Autor Tema: Kvalifikacije za SP  (Pročitano 139998 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Kvalifikacije za SP
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:37 »
Brate, da ovako padamo, a sudija to ne sudi celu utakmicu.  :censored: 

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:39 »
Jebote imali smo nekad odbranu anista u napadu a sad ima napad a odbrane nidje.
Cuvaju jedan drugog.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:41 »
Koja razlika kod Tadića, pre nije bio ni za qrac u reprezentaciji. Svaka čast, za desetku utakmica.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:44 »
Maksimovic umesto Mitrovića, Matić uz Luku(kad već ne može Grujić) i biće bolje defanzivno.
Mada tanko je to za najjače reprezentacije.
Bar nam nisu monotone i jalove utakmice.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:44 »
bio je tadic dobar ali su ga preskakali a neki kao čure izbacivali iz ekipe
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:44 »
Auu idem da popijem nešto kratko ...

Tadić prešo igricu.... :klanja:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:49 »
Tadić, Mitar i Fejsa odigrali najbolje mečeve u dresu reprezentacije. Odbrana je loša, mora to mnogo bolje, sad se vraća Matić, a nema Kolarova. Sedam bodova u tri meča je odlično, tamo izvući bar bod i milina.

Jbt, nakon milion godina sam se nervirao oko reprezentacije, vrijeme je i bilo..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: Oktobar 09, 2016, 10:50 »
Maksimovic umesto Mitrovića, Matić uz Luku(kad već ne može Grujić) i biće bolje defanzivno.
Mada tanko je to za najjače reprezentacije.
Bar nam nisu monotone i jalove utakmice.

Do slabe igre u odbrani ima i do nedostatka samopouzdanja,ali do ove formacije koja nam po meni nikako ne odgovara,Bane je bivši igrač već dve godine ali je tužno koliko ispada i koliko brlja i koliko pliva ali nije on jedini..

Vraća se Matić i to je ono najbolje igrač koji nam ovde najviše fali korac moj bi ovako vezli Austrijanci da je on tu..Šteta što je Alimentacija dobio karton i neće ga biti protiv Velsa,drugi gol Austrije ofsajd...

Igra u napadu sa maestrom Tadićem je odlična...

Nismo igrali ovako ni kod Antića...

Svaka čast momci konačno jebote!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: Oktobar 09, 2016, 11:09 »
teško je bilo šta dodati vezano za Tadića, ovo je njegov tim, u strašnoj je formi, sa njim u ovakvom modu možemo nekako do Rusije.

Ja nešto nisam oduševljen Milivojevićem, standardan je ova tri meča tako da selektor očito ozbiljno računa na njega, ali ajde, specifična je pozicija, možda ja kao laik ne vidim šta radi...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: Oktobar 09, 2016, 11:47 »
stvarno posle 100god dobra utakmica nase reprezentacije.mislim na utakmicu ko utakmicu,ne samo nasu igru.puno golova,sansi na obe strane. sto rekoste godinama nismo ovako igrali u napadu,ali odbrana,ono je strasno.
mitar je stvarno odlicno odigrao,ali ja koliko vidim on ima visak kilograma,i dosta je spor i trom. kazem to ne menja cinjenicu da je danas odlicno odigrao,i da je nazalost verovatno nas najbolji spic(zato sto cak i u cempionsipu nije standardan[size=78%])...[/size]
« Poslednja izmena: Oktobar 10, 2016, 01:13 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: Oktobar 09, 2016, 11:51 »
Dobra utakmica.

Publika je uzela aktivno učešće tek u drugom poluvremenu. Iako nije bilo nekog navijanja, kao i svaki put na utakmici reprezentacije, atmosfera je bila dobra (govorim o drugom poluvremenu)
Naročito kada je publika uzela na zub crnju i svaki njegov kontakt propratila gromoglasnim zvižducima, što je i uticalo na njegovu igru (seljačina).

Ne znam šta da kažem za odbranu. Poimenično vrhunski igrači, a šuplji kao Lisa Ann.
Idemo dalje.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: Oktobar 10, 2016, 08:11 »
 odbrana je problem najviše zato što Muslin forsira igru sa tri štopera a niko sem Maksimovića iz Napolija ne igra u svom klubu u toj postavci. Ovaj nesrećni Mitrović u odbrani verujem da nikad nije igrao tog centralnog štopera a i Bane nije baš najbolji na toj poziciji. Ne znam gde se izgubio onaj Milunović iz Belorusije on je na prijateljskim bio baš dobar na toj poziciji, uz Maksu desno i Nastasića levo mogli bi da reše problem odbrane a gde onda udenuti kapitena koji ne može ni na desnoj strani umesto Rukavine jer tu treba puno trčanja.
Vraća se konačno i Matić pa ćemo na sredini konačno imati kompletnog igrača pošto Milivojević i Fejsa imaju ponešto dobro a nešto loše, Gudelj sve onako korektno ali ništa vrhunsko a Grujić i SMS nisu trenutno u planu kod Muslina. JA bih forsirao Nemanju Maksimovića uz Matića jer uz njega imali bi i igrača više u završnici ali sumnjam da će Muslin to uraditi jer naravno više ima poverenja u iskusnije igrače.
Ludi Mitar je naš najbolji centarfor ali je šteta što se prilično zapustio, mogao bi uz Tadića i Kostića da se nadaje golova ali mora da radi na sebi prilično. Neka mu baš ta dva momka koja nose ovu reprezentaciju budu primer kako se radom sve postiže
Tadića hvalim godinama i konačno dođe dečko do svojih pet minuta jer ne pamtim da je makar i polupuna Marakana skadirala ime igrača koji nije igrao ni za Zvezdu ni za Partizan. Za sinoćnu partiju veliki  :respect     

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: Oktobar 10, 2016, 08:49 »
jel vi to komšije napokon imate 10-ku u pravom smislu te riječi, kakvu niste imali od raspada SFRJ?!  :zbunjen:

od ovih 8 golova u 3 kola, lik je zabio 3, a namjestio 5...a pritom svih 90 minuta leti po terenu... :respect

on vam uovom trenutku znači koliko i Ronaldo za Portugal, ili Messi za Argentinu...

od podbačaja bi izdvojio sirotog kapitena Ivanovića, koji je toliko loš da čovjeku pođu suze...
greške u predaji, kašnjenja u izlasku i namještanju oPsajda (recimo kod one stative Arnautovića glavom), te očajno branjenje 1 na 1, gdje ga je Marko Arnautović (i ne samo njega) sinoć radio smiješnim i probijao kak se sjetio...

kad smo kod Arnautovića, ne znam, al meni je sinoć izgledalo da taj dečko baš ne želi zabit gol otadžbini...
protiv Walesa je rutinski spremio dva gola, a sinoć mu se u 2-3 navrata, pri 1 na 1 s golmanom, lopta uvijek nekako misteriozno odbijala viskoko preko gola... :rofl:
na kraju mu je i stadion nešto skandirao, ak se ne varam... :slavi:

za Wales se vraća Matić, nema blesavog Kolarova, a vidjet ćemo hoće li i dalje "najskuplji srpski igrač" i dalje ulaziti u 89. minuti... ::)
imate dobar zamašnjak sa ovih 7 bodova, tim više što u ovoj skupini svako svakog može dobit, čak vjerujem da će i slabašna Moldova nekom gricnut koji bod...

i koliko je to sinoć bilo ljudi na RM?! isprva da djelovalo malo, al kasnije bi rekao da je možda bilo i kakvih 20-ak iljada ljudi?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: Oktobar 10, 2016, 08:53 »
i da, koji su vam trenutno raspoloživi napadači (baš napadači, ne "lažni špicevi") - Mitrović, Pavlović, još neki?! jel bio onaj neki Đorđević, Đurđević?!  :zbunjen:
nije valjda da po vasceloj Europi nemate negog napadača, makar i u FC Bellinzoni ili ruskom Tereku?!  ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: Oktobar 10, 2016, 09:54 »
i da, koji su vam trenutno raspoloživi napadači (baš napadači, ne "lažni špicevi") - Mitrović, Pavlović, još neki?! jel bio onaj neki Đorđević, Đurđević?!  :zbunjen:
nije valjda da po vasceloj Europi nemate negog napadača, makar i u FC Bellinzoni ili ruskom Tereku?!  ;)

neki Đorđević je Filip koji je u Lacio ion se oprostio od repke a ostaju na raspoljaganju Stojiljković koji je u Bragi skoro pa standardan i Pešić koji je sad u Atalanti te mlađane snage Đurđević (Partizan) i dvojac iz Benfike B ( Jović i Šaponjić) tanko mora se priznati