Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175090 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #90 poslato: Septembar 11, 2013, 06:59 »
Bunic ipak u Igokei
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: Septembar 19, 2013, 08:37 »
Sutra turnir u Ohridu, igraju MZT< radnicki KG i jos  2 ekipe nemam pojma koje, finale u subotu od 8 ipo

pero vodim te na basket

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: Septembar 19, 2013, 09:11 »
U PG je sledeci vikend memorijalni turnir Ljubo Jovanovic... igrace Buducnost i Radnicki... tu su jos i i Sutjeska i Lovcen...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: Septembar 20, 2013, 08:54 »
Sutra turnir u Ohridu, igraju MZT< radnicki KG i jos  2 ekipe nemam pojma koje, finale u subotu od 8 ipo

pero vodim te na basket
igraju još lukoil i metalac a ja kao pritajeni crveni đavo bodriću Mutu i Lešića ako uđu u finale mada se izgleda priželjkuje da igraju MZT i Lukoil
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: Septembar 20, 2013, 12:01 »
prva danas od 18.00: Lukoil Radnicki
od 20.30: MZT- Metalac

prizeljkivano finale:MZT-Radnicki

po info iz MZT oni hoce da igraju sa Radnickim, Lukoil su sad pobedili 20 razlike pre par dana

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: Septembar 20, 2013, 12:09 »
prva danas od 18.00: Lukoil Radnicki
od 20.30: MZT- Metalac

prizeljkivano finale:MZT-Radnicki

po info iz MZT oni hoce da igraju sa Radnickim, Lukoil su sad pobedili 20 razlike pre par dana
za koga onda da navijaju oni iz velgošti?ne znam kakav je sastav Lukoila i koliko mogu protiv Mute i njegove pucačke družine
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: Septembar 20, 2013, 11:38 »
Pero sutra od 20.30 MZR -Djavoli, idemo da gledamo, castim te ders MZT-a, plavi, beo je za mene

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: Septembar 22, 2013, 12:19 »
Odgledao danas MZT-Radnicki, trrebalo je da povedem i Pjera, al je bio suvise umoran od setkanja sa mladim koleginicima niz Sveti Naum.

MZT i trebalo da ima bolju ekipu nego lani, Ostali skoro svi minus Bakic i Nikolic, dosli Bane Djekic (danas igrao malo, al je jedno cak i odigrao ledjima nakos  :uzbudjen: ), Uros Lucic, danas se trudio al mu nije bio dan, promasio skoro sve, Jedan crnac koji nije ni 4 ni 5 dobar u odbrani, napad tako tako, Sinovec koliko njega boli kurac za zve pa to je zanepoverovati, totalno nezainteresiram za sve oko njega, ko da je dosao na neobavezni trening, cansu na pleju dobija i Kostovski kaoo back up Otasevicu i nije lose izgledalo, tu je MZT i najtanji, fali jedan rasan play, pod kosem opet bez klasicne petice, al ove godine sa pet igraca u rotaciji:crnac, Lucic, Djekic, Gec i Cekovski koji je jos povredjen.

Radnicki ko Radnicki pod Mutom, jedan play za celu utakmicu, Marinovc je danas odigrao sve do 5 licne greske u trecu minutu u produzetku, i covek je bas probao sve sutirao za 3 probijao, asisitriao, i na kraju nije mogao da stoji na nogama, Sava Lesic kamen bio Kamen ostao, Gec ga je pra puta tako nadmudrio, da sam ja Sava napustio bi teren i otiso u poljoprivrednike,  cenrar crni na kraju utakmice se pokazao sa par suteva van i u reket, i zatvranja sopstvenog reketa , lepo za videti, 2-3 crna nije se idela, napunio se penalima i nije nista odigrao, Dimic ok, ostalo sve prosek, stoje mi slabiji nego lani

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: Septembar 22, 2013, 10:20 »
Buducnost dobila ruski Jenisej 80:78

Sehovic 17 poena, Aleksa 15, Capin 14, Akindele 10, Kolmen 9...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: Septembar 25, 2013, 09:06 »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: Septembar 30, 2013, 09:59 »
U Subotu se u Podgorici igralo finale memorijala "Ljubo Jovanovic" izmedju Buducnosti i Radnickog... pobjeda Buducnosti cini mi se 86:81...

Buducnost je trijumfovala mnogo lakse nego sto rezultat govori...imali su +18 sredinom 3. perioda, a onda se malo opustili, Jovovic je vecu sansu  dao Suboticu, Komatini i Mugosi, igracima koji ce u toku sezone imati nesto manju minutazu...

Buducnost je, rekao bih nikad jaca, jos od onih sampionskih generacija... Sjajno izbalansiran tim, sjajna klupa, 10 gotovo podjednako upotrebljivih igraca...

Ujednacene unutrasnja ispoljna linija, koja je godinama unazad bila problem Buducnosti... 

Igrom komanduje Capin(koji je u ovim pripremama i najbolji igrac) koji sjajno razigrava saigrace ali redovno ubacuje dvocifren kosgeterski ucinak, upravo je on kljucna karika u toj spoljnoj liniji...
Ivanovic je prosle sezone stagnirao, ostaje da se vidi sta ce biti ove sezone...odbrana je na visokom nivou, medjutim, u napadu kao da nema dovoljnu slobodu, vec igra u nekom grcu...
Mihailovic djeluje da je jos vise napredovao i da bi u sezoni ispred nas, uz Capina mogao biti lider Buducnosti... Fizicki je jos vise dominantniji, sigurniji sa loptom, preuzima ulogu lidera, ostaje da se vidi koliko je poradio na segmentu suta...
Sehovic takodje odlican, vrhunska odbrana prije svega, odlican sut...
Vitkovac nastavlja gdje je stao i prosle sezone...
Sto se tice centarske pozicije, tu je glavna caka... Protiv Akindelea i Kolmena se niko, ali niko(pa cak ni mi) nece naigrati... Kolmen je jednom rijecju ZVIJER! nevjerovatne fizikalije, energija, agresivnost... imao je nekoliko stravicnih banana i jedno alej-up zakucavanje koje bi ladno bilo u top 10 NBA za cijelu sezonu... Jovovicje inace izjavio da ce mu jos trebati vremena da se navikne na ovaj nivo kosarke, odnosno na ovu vrstu discipline u radu... U Kavali je imao veliku slobodu u igri, svako je maltene tamo igrao sam za sebe, tim je na kraju i ispao iz lige... kazu trebalo mu je vremena i da se navikne na treninge 2 put dnevno... ali i tako nebrusen, jeste zvijer u najavi...
Akindele igra jako iskusno, u odbani odlicno zatvara reket, iskusno iznudjuje faulove, otvara saigracima pozicije...bice mnogo bitan faktor za ovaj tim Buducnosti...

Ovaj tim definitivno ima kapaciteta za F4(mnogo vise nego poslogodisnji), da li ce
to i ostvariti, ostaje da vidimo...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: Oktobar 01, 2013, 01:51 »
Ćapin sad igra za Budućnost, ako sam ukapirao?
Izgleda da opasno kasnim.
Svakim danom u svakom pogledu... sve više     :no:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: Oktobar 01, 2013, 08:09 »
Da, u Budućnosti je.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: Oktobar 03, 2013, 10:04 »
konacno sutra pocinje, meni 2 najdraze takmicenje nakon Evro lige, dva Tv spremna, arena 1-4, Hrt2, RTS1 i 2, MTV 1,TVCG namesteni, samo slovenske kanale  nemam,al  ne trebaju mi  :clap:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: Oktobar 04, 2013, 08:27 »
Ајде за убо за арно, почнува !!

Срцето ми чука цел зивот сум тука
плаво бела боја е и крвта моја

paralelno gledam Real-bilbao, nema se sta videti, +100 za Real, bacaju 3ke ko ludi, Lietvus - Ostende i sad MZT - Olimpija  :D

p.s. od 9 pocinje Laboral- Barca