Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499031 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #105 poslato: Jun 25, 2013, 07:11 »
"Nazalost", mislim da je meni to vrijeme odavno isteklo. Kompleks je suvise duboko usadjen.

Ali ti hvala sto brines o meni(nama), ti dobri covjece.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Jun 25, 2013, 07:12 »
Druže Tufi, Jugoslavenu, Montosu, Topaloviću...

Rezultati koje je jsd postigao su za poštovanje.

Ali, dok god iza tih rezultata stoji jedan uličar tipa Vepar, kao i gepekovci tipa Pedja s ledja... žao mi je, mrlja stoji pa stoji.

Koliko bi bilo lepše da ste imali za trenera jednog Vladu Jovanovića ili Karija, ili bilo koga ko ume da se ponaša, ko ne psuje po 2 minuta u kameru, ko ne naleće na sudiju da mu "jebe majku", ko potom ne priča o "časovima ljubavi", uz ono "vi lažete!".

Bljak koji ni najskuplja Boschova slika ne može da poništi.

Nemoj da se zezamo, bre! Zna cela država ko ste i kako ste osvajali prvenstva. Znamo i kako su u Pioniru "padali svi najveći", ali ste zato na pola kilometra od Bajakova bili manji od makovog zrna. Pa, kako to? KAKO? KAKO?

Pametan si dečko, stoga se samo nadam da se nećeš spuštati na nivo Leskovca. Jer, Clearasil je poskupeo. Šta će ti taj trošak? 

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Jun 25, 2013, 07:30 »
Videjli smo kako je taj fini Vlada prosao prosle godine u Zelezniku  :zvizvdi:

Ne znam cemu sluzi ovaj Clearasil - a muka mi je da trazim.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Jun 25, 2013, 08:08 »
Druže Tufi, Jugoslavenu, Montosu, Topaloviću...

Rezultati koje je jsd postigao su za poštovanje.

Ali, dok god iza tih rezultata stoji jedan uličar tipa Vepar, kao i gepekovci tipa Pedja s ledja... žao mi je, mrlja stoji pa stoji.

Koliko bi bilo lepše da ste imali za trenera jednog Vladu Jovanovića ili Karija, ili bilo koga ko ume da se ponaša, ko ne psuje po 2 minuta u kameru, ko ne naleće na sudiju da mu "jebe majku", ko potom ne priča o "časovima ljubavi", uz ono "vi lažete!".

Bljak koji ni najskuplja Boschova slika ne može da poništi.

Nemoj da se zezamo, bre! Zna cela država ko ste i kako ste osvajali prvenstva. Znamo i kako su u Pioniru "padali svi najveći", ali ste zato na pola kilometra od Bajakova bili manji od makovog zrna. Pa, kako to? KAKO? KAKO?

Pametan si dečko, stoga se samo nadam da se nećeš spuštati na nivo Leskovca. Jer, Clearasil je poskupeo. Šta će ti taj trošak?

kome stoji mrlja? Vama ili nama. Partizan je u celoj Evropi postovana kosarkaska institucija, jedino vecina navijackog puka u Srbiji misli suprotno i kuje neke svoje teorije i verovanja o tome kako je sve namesteno i kako je to sve eto neka visa sila.

Cast izuzecima, poput Pjera, Ajkule, Dejana NS i tebe iz najboljih dana, a ne ovih sad, svi ostali navijaci crveno bele boje horski nipodastavaju sve ono sto je institucija evropske kosarke ucinila za sve ove godine.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Jun 25, 2013, 08:21 »
Ne boli navijače Partizana Zvezda, niti ova niti ona koja će da vaskrsne sa 15 miliona obrisanog duga. Boli odnos države prema tom Partizanu, pogotovo prema KKP koji je jedini prkosi propasti Srbije i srpskog sporta.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Jun 25, 2013, 09:48 »
Ne boli navijače Partizana Zvezda, niti ova niti ona koja će da vaskrsne sa 15 miliona obrisanog duga. Boli odnos države prema tom Partizanu, pogotovo prema KKP koji je jedini prkosi propasti Srbije i srpskog sporta.

+1 i onda dodje jedna ljudska gnjida Nebojsa Covic dodje da nipodastava rezultate. Pa cak i Kecmanovu trojku  :zbunjen:

Al dobro. Kao i svake godine kazem : Vidimo se u maju i junu, nego se bojim da cete biti na svadbe  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Jun 25, 2013, 09:58 »
Opet nam je blokiran racun. Sad se i klub oglasio.
[size=78%]
[/size]

I to su trebale da nam legnu pare od NIS-a i MTS-a.

FKCZ ima daleko veci poreski dug, pa nije blokirana.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Jun 25, 2013, 10:30 »
katanac !!! :yes:

stecaj i u srpskoj ligi, za par godina evo nas opet gde treba

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Jun 26, 2013, 02:12 »
A Katnić bi trebalo da bude naše prvo pojačanje. Za one koje ne znaju, to je dečko iz one Uvalinove sezone i herojske borbe za opstanak  :))

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Jun 26, 2013, 01:48 »
Trenutno traje konferencija PSD-a.

Citat
[size=150%]DANILOVIĆ UŽIVO: Ovog trenutka mogu da zatvorim Partizan![/size]

Ovog momenta mogu da stavim ključ u bravu i da zatvorim Partizan. To će biti drago nekom i izazvaće salvu izjava pre svega FMP-a i Zvezde.

- Ono što je na žalost, tema ovog mog obraćanja i očekivao sam da će da dođe do toga, je katastrofalna situacija u klubu. Hvala svim navijačima koji su svih ovih godina bili uz nas i kada je bilo teško i kada smo loše igrali. Znali su da će doći period kada ćemo da osvajamo trofeje.

- Hvala ljudima koji su uplaćivali novac na naš apel kako bi pomogli. Imamo veliku zahvalnost zbog tiga.

- Neću da ulazim u to ko je kako izmirio dugove – bilo je prvo što je izgovorio Danilović u Humskoj.

Citat
Danilović je pojasnio da Partizan jednostavno mora da dobije više od države od Crvene zvezde.

- Želimo da se ljudi koji vode ovu državu okrenu Partizanu i kažu da li im treba klub koji je davao toliko NBA igrača, reprezentativaca itd.

- Od stranaca nikada nismo dobili obeštećenje i to znaju pametnjakovići. Od igrača koji su prodavani 60 odsto je išlo na vraćanje dugova bivšim igračima.

- Od državnih firmi, veoma je jasno da je Partizan trebalo da dobije 80 hiljada puta više u odnosu na Zvedzu jer nije ništa uradila. Prava Zvezda je u stečaju i ne pričamo o privatnom klubu Crvena zvezda koja nije član SD.

- Hvala Telekomu, Dunavu, Komercijalnoj banci ali uz poštovanje, to nije bilo dovoljno za nas, da se borimo sa klubovima koji imaju 15 puta veći budžet.

Citat
Situacija je alarmantna, Partizan duguje preko milion igračima i nema uslove za igranje takmičenja kojima trenutno pripada.

- Nismo u stanju da igramo domaću regionalnu, a kamoli Evroligu u ovom trenutku. Dugovanja su preko milion i po evra igračima koji su donosili trofeje klubu. Jedino zbog njihovog razmevanja nisu nas tužili – tvrdi Danilović.

DA LI SMO PROBLEM DULE I JA?

Danilović je imao predlog za državu.

- Samo nam treba odgovor države da li im treba Partizan kao predstavnik države i grada. Ako ne treba nikakav problem, ako im treba, moraju ozbiljno da razmisle.

- Čini mi se da je namerno pušteno da se dođe do ove situacije, jer svaka država koja ima brendove treba da ih neguje. Ako smo problem Dule Vujošević i ja, koji smo 13 godina tu i osvajali trofeje to se lepo kaže. Gospodine Daniloviću vi ste tu puno godina dosta sed uradila ajde se sada lepo sklonite a mi ćemo da obezbedimo budžet. Verujte, sutra me ne bi videli
.
« Poslednja izmena: Jun 26, 2013, 01:52 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Jun 26, 2013, 01:53 »
Citat
Način na koji su pojedini igrači tužili klub mene je jako povredio. Posebno dvojica, od kojih bi jedan video trofej samo na televiziji i koji bi bio glavni vozač bicikla na Adi - tu pričam o Rašku Katiću. A drugi bi verovatno bio poznat samo po žurkama na splavovima - govorim o Miroslavu Raduljici, da se ne lažemo. Ja razumem njih, oni su taj novac zaradili, ali ne treba se ophoditi prema bivšem klubu na taj način"

"Siguran sam da država neće propasti zbog milion evra duga na ime poreza, od čega je skoro 60 odsto na ime kamata. Mnogi pokušavaju da izjednače neuspehe Zvezde, onog privatnog kluba i Partizana. Mi to nismo zaslužili, jer je Partizan toliko toga postigao, napravio mnoge uspehe, kao i Crvena zvezda, koja je u stečaju. Ona prava Zvezda, ne ovaj privatni klub, koji mene ne interesuje. Mnogi iz državnog vrha ne vide da je Partizanu potrebna pomoć. Ja apelujem da je klubu potrebna pomoć, jer ovo nije moj klub"

Verujem da će mnogi klicati zbog ovoga, ali će biti i onih koji neće voleti vlast zbog ove situacije. Kažemo sada da smo u dugu 2, 3 miliona, a ne da čekamo da bude 16, pa da se fuzionišemo sa ko zna kim
« Poslednja izmena: Jun 26, 2013, 01:54 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Jun 26, 2013, 02:01 »
Citat
Partizan je često prozivan od strane Crvene zvezde da ne objašnjava zašto duguje toliki porez i koliki je dug. Danilović i na to odgovara.

- Mi porez nismo krili, samo nismo imali para da plaćamo.

- Ne upirem prstom ni u koga i kažem taj je kriv. U modi je da se kleči ali ja neću, ja samo molim državu pošto je ovaj klub njeno dete da pomogne Prtizanu, svesni situacija kakva je u Srbiji.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Jun 26, 2013, 02:10 »
Citat
Danilović je rekao i da je bilo pokušaja da se dobije pomoć od fudbalskog kluba.
"Bilo je nekoliko priča tokom sezone, ali oni nisu imali razumevanja za nas. Pomogli su nam možda jednom i to pre nekoliko godina. Oni kažu da su i oni u velikoj krizi"...
"Tokom ove, ali i prethodnih 13 godina, mnogi su pričali kako je Partizan državni projekat, kako država pomaže klub, a to su uglavnom pričali oni pametnjakovići iz FMP i Crvene zvezde. Nama su NIS, Telekom i Komercijalna banka pomagali, ali ta pomoć nije dovoljna za ambicije svih nas u klubu. Pomoć od grada koju smo dobijali stizala je isključivo zato što je predsednik KSS Dragan Đilas imao razumevanja za nas. Skoro 30 odsto novca odlazio je na plaćanje mlađih selekcija. Znači, da nismo ostvarivali uspehe, mi ne bismo mogli ni decu da plaćamo. Naša dugovanja prema poreskoj upravi su oko 500.000 evra glavnica. Sve ostalo su raznorazne kamate, pa je ukupan dug oko milion evra".
Za kraj, prvi čovek Partizana je rekao sledeće.
"Ovo nije moje preduzeće, niti Vujoševićevo, ovo je dete države. Zato molim, neću da klečim, da država pomogne svoje dete", podvukao je Danilović.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Jun 26, 2013, 02:44 »
Da citiram Dedu: lucidno i šmekerski.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil