Autor Tema: Kvalifikacije za SP  (Pročitano 139986 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Kvalifikacije za SP
« Odgovor #105 poslato: Oktobar 06, 2016, 08:07 »
Ajmo sad, tri sata humora, prvo Mućke, pa fudbal.  :aplauz:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Oktobar 06, 2016, 08:14 »
odlicna postavka muslina protiv strasne moldavije, 7 defanzivaca  :klanja: :klanja: :klanja:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Oktobar 06, 2016, 08:37 »
odlicna postavka muslina protiv strasne moldavije, 7 defanzivaca  :klanja: :klanja: :klanja:

Dva čuvaju Baneta da ne zajebe po N-ti put.... :smeh3:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Oktobar 06, 2016, 08:59 »
Majko mila, koji je ovo tim.  :smeh1:

Veza Gudelj-Rukavina-Milivojević-Kolarov.   :smeh4:  Ovo ni najveći narkoman ne bi postavio.
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2016, 09:02 Dimitrije BP »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Oktobar 06, 2016, 09:05 »
Dobro je, već sam mislio da će ući u ofsajd.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Oktobar 06, 2016, 09:06 »
Fuj nimalo zasluženo ....

Musline da li se ti drogiraš?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Oktobar 06, 2016, 09:59 »
45 minuta bez klasičnog špica.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Oktobar 06, 2016, 11:03 »
Još ispade ubedljivo od tima kojeg ni moja pokojna baba ne bi sastavila.

Odbrana sa 7 zadnjih i u napadu Tadić, Bambi, Katai... svakom po lopta minimum. Bambiju dve.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Oktobar 06, 2016, 11:19 »
Kako je izgledalo prvih 20 minuta mislio sam evo još jednog u nizu blamiranja...ajde da i nama neko pokloni gol...od tog trenutka smo nešto i igrali.Odbrana i dalje plivajuća  vezni red  jebeš mi sve koji sastav očekivano kao usran bez papira....još ova postava bez špica sa Kataijem i nije delovala loše...Tadić,Kostić,Rukavina  pa i Kolarov dobri  pa  i Katai...Bane  za promenu  nije zajebo...zato se bojim da u nedelju ne gine jeko sranje protiv Austrije...

0-3 rezultat odličan reklo bi se rutinski ali sa mnogo upitnika..videćemo na šta će to da liči u nedelju.kakva je prognoza?Samo da ne bude onaj prolom oblaka....Laki  na šta liči trava na  Marakani? :D

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Oktobar 06, 2016, 11:30 »
Laki  na šta liči trava na  Marakani?

U poslednje vreme je maksimalno čuvaju. Čak su i angažovali redarsku službu da sa startnim pištoljima plaše ptičurine koje otimaju zrnevlje na terenu. Tako se malo malo pa čuje poneki hitac i izbezumljene vrane, golubovi i svrake krešteći beže. Akustika čini svoje.

Mada smatram da jedan utrenirani sokol bi pustoš napravio na duže staze. Ovako će se ptičurine navići na pucnje, pa onda opet stari metod udaranja flašu o flašu i arlaukanje.
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2016, 11:31 Laki »
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Oktobar 07, 2016, 08:06 »
 bitna je pobeda ali igra ne obećava

ovim igračima treba i malo sigurnosti i samopozdanja  a to dolazi sa par vezanih pobeda i ako bi kojim slučajem dobili Austriju verujem da bi sve krenulo ali ako kojim slučajem izgubimo onda će opet biti "džaba smo krečili"
Tadić i Kostić su već vođe ove ekipe a vidi se i da se Karai i Tadić razumeju na terenu(vošina škola) a raduje i dobra partija Nastasića koji se konačno vratio na teren i može puno da doprinese stabilnosti odbrane. Kolarov igra mnogo uz liniji i ne učestvuje u presingu na loptu uopšte pa nije čudo što udelj i Luka ispadaju ponekad smešni jer u presingu ako samoj edan zakaže sve puca vrlo brzo.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Oktobar 07, 2016, 10:11 »
vi komšije nikad zadovoljni...
dobili ste 3-0 uvijek nezgodnu Moldovu, i opet vam nije pravo, kanda zaboravljate da već desetljeće rasipate bodove baš protiv Moldove i sličnih tuturutu repki...

pogledao sam sažetak, obrana vam je onako - nisu dobili gol, ali su siroti domaćini ipak malo preveć puta pucali po golu...
što se tiče napada, Tadić i Kostić su apsolutno dva najjakija igrača koje imate i o njima sve ovisi...
nije loša ni ova ideja s "lažnim špicem" Kataijem, koji je igračka preslika prethodne dvojice - brz, odličan tehničar, i dobar strijelac...

bolje igrat s njima trojicom naprijed, nego s teretnjacima Mitrovićem i ovim Pavlovićem...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Oktobar 07, 2016, 10:59 »
Ja sam sasvim zadovoljan. Moldavija nije nikakvo merilo osim u smislu da smo protiv takvih i slicnih indijanaca ranije redovno prosipali bodove. Molim lepo, tri komada, stativa, jos par jako lepih sansi, sta ces vise. Cini mi se da vracamo ono sto je svojevremeno krasilo Anticev tim: igra preko krila. Tada su to bili Jovanovic i Krasic, danas Tadic i Kostic. Zao mi je samo sto nema Ljajica, on bi se u ovu igru, utisak mi je, jako lepo uklopio. Naravno, sve bi to neuporedivo bolje izgledalo da imamo krstenog centarfora, ali ovom Pavlovicu se prosto ne da da da gol a o pogubljenom Mitrovicu da i ne govorim. Mislim da je dobro sto se Mustafa vratio na gol. Odbrana je bila relativno sigurna (osim sto je njihovo krilo u dva navrata bez problema preslo Baneta). U sredini rupa u smislu kreativnosti (mislim, Gudelj i Milivojevic, ej, a alternacija Ljuba Fejsa  :slavi: ), bice nesto bolje kad se vrati Matic ali svejedno, pleja ni na vidiku (to je uostalom i glavni razlog zasto se ovoliko forsiraju krila).

Videcemo u nedelju, sasvim sigurno jedna od najbitnijih utakmica u citavim kvalifikacijama. Kako god, deluje da Muslin zna sta radi.
"This is exactly what football should be about."

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Oktobar 07, 2016, 01:58 »
Cini mi se da vracamo ono sto je svojevremeno krasilo Anticev tim: igra preko krila. Tada su to bili Jovanovic i Krasic, danas Tadic i Kostic.

Upravo to. Sinoć je i meni to palo na pamet. Treba tu još stvari da se popravi, ali važno je da smo pobjedili i sad idemo u nedelju, najvažniji meč, ako pobjedimo sve je moguće..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Oktobar 07, 2016, 02:23 »
Naravno, treba imati u vidu da je Antic imao veci kvalitet na raspolaganju, ali i da je uglavnom forsirao 4-4-2 za razliku od Muslina koji za sada tvrdo insistira na 3-5-1, tacnije na modifikaciji 3-2-3-1. Videcemo.
"This is exactly what football should be about."