Ja sam sasvim zadovoljan. Moldavija nije nikakvo merilo osim u smislu da smo protiv takvih i slicnih indijanaca ranije redovno prosipali bodove. Molim lepo, tri komada, stativa, jos par jako lepih sansi, sta ces vise. Cini mi se da vracamo ono sto je svojevremeno krasilo Anticev tim: igra preko krila. Tada su to bili Jovanovic i Krasic, danas Tadic i Kostic. Zao mi je samo sto nema Ljajica, on bi se u ovu igru, utisak mi je, jako lepo uklopio. Naravno, sve bi to neuporedivo bolje izgledalo da imamo krstenog centarfora, ali ovom Pavlovicu se prosto ne da da da gol a o pogubljenom Mitrovicu da i ne govorim. Mislim da je dobro sto se Mustafa vratio na gol. Odbrana je bila relativno sigurna (osim sto je njihovo krilo u dva navrata bez problema preslo Baneta). U sredini rupa u smislu kreativnosti (mislim, Gudelj i Milivojevic, ej, a alternacija Ljuba Fejsa

), bice nesto bolje kad se vrati Matic ali svejedno, pleja ni na vidiku (to je uostalom i glavni razlog zasto se ovoliko forsiraju krila).
Videcemo u nedelju, sasvim sigurno jedna od najbitnijih utakmica u citavim kvalifikacijama. Kako god, deluje da Muslin zna sta radi.