada mu je jedan klub nudio neku sicu da posteno sudi,jebi ga druga ponuda je ipak bila izdasnija

)