Autor Tema: FK Partizan 2013/14  (Pročitano 405290 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2013/14
« Odgovor #135 poslato: Jun 22, 2013, 09:54 »
Vidi,sto se tice Brage...menadzeri rade nevidjen posao.Znas vec kako se igraci uvaljuju po nasoj ligi,koju ulogu igraju Ramadaniji,Stojici i kompanija.Ovaj prvi je zvjerka i na evropskom nivou,ima reputaciju, zasto djeluje nemoguce da zavrne i Bragu?

Zivi bili pa vidjeli,brzo ce on nazad.Nadam se samo,ne u Partizan. Mnogo bolji igraci od njega su se posle dvije sezone vratili u Srbiju.

Ovo kad govorim da bi i ja mogao to sto moze Miljkon,jebi ga,nisam ozbiljan,ali definitivno,siguran sam,da sam toliki dio svog zivota proveo jureci loptu,gori ne bi bio sigurno.

Da su fudbaleri (a i svi sportisti) placeni mnogo vise nego sto njihov rad vrijedi - ziva istina.I je li to normalno? Nije. I uvijek cu da osinem po njima zbog toga.Kao sto Rada Manojlovic za noc uzme 2000 eura a ja ne mogu za 9 mjeseci,sta,sad treba da kazem da je to ok? Nije,naravno da nije i nikad nece biti.Stvari su izvrnute naopacke i tu ne mogu nista da uticem ni ja ni ti,ni svi mi,ali pravo da se bunim i kritikujem takvu pojavi mi niko ne moze uzeti.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #136 poslato: Jun 22, 2013, 10:03 »
Miljkon je sve osim neozbiljan igrač. Ja kada kažem da mi nismo imali beka koji bolje oseća prostor, kretnje svojih i protivničkih linija, taktičko postavljanje na terenu i sve ostalo što jedan pismen bek treba da ima. To kako centrira iz punog trka je ipak za beka manje bitna stvar, to odvaja najbolje bekove na svetu od onih dobrih.

Btw, situacija protiv Genka nije njegova krivica, već krivica onog nesposobnjakovića koji ga je ubacio tamo povređenog i bez dana priprema. A to što su mu se desilo još 3-4 kiksa u 5 godina, pa to je normalno, pogotovo za to godište. On je '90 godište, pa sada ako je kiks protiv Sampdorije kada je imao jedva punih 18. nešto što treba da mu obeleži karijeru, onda stvarno.  :))

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #137 poslato: Jun 22, 2013, 10:06 »
Jeste ali Radu Manojlovic i Miljkona moze od jednom da gleda 50 000 ljudi, i zato imaju tolike pare  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #138 poslato: Jun 22, 2013, 10:10 »
To kako centriraju nasi bekovi odvaja Partizan od Genka,AEL-a,Samroka, Sahtjora i ostalih ekipa kojima nismo mogli nista.

Ako je iole normalan centarsut odlika vrhunskog svjetskog beka,ja prestajem da pratim fudbal,ocigledno veze s vezom nemam.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #139 poslato: Jun 22, 2013, 10:19 »
Pa nije da on ne zna da centrira, samo u ovoj sezoni je namestio 6 golova  :kafa:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #140 poslato: Jun 22, 2013, 10:24 »
Protivniku?
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: Jun 22, 2013, 10:26 »
Eto ti ga,sad jos i zna da centrira  :D

Ovo je kao onaj vic,kad lik prodaje kravu na pijacu,dere se na sav glas "ova krava nista ne valja,daje malo mlijeka,nema tele,bas je nikakva" i pridje mu neki lik i kaze,vidi,ne prodaje se tako,moras drugacije i pocne da vice,krava ovakva,onakva,30 litara,jede malo,strasno se teli,od njene dlake se prave strune za gusle i sta sve ne...ovaj seljak skoci,izme uzicu i krene da vodi kravu kuci,kad je tako dobra necu je ni prodavat,nisam lud...

Ocu reci,kolko ga mi nagrdismo,toliko ga vi podigoste...da ne znam o kome je rijec pa ajde,ali...Miljkon...molim vas,nemojte  :))

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #142 poslato: Jun 23, 2013, 09:51 »
Naravno da ne zna da centrira, ali majku mu, pa mi smo često čitavu svoju koncepciju fudbala zasnivali na bekovima koji ne mogu pogoditi ni Žigića u centaršutu.

Mnogi slave Milivoja kao neku našu omanju legendu (i to isključivo u kontekstu penala u Njukaslu) iako je takođe imao tragičan centaršut...

Nebitno... previše smo otegli sa bekovima, dobili su tri stranice rasprave  :D , što je mnogo, mnogo je

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #143 poslato: Jun 23, 2013, 10:00 »
Рашовић Аксентијевића види као десног бека.

http://www.zurnal.rs/2013/06/23/rasovic-petrovic-i-ivkovic-su-moji-vojnici/index.html

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #144 poslato: Jun 23, 2013, 10:56 »
Eto, "kiksaru" smo zamenili kiksarom (glavni razlog zašto ove sezone nismo videli LŠ) koji je sa odbranom na vi.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #145 poslato: Jun 23, 2013, 11:58 »
Slažem se. Loš potez.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #146 poslato: Jun 23, 2013, 04:54 »
ni losijeg igraca ni vise ispisanih stranica o njemu.
Da je ista valjao dobili smo neko obestecenje za njega, kao slobodan je otisao, a o ozbiljnosti njegovog fudbalskog znanja posvedocice vec septembar ili najkasnije oktobar. Koga mrzi, preporucujem flashscore.com nek prati Portugalce, imaju sastavi sa sve rezervama, placam pivo za svaki Miljkovicev start u Bragi

eto toliko, dobicete jedno, mozda dva, dok ga ne shvate kakvu su promaju doveli
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže LanMi

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #147 poslato: Jun 23, 2013, 09:28 »
Mi ćemo biti u gadnim govnima kad ostanemo bez Ivanova i Volkova, a to će se sigurno desiti do kraja prelaznog roka. Koliko vidim ovi naši i ne pominju pojačanja na tim pozicijama, a sadašnje alternative nisu kvalitet ni za ovu našu nesrećnu ligu.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #148 poslato: Jun 23, 2013, 11:16 »
Jedino bitno je da smo se rešili Milkjovića, to što je Aksentijević njegova zamena, i to koga ćemo još prodati do kraja prelaznog roka nije bitno...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #149 poslato: Jun 23, 2013, 11:19 »
Traži se još jedan igrač za tu poziciju. Aj prvo da vidimo koga će dovesti.