Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175255 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #540 poslato: April 24, 2014, 11:26 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: April 24, 2014, 11:27 »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: April 24, 2014, 11:32 »
Zajebavas?  :D

Nemam dilemu ni najmanje. Evroliga je nebrojano puta pokazala koliko ceni prave vrednosti, što bi, ubeđen sam, i ovog puta dokazala dodelivši Partizanu WC. :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: April 24, 2014, 11:50 »
Svaka cast Ciboni  :aplauz:

Gledao sam Lekica u nekoj emisiji i prebacih jedno 5-7 puta, vidjeh da je pred kraj bilo gusto pa me bilo i strah da ne dodje do preokreta  :D  Uglavnom,bicu iskren,nikad nisam poricao da mi je drago kad vas pobijedi i hrvatski (i bilo koji drugi) tim,tako da je isto i nocas,hvala cibosima na velikoj usluzi,vidimo se,nadam se u nedelju.

Ovo ce odlicno trgnuti nase igrace za sjutra,mislim da im na pamet nece pasti da podcijene Cedevitu.

I što kaže Lekić? Ima li 35%?  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: April 25, 2014, 12:23 »
mi smo picke i mali tim i to je to.nije se naucilo na primeru od prosle godine(pa je sada teran silb,prosle godine braun),i to nam se ocigledno ponovo obija o glavu. trener definitivno nedorastao ovom timu,i ne moze da psihicki spremi igrace ni za jednu jedinu utakmicu,i to kada igras na domacem terenu protiv znatno slabije cibone,koju treba da dobijes lagano sa bar 10ak razlike,jer si sigurno toliko bolji od njih,i na neutralnom terenu,a kamoli na svom. ali radonjic ne moze da ih spremi ni za taj mec.i svaki mec gde smo bili favoriti mi smo do sada na silu dobijali(u kupu polufinale i finale, pa protiv ljetuvusa u eurokupu,pa budiveljnik,sada i ovo).prosto nisi zasluzio i u ovoj utakmici da se vratis kao puno puta u sezoni,i da dobijes uz puno srece i na odbranu. rekao sam drugu na -4, minut i po do kraja,opet cemo izgubiti,ali ce biti,a mogli smo,prisli smo i sl...

nista nisi odigrao u napadu,tj ono je katastrofa,a u odbrani celu utakmicu ne mozes da zaustavis 2igraca,pa pre svega blesingejma,koji je opak organizovao celu igru cibone,i ti ne mozes celu utakmicu da ga zaustavis,kao da je dzordan.ponovilo nam se to posle uniksa,gde nismo mogli da zaustavimo 20min zizisa,sada sa blesingejmom.
igraci bez muda,svi osim blazica,kome svaka cast,decko je jedini smeo nesto da odigra,da sutne,da da kos.ostali stegnuti,uplaseni...donelkle mogu da nadjem opravdanje za dzenkinsa(koji cesto ima problem sa samopouzdanjem dok nesto ne ubaci,a onda se opusti),jer se videlo da po svaku cenu mu ne dozvoljavaju da ostane sam na sutu,dok su drugi igraci namerno pustani. i tu je trener cibone debelo nadmudrio radonjica.uz sve to mi u napadu 40min nismo nasli resenje na njihovu zonu,a znao si da ce to da igraju,jer su tako i igrali i u zagrebu,a i nemaju dovoljan fond igraca,pa tako cuvaju svoje igrace.
uz sve to radonjic je morao u prvom poluvremenu da pravi tehnicku,em zbog nacina sudjenja,em da dize svoje igrace,da digne atmosferu i sl.ali on to nije uradio.sutra ako krene bilo kakva odluka na stetu partizana,ocekujem da to dule odmah sece pritiskom i pravljenjem tehnicke.po cenu da ispadne sa 2tehnicke,ali da sudije prilagode kriterijum partizanu...

ovako si usrao celu sezonu. verovatno ne igras el,jer tesko je ocekivati da ces to uraditi kroz kvalifikacije,jer em treba tada imati muda u takvim utakmicama,a i uvek neki ruski tim bude prejak.
uz sve to sasvim moguce dizes partizan,jer ima odlicne sanse da sada osvoji jl.sebe si pokopao sto se tice samopouzdanja,i igras odmah u utorak derbi na njihovom terenu,i mislim da to sigurno gubimo. i sasvim moguce da si na taj nacin izgubio i prvo mesto u domacoj ligi i da si se do kraja zakopao.
sve u svemu ovom utakmicom, em si unistio sebi sezonu,em mozda i sledecu...

obrni,okreni,sramota je da si dozvolio da ovako izgubis utakmicu,i to je to...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: April 25, 2014, 12:25 »
da sam bezobrazan ko nenad, pero i ostali sad bi stavio cibonin grb, al necu, ipak smo jedno brdo dva univerzuma
mi smo grb stavili pre utakmice,a ne posle.uz to rec je o bratskom klubu i navijacima.ako bas hoces da poredis.a sto se mene tice apsolutno me ni najmanje ne bi pogodio da svi stavite cibonin grb,nije nikakav problem...

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: April 25, 2014, 12:47 »
Cestitke za Šarica. Mali "srbin" će biti opak igrač (neka ga hrvati čuvaju kao malo vode u dlanu ako su pametni).
Ovi naši ni u bazenu nisu mogli da ubace loptu a kamoli u koš...
Slava Putinu.
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 12:55 Pablo Escobar »
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: April 25, 2014, 01:19 »
Ciboni je ovaj mali klinac zlata vredan. A već odavno sam rekao da će on doneti neku (možda i više) važnu medalju hrvatskoj reprezentaciji. Opak je. :aplauz:
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 01:20 Pablo Escobar »
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: April 25, 2014, 02:05 »
Nama se jednostavno ponavljaju stvari iz godine u godinu....samo je sada još tragičnije jer smo sve upropastili u jednoj jebenoj utakmici!

Sada sledi totalni raspad sistema i u domaćoj ligi.... :kafa:

Radonjić je takva kukavica i neznalica da nemam reči svaka čast njemu na odbrani ali nije godinu i kusur dana uspeo da napravi napad protiv ZONE i kombinovane odbrane jebo mater svoju!!! :udaraozid:

Baš je to Avdić apostrofirao u tekstu povodom F4 na mondu da Zvezda ne zna da igra na postavljenu zonu i na 3-2 odbranu Rimac se toga striktno držaoo i uspeo i svaka mu čast...

Čitam sad izjave Katića kriva je publika što nije došla u većem broju i koševi su tvrdi.... :smeh3: :udaraozid:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: April 25, 2014, 06:39 »
Ako mi je zbog nečega drago a nije mi drago ali čisto iz besa .....onim smradovima od "vođa"sa Severa  :pusiga:

i zbog onog očalinka evo i tebi jedan  :pusiga:

Potpis. To kako su oni minirali ovaj tim je za Riplija. Ili, bolje reći, za Dr. Lazu Lazarevića. Po stupidnosti i gubljenju kompasa me sve to neodoljivo podseća na opravdanja zašto su Ameri napali Irak! Jeste malo off, ali je to u principu isti budalasti scenario iznalaženja opravdanja u hodu. . Prvo su tražili WMD (weapons of mass destruction), pa kad im je to propalo, počeli su da prosipaju priču o Sadamu kao kasapinu, pa su onda prešli na uvodjenje demokratije, pa na … ?! 
Tako i ovi genijalci sa severne tribine. Prvo su krenuli u bojkot jer su se bili popičkali sa upravom. Onda je na red došao nesretni Kikanović. Pa onda "istorijsko ZATO", da bi negde pre godinu dve konačno objasnili - pre svih sebi -  da su protiv ABA lige jer ih to podseća na nekakvu YU!
Ali, potpuno su mi se zgadili onoga trenutka kada su poslali neke svoje klince-pitbule da isprebijaju onu šaku navijača koji su pokušali da, kao, navijaju - uz tri zastave i jedan jebeni bubanj. Al, neš ti "organizovanog navijanja" pored "Zašto?-Zato!" Bojkota. Jebateled, oni su ZABRANILI da se navija za Zvezdu!
Šta to sve znači? Pa to da u startu imaš jednu potpuno šizofrenu situaciju koju ne verujem ni da bi "Veliki Mag" uspeo da reši na pozitivan način.   
Svaka im se dala!   :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: April 25, 2014, 08:25 »
ma jebes ti nase igrace,ako je njima potrebno 20k delija koji ce da se deru celu utakmicu i da naprave paklenu atmosferu,da bi oni bili u stanju da izvuku 60-70% od svojih mogucnosti(iako je sasvim moguce i verovatno da bi uz delije na tribinama dobili)...

profo,kikanovic nije bio nikada razlog nedolaska,samo je bio jedan od dodatnih razloga za sukob sa tadasnjom upravom... a sto se tice zabrane organizovanog navijanja da pojasnim,to je istina za pre koju godinu,i ja sam ih za to pljuvao,ali sada takva zabrana ne postoji.cak sta vise nikome iz svoje grupe vodje ne brane da idu na kosarku,pa cak je bilo i vodjenje navijanja protiv partizana,zadnji derbi.ali su sva obelezja zabranjena...
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 08:31 NenadBG »

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: April 25, 2014, 08:59 »
Simonovic je neznaliza svemirskih razmera, prosle sezone se govorilo da ima problem sa samopouzdanjem celu ABA ligu je sutirao kriminalno, proradio je u KLS ligi kada je protiv Metalca, Vojvodidne ima po 20+ poena, u finalnoj seriji je bio ocajan takodje.
Ove sezone prica se ponavlja, promovisan u kapitena, igrac koji jednostavno nema kvalitet, nema sut, nema prodor, a igra krilo. Apsolutna nula od igraca.

Trener, pada na najvaznijem ispitu, covek je preplasen i nije dorastao ambicijama. Drugo poluvreme, tim mu divlja, zavrsavaju napade u 5 skeundi, Jenkins krece u prodor kroz pun reket Cibone, dribla sebi u bradu, Nelson ne moze obruc da pogodi.
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 09:02 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: April 25, 2014, 09:04 »
  Dobro je da barem na ovom forumu ljudi uživaju u zasluženoj pobedi Cibone!   uopšte me ne dotiče da li neko stavlja Zvezdin,Cibonin ili klub neke druge ekipe na svoj avatar to je lični čin i svako ima pravo da voli ili ne voli određeni klub.Ja sam sa ponosom još pred početak F4 stavio grb nama bratskog kluba iz Pireja i toga se ne stidim ni dan danas, posle Zvezde to je klub za koji najviše navijam protiv bilo kog da igra Sinoć smo bili očajni i zasluženo ispali a zašto je tako to će ići na našoj temi.Ciboni sve čestitke za sjajnu utakmicu i za sjajno vođenje ekipe od strane Rimca   i da da ne zaboravim "deneb jadi lajna" :palac:
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 09:10 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: April 25, 2014, 09:19 »
  Dobro je da barem na ovom forumu ljudi uživaju u zasluženoj pobedi Cibone!   uopšte me ne dotiče da li neko stavlja Zvezdin,Cibonin ili klub neke druge ekipe na svoj avatar to je lični čin i svako ima pravo da voli ili ne voli određeni klub.Ja sam sa ponosom još pred početak F4 stavio grb nama bratskog kluba iz Pireja i toga se ne stidim ni dan danas, posle Zvezde to je klub za koji najviše navijam protiv bilo kog da igra Sinoć smo bili očajni i zasluženo ispali a zašto je tako to će ići na našoj temi.Ciboni sve čestitke za sjajnu utakmicu i za sjajno vođenje ekipe od strane Rimca   i da da ne zaboravim "deneb jadi lajna" :palac:

hihihihihihi, i ja tebe volim

Van mreže djavaganosa

• Starosedelac
  • Ugled: +74/-1
  • ?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #554 poslato: April 25, 2014, 09:20 »
ako ćemo iskreno...možemo mi govoriti o dobroj igri Cibone dobrim dijelom utakmice, ali zadnja četvrtina =  :wacko: .Pažljivo sam gledao da ne piše negdje u kutu ekrana nekakav žiro-račun za pomoć unesrećenima pa da uplatim koju kunu/dinar.
I know you think you understand what you thought I said but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.