Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175078 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #555 poslato: April 25, 2014, 10:05 »
  Dobro je da barem na ovom forumu ljudi uživaju u zasluženoj pobedi Cibone!   uopšte me ne dotiče da li neko stavlja Zvezdin,Cibonin ili klub neke druge ekipe na svoj avatar to je lični čin i svako ima pravo da voli ili ne voli određeni klub.Ja sam sa ponosom još pred početak F4 stavio grb nama bratskog kluba iz Pireja i toga se ne stidim ni dan danas, posle Zvezde to je klub za koji najviše navijam protiv bilo kog da igra Sinoć smo bili očajni i zasluženo ispali a zašto je tako to će ići na našoj temi.Ciboni sve čestitke za sjajnu utakmicu i za sjajno vođenje ekipe od strane Rimca   i da da ne zaboravim "deneb jadi lajna" :palac:

hihihihihihi, i ja tebe volim
lepo je biti srećan :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #556 poslato: April 25, 2014, 10:52 »
boli me qrac i za hibrida i za zdravu hranu, sado da veceras mi na zejebemo stvar

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #557 poslato: April 25, 2014, 10:56 »
ako ćemo iskreno...možemo mi govoriti o dobroj igri Cibone dobrim dijelom utakmice, ali zadnja četvrtina =  :wacko: .Pažljivo sam gledao da ne piše negdje u kutu ekrana nekakav žiro-račun za pomoć unesrećenima pa da uplatim koju kunu/dinar.

ako cemo iskreno.....mozemo govoriti da cibona ima 2 ozbiljna (i to paklena) i jednog solidnog igraca u napadu. ostalih 4 igraju krvavih koljena obranu, trce kontru i sutnu trojku kad su sami....

ako cemo jos iskrenije, citajuci ovu temu stjecem dojam da te lagano peru kompleksi spram cibone....popij jedan PIPI i pomozi jugoplastici, umjesto da zajebavas cibonu  :smeh4:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #558 poslato: April 25, 2014, 10:57 »
boli me qrac i za hibrida i za zdravu hranu, sado da veceras mi na zejebemo stvar
onda uživaj bez prozivanja bilo koga, stavljaj avatare i pevaj o čemu hoćeš niko ti ne brani

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #559 poslato: April 25, 2014, 11:03 »
onda uživaj bez prozivanja bilo koga, stavljaj avatare i pevaj o čemu hoćeš niko ti ne brani

:misli: jedno brdo , dva univerzuma

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #560 poslato: April 25, 2014, 11:12 »

kako god bilo ipak si preterao sa kvalifikacijama

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #561 poslato: April 25, 2014, 11:16 »

Grb Olija vam nikad necu oprostiti

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #562 poslato: April 25, 2014, 11:36 »
gledao juce na Areni prenos, i mora se priznati da su se ljudi potrudili i da odlicno rade posao, Kole i Edin znaju znanje, Aca bio i ostao showman, mada za nas obicne smrtnike i odlicno kosarkaski potkovan i super interesantan, jedino se Lale Lucic nije bas uklopio. mogli su da zovnu nekog mladjeg, Trifunovica recimo, koji je po meni isto odlican kao analiticar i sagovornik. Videcemo koga ce veceras dovesti.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #563 poslato: April 25, 2014, 12:20 »

Grb Olija vam nikad necu oprostiti
opraštao ti ili ne moje je pravo da stavim šta hoću na avatar, to što je to bio klub koji neki forumaši ne vole nije moj problem niti vidim zašto bi to nekog smetalo, neka svako stavlja što mu je po volji ,cibonu unix,partizan meni svejedno je prvenstveno gledam kako igra moj klub za ostalo me baš zabole

Van mreže djavaganosa

• Starosedelac
  • Ugled: +74/-1
  • ?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #564 poslato: April 25, 2014, 12:21 »
ako ćemo iskreno...možemo mi govoriti o dobroj igri Cibone dobrim dijelom utakmice, ali zadnja četvrtina =  :wacko: .Pažljivo sam gledao da ne piše negdje u kutu ekrana nekakav žiro-račun za pomoć unesrećenima pa da uplatim koju kunu/dinar.

ako cemo iskreno.....mozemo govoriti da cibona ima 2 ozbiljna (i to paklena) i jednog solidnog igraca u napadu. ostalih 4 igraju krvavih koljena obranu, trce kontru i sutnu trojku kad su sami....

ako cemo jos iskrenije, citajuci ovu temu stjecem dojam da te lagano peru kompleksi spram cibone....popij jedan PIPI i pomozi jugoplastici, umjesto da zajebavas cibonu  :smeh4:
ko zajebava cibonu? da ga vidim. ja govorim surovu istinu. nisam navijač Cibone, ali baš nemam nikakvih kompleksa prema njima. štoviše, simpatiziram ih s obzirom na sastav momčadi i zato jer su konačno jedan tim koji je, igrom okolnosti, otvorio vrata jednom mladom igraču i treneru da se razmašu.Drago mi je da su tukli Zvezdu, ali vidim da je opće slavlje zbog neočekivane pobjede potpuno pomutilo objektivan sud o kvaliteti pogotovo o kvaliteti u ključnih minutama utakmice koje su izgledale kao takmičenje tko želi više izgubiti. Cibona je u tim trenucima potpuno posrnula i na igračkom i na trenerskom planu, ne samo zbog tehničkih grešaka već i idejom igre u kojoj se napad sveo na Blaženskog koji bi potegnuo divlju tricu ili išao na pick i prodor pod pazuhe Zvezdinih tornjeva ili na Šarićevu kreativnost.Svaka njima čast, odigrali su sve skoro sami, zato i toliko grešaka. Mora da su bili iscijeđeni.No to i dalje ne mijenja činjenicu da je sve to mirislao na još jedan klasični "choke" hrvatskih momčadi, samo se sada s druge strane nalazio protivnik koji je "choke" doveo do savršentstva. Bit će da im je klupski oftalmolog radio prekovremeno nakon meča jer ne znam kako drugačije početi rješavati smjehotresan šut za tri poena, ako ne krenu od dioptrije igrača.
I know you think you understand what you thought I said but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #565 poslato: April 25, 2014, 01:51 »
Veceras ce na tribinama biti Veseli i Pekovic  :aplauz:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #566 poslato: April 25, 2014, 02:00 »
   već se šuška da smo izgleda spojili "lepo i korisno" a naše zdravlje ko jebe :pusiga: 

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #567 poslato: April 25, 2014, 02:04 »
   već se šuška da smo izgleda spojili "lepo i korisno" a naše zdravlje ko jebe :pusiga:

objasni pero?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #568 poslato: April 25, 2014, 02:28 »
   dobićmo organizaciju kvalifakicionog turnira na jesen za popunu EL, eto prilika da gazda čović opet zaradi

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #569 poslato: April 25, 2014, 02:31 »
hvala, jebeno je to dodje neki pijani rus i baci 30 miliona i eto ga u el