Pa to važi za ovu generaciju još od onog SP u Hrvatskoj kada su prokockali dobijene mečeve protiv Danaca i Nemcaca, a nastavilo se i narednih godina sve do OI i ovog SP. Malokrvniju i malodušniju reprezentaciju u nekom sportu nikada nismo ipali.
Citat: ramkens Januar 20, 2013, 03:48 Pa to važi za ovu generaciju još od onog SP u Hrvatskoj kada su prokockali dobijene mečeve protiv Danaca i Nemcaca, a nastavilo se i narednih godina sve do OI i ovog SP. Malokrvniju i malodušniju reprezentaciju u nekom sportu nikada nismo ipali.pakad nam je vise od pola reprezentacije iz vojvodine.
Citat: ajkula Januar 20, 2013, 09:47 Citat: ramkens Januar 20, 2013, 03:48 Pa to važi za ovu generaciju još od onog SP u Hrvatskoj kada su prokockali dobijene mečeve protiv Danaca i Nemcaca, a nastavilo se i narednih godina sve do OI i ovog SP. Malokrvniju i malodušniju reprezentaciju u nekom sportu nikada nismo ipali.pakad nam je vise od pola reprezentacije iz vojvodine.Nije...nekad je bilo.....pogotovo iz Backopalanacke opstine (Sele,Vujin,Boca,Rajko,Beljanski + Cutura...cini mi se da je i Nikca palanacki zet).....ali je tada i medalja osvojena
Citat: Dejan NS Januar 20, 2013, 09:59 Citat: ajkula Januar 20, 2013, 09:47 Citat: ramkens Januar 20, 2013, 03:48 Pa to važi za ovu generaciju još od onog SP u Hrvatskoj kada su prokockali dobijene mečeve protiv Danaca i Nemcaca, a nastavilo se i narednih godina sve do OI i ovog SP. Malokrvniju i malodušniju reprezentaciju u nekom sportu nikada nismo ipali.pakad nam je vise od pola reprezentacije iz vojvodine.Nije...nekad je bilo.....pogotovo iz Backopalanacke opstine (Sele,Vujin,Boca,Rajko,Beljanski + Cutura...cini mi se da je i Nikca palanacki zet).....ali je tada i medalja osvojena +MarkovićMa pusti Ajkulu, stari provokator.U pravu si za Nikčevića.Meni ubedljivo najgotivniji igrač Sintelona svih vremena, Mile Vujadinović. Posle njega, komša Đurković.
Pored zivog Golica i Milinovica Al Mile je voleo da potegne, nije ni cudno sto ga volis