mi smo picke i mali tim i to je to.nije se naucilo na primeru od prosle godine(pa je sada teran silb,prosle godine braun),i to nam se ocigledno ponovo obija o glavu. trener definitivno nedorastao ovom timu,i ne moze da psihicki spremi igrace ni za jednu jedinu utakmicu,i to kada igras na domacem terenu protiv znatno slabije cibone,koju treba da dobijes lagano sa bar 10ak razlike,jer si sigurno toliko bolji od njih,i na neutralnom terenu,a kamoli na svom. ali radonjic ne moze da ih spremi ni za taj mec.i svaki mec gde smo bili favoriti mi smo do sada na silu dobijali(u kupu polufinale i finale, pa protiv ljetuvusa u eurokupu,pa budiveljnik,sada i ovo).prosto nisi zasluzio i u ovoj utakmici da se vratis kao puno puta u sezoni,i da dobijes uz puno srece i na odbranu. rekao sam drugu na -4, minut i po do kraja,opet cemo izgubiti,ali ce biti,a mogli smo,prisli smo i sl...
nista nisi odigrao u napadu,tj ono je katastrofa,a u odbrani celu utakmicu ne mozes da zaustavis 2igraca,pa pre svega blesingejma,koji je opak organizovao celu igru cibone,i ti ne mozes celu utakmicu da ga zaustavis,kao da je dzordan.ponovilo nam se to posle uniksa,gde nismo mogli da zaustavimo 20min zizisa,sada sa blesingejmom.
igraci bez muda,svi osim blazica,kome svaka cast,decko je jedini smeo nesto da odigra,da sutne,da da kos.ostali stegnuti,uplaseni...donelkle mogu da nadjem opravdanje za dzenkinsa(koji cesto ima problem sa samopouzdanjem dok nesto ne ubaci,a onda se opusti),jer se videlo da po svaku cenu mu ne dozvoljavaju da ostane sam na sutu,dok su drugi igraci namerno pustani. i tu je trener cibone debelo nadmudrio radonjica.uz sve to mi u napadu 40min nismo nasli resenje na njihovu zonu,a znao si da ce to da igraju,jer su tako i igrali i u zagrebu,a i nemaju dovoljan fond igraca,pa tako cuvaju svoje igrace.
uz sve to radonjic je morao u prvom poluvremenu da pravi tehnicku,em zbog nacina sudjenja,em da dize svoje igrace,da digne atmosferu i sl.ali on to nije uradio.sutra ako krene bilo kakva odluka na stetu partizana,ocekujem da to dule odmah sece pritiskom i pravljenjem tehnicke.po cenu da ispadne sa 2tehnicke,ali da sudije prilagode kriterijum partizanu...
ovako si usrao celu sezonu. verovatno ne igras el,jer tesko je ocekivati da ces to uraditi kroz kvalifikacije,jer em treba tada imati muda u takvim utakmicama,a i uvek neki ruski tim bude prejak.
uz sve to sasvim moguce dizes partizan,jer ima odlicne sanse da sada osvoji jl.sebe si pokopao sto se tice samopouzdanja,i igras odmah u utorak derbi na njihovom terenu,i mislim da to sigurno gubimo. i sasvim moguce da si na taj nacin izgubio i prvo mesto u domacoj ligi i da si se do kraja zakopao.
sve u svemu ovom utakmicom, em si unistio sebi sezonu,em mozda i sledecu...
obrni,okreni,sramota je da si dozvolio da ovako izgubis utakmicu,i to je to...