Vidi,sto se tice Brage...menadzeri rade nevidjen posao.Znas vec kako se igraci uvaljuju po nasoj ligi,koju ulogu igraju Ramadaniji,Stojici i kompanija.Ovaj prvi je zvjerka i na evropskom nivou,ima reputaciju, zasto djeluje nemoguce da zavrne i Bragu?
Zivi bili pa vidjeli,brzo ce on nazad.Nadam se samo,ne u Partizan. Mnogo bolji igraci od njega su se posle dvije sezone vratili u Srbiju.
Ovo kad govorim da bi i ja mogao to sto moze Miljkon,jebi ga,nisam ozbiljan,ali definitivno,siguran sam,da sam toliki dio svog zivota proveo jureci loptu,gori ne bi bio sigurno.
Da su fudbaleri (a i svi sportisti) placeni mnogo vise nego sto njihov rad vrijedi - ziva istina.I je li to normalno? Nije. I uvijek cu da osinem po njima zbog toga.Kao sto Rada Manojlovic za noc uzme 2000 eura a ja ne mogu za 9 mjeseci,sta,sad treba da kazem da je to ok? Nije,naravno da nije i nikad nece biti.Stvari su izvrnute naopacke i tu ne mogu nista da uticem ni ja ni ti,ni svi mi,ali pravo da se bunim i kritikujem takvu pojavi mi niko ne moze uzeti.