Anketa

Ko ce od Ex-yu reprezentacija ostvariti najbolji rezultat?

Slovenija
2 (16.7%)
Srbija
8 (66.7%)
Hrvatska
0 (0%)
Bosna i Hercegovina
0 (0%)
Makedonija
1 (8.3%)
Crna Gora
1 (8.3%)

Ukupno glasova: 12

Anketa završena: Septembar 03, 2013, 05:13

Autor Tema: EP SLOVENIJA  (Pročitano 246986 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: EP SLOVENIJA
« Odgovor #720 poslato: Septembar 18, 2013, 08:18 »
na tragu ovog što randy kaže, nemate razloga za dramu i nezadovoljstvo...
došli ste na prvenstvo sa relativno smiješnim timom, i šta ste očekivali - uzet medalju?!
danas su igrači napunili gaće i u glavama potpisali poraz, i prije nego što su istrčali na parket...
al zato, slijede dvije najvažnije tekme prvenstva...ak budete u top 7, možete zbilja bit zadovoljni...fakat...
« Poslednja izmena: Septembar 18, 2013, 08:19 kosingas »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Septembar 18, 2013, 08:45 »
Ja ne dramatizujem.....naravno da je bilo ne realno očekivati pobedu...samo mi je krivo što smo se raspali još pre nego što je utakmica i počela..ništa više ništa manje....ja sam btw prezadovoljan rezultatom na ovom prvenstvu uzevši baš sve činjenice koje je randy naveo....setimo se samo da smo mislili da nećemo proći ni prvu fazu kad smo shvatili s kakvim rosterom idemo na EP...Iskreno ja sam PRVI put u životu čuo a i video Kalinića i malog Krstića na TV a kamo li očekivao da će biti u 12 na prvenstvu....

Nadam se samo da se sada ne raspadnemo...a nadam se da nećemo..

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Septembar 18, 2013, 09:07 »
ak ne kraju ne budu makar ispred Ukrajine, onda ni nemaju što tražit na prvenstvu...
jednostavnije od tog ne može...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Septembar 18, 2013, 09:40 »
Prosto ko pasulj, reko bi netko mudar.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Septembar 18, 2013, 09:41 »
upisao si vasu pobedu unapred  :nono: , da se ne obije o glavu

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Septembar 18, 2013, 10:43 »
Zaq nas je bolje da sutra Ukrajina izgubi, veća šansa za SP.  :kafa:

Večeras već preželjeni Francuzi dobijaju Slovence koji od šoka neće znati šta ih je snašlo i onako rezignirani i bezvoljni lagano padaju...... :aplauz:

Samo da se citiram i da si čestitam na pogođenoj prognozi! :P

Parker...... :cigara:

I tako sutra protiv Janeza........ :kafa:

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Septembar 18, 2013, 10:47 »
upisao si vasu pobedu unapred  :nono: , da se ne obije o glavu

Lako za nas na forumu, glavno je da su naši igrači nabrijani ko jarebice za vrijeme parenja.  :uzbudjen:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Septembar 18, 2013, 10:52 »
Malo se preterano širite za navijače reprezentacije koja medalju nije videla 18 godina. A nama se smejalo u rukometu kada smo uzeli prvu medalju posle pauze, doduše naša pauza nije trajala 18 godina, već 11  :smeh1: :smeh1: :smeh1:

« Poslednja izmena: Septembar 18, 2013, 11:00 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Septembar 18, 2013, 11:00 »
Malo se preterano širite za navijače reprezentacije koja medalju nije videla 18 godina  :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Pusti me da guštam još 2,3 dana. Zadnji put sam sretan gledao naše košarkaše prije 18 godina. U pelenama.  :D

Van mreže som jura

• Starosedelac
  • Ugled: +78/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Septembar 19, 2013, 08:40 »
Kako mi je drago što su Zlovenci ispali. Usred dežele!

Ako ovi danas popuše od Ukrajine onda su stvarno luzerčine kakvih nema...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Septembar 19, 2013, 08:56 »
  bolji su,jači su,iskusniji su ali gaće ne smeju da se spuste nikad :nono:   razočaran sam samo zato što se nismo borili da bude koji koš manje razlika ali očito današnji igrači nisu  spremni da se pobiju za pobedu čast retkim izuzecimaovi mladi da uzmu snimak utakmice i da gledaju svaki dan pre treninga kako su igrali
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže mrkva

• Starosedelac
  • Ugled: +127/-0
  • neprimjetan
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Septembar 19, 2013, 09:05 »
e jebateled miha, fakat ne kužim zašto bi bili luzerčine, zašto bi naši po defaultu to trebali dobiti, oli će protiv večeras ukrajinci poslat žensku reprezentaciju na teren ili misle igrat s igračem manje u polju? naši su uglavnom premašili tvoja i moja očekivanja i točka, nema dalje. ako izgube, dobro, napredovali su u odnosu na prošla velika takmičenja kako pristupom tako i igrom i bar su pokrenuli neke pozitivne emocije oko hrvatske košarke, te su i dalje u igri za plasman na SP (koji će istina biti teže izboriti nego dobiti te ukrajince), ako dobiju onda je to sportski podvig.
brižan u glavu

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Septembar 19, 2013, 09:19 »
Kako se sve preokrenu! Filmski, jebateled. I eto, Hrvatska sama ostade da brani čast nekadašnje YU škole, iako su na početku veće šanse davane čak i BiH, dok su montosi i čokalije već bili vidjeni u četvrtfinalu!

Sećate li se komentara koje ste pisali nakon naše pobede nad Litvanijom i ubedljivog poraza Hrvatske od Španije odmah na startu?

Baš zato, ajmo, komšije, zakucajte tu Ukrajinu, pa da se veselimo.    :clap:

Van mreže som jura

• Starosedelac
  • Ugled: +78/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Septembar 19, 2013, 09:27 »
Pa baš zato jer su napredovali pristupom i dobili kvalitetnije ekipe od Ukrajine bi bili luzerčine da izgube najvažniju utakmicu od objektivno najslabije ekipe koja se nalazi među prvih 8.

A premašili jesu očekivanja, ja sam očekivao da će drugi krug biti vrhunac. Još kako su "dobro" počeli....Sad koliko je to zbog njih, a koliko zbog (ne)kvalitete drugih neka procijene stručniji od mene...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Septembar 19, 2013, 11:44 »
  bolji su,jači su,iskusniji su ali gaće ne smeju da se spuste nikad :nono:   razočaran sam samo zato što se nismo borili da bude koji koš manje razlika ali očito današnji igrači nisu  spremni da se pobiju za pobedu čast retkim izuzecimaovi mladi da uzmu snimak utakmice i da gledaju svaki dan pre treninga kako su igrali
upravo to.nije problem poraz.ali izgubiti fakticki u vec prvih 5min utakmice,i predaja je sramno.posebno je sramotna odbrana bez truda i zelje.makar ih udari,napravi jake faulove,ne daj lak kos.ako ne mozes u napadu u odbrani mozes.ali ne oni su od pocetka poceli mekano.istina spance je i krenulo odmah,i nasi su se odmah predali.

zatvorili su nam krstica i to je bio kraj nase igre.gasol je najbolji odbrambeni igrac nba-a,i igra odlicnu odbranu.nije dao krletu da se dobro pozicionira,da sutne,uz sve to ostatak ekipe je odmah udvajao i utrajao krleta i suzavao odbranu,cim lopta ide na njega.ostatak ekipe to nije umeo da iskoristi,pa da daju nesto spolja.piosebno me bjelica razocarao,jer je on uz krstica najbolji i najiskusniji igrac.ako su ovoga stvarno pricepili i zatvorili,nisu i bjelicu,koji opet ipak nista nije odigrao. na druge mlade igrace ne mogu da se ljutim zbog toga sto nije htelo,ali mogu zbog nedostatka zelje,zalaganja i brze predaje.

lepo je rekao jos pre pocetka edin u svojoj kolumni,a i ja sam to koristio,na kraju se ipak sve svede na kvalitet.a mi ga jos nemamo.ako uspemo da se plasiramo na sp,mozemo reci da smo neki cilj ostvarili.da je to otprilike u skladu i sa snagom ovog tima.to je neki realni plasman.zal ostaje sto nesto vise nije uradjeno,sto smo dobili litvance i francuze,kao iskusne i ozbiljne,jake reprezentacije.zal sto su nam spanci u neku ruku nezasluzeno upali u cetvrtfinalu.jer bilo je nagovestaja da mozemo vise od ovoga. kao sto rekoh po meni je ovo neki realan plasman u skladu sa nasim kvalitetom.istina moglo je da se desi da se i losije prodje,da se tako pogodi i sl,ali to bi po meni bio neuspeh,cak i kada uzmemo u obzir kvalitet i iskustvo nasih igraca.ne bi bila katastrofa,ali neuspeh sigurno...

igracima osim ovih stvari oko borbenosti i predaje nemam sta da zamerim.ivkovic je majstor svog posla,i kada je teren  pitanju tu je maltene neprevazidjen.ali je izuzetno tezak i sujetan covek,i dobrim delom i zbog njega smo imali ovako sastavljenu ekipu kakva je bila.hocu reci neki jesu otkazali,a neke on nije zeleo da zove. za neke otkaze se i ranije znalo,pricalo o tome,postojale su info jos par meseci pre spiska,opet je stavio te igrace na spisak,pa smo dosli dotle da nemamo ni jednu pravu cetvorku.da se krpimo i na trojci i sl...

ali ajde sada da zavrsimo ovo ep i kako znamo i umemo obezbedimo odlazak na sp,sto nece biti ni malo lako,pa cemo posle analizirati stvari...
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2013, 11:56 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...