Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 500117 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #495 poslato: Septembar 21, 2013, 12:43 »
Kosarkaski Mustafa na vidiku :D

Ja bih ipak Pavlovica. A i koliko cuh,to je mnogo realnija opcija.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #496 poslato: Septembar 21, 2013, 02:06 »
Bezbradica je od starta imao veliki plus kao mnogo veci potencijal od Zlovarica...  Zlovaric je trenutno mozda za nijansu spremniji od Bezbradice, ali Dule je i ovdje pokazao da razmislja dugorocno...

Bezbradica takodje ima i sut spolja sto je jos jedan plus i raznovrsnost u igri...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #497 poslato: Septembar 21, 2013, 07:38 »
OK. Znači, B92 objavi ovakvu vest:

http://www.b92.net/sport/slovenija2013/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=21&nav_id=756183

U prevodu, Lauvergne je, navodno, izjavio da medalju "poklanja treneru Vujoševiću"!  Voleo neko jsd ili ne, vest je fantastična (lična ocena) i govori puno o autoritetu koji DV uživa kod mladih igrača; ovoga puta kod velike nade fr. košarke - Žofri Lovernja.

Ja imam samo jedno pitanje. KOJI JE IZVOR ove vesti? Ne ide mi u glavu da jedna ozbiljna medijska kuća kao što je b92 objavi ovakvu "bomba vest" ( i jeste u rangu bombe, kaj ne?) i onda ostavi nama, običnim čitaocima, da kopamo po netu ne bismo li otkrili gde i kada je prvi put objavljena !?!?   

Ja sam malo tražio, ali nisam uspeo ništa da iskopam. Ako neko ima konkretne informacije, neka ih podeli sa forumaštvom! Fair-play   ;) .

P.S. Da se razumemo, nije mi cilj da "raskrinkam" već objavljenu vest (štagod neko mislio ovde), već da saznam odakle je preneta. Jer, ne bi ovo bilo ni prvi ni poslednji put da 92 "citira" nečije reči  a da taj NEMA POJMA o čem se radi!! Što se Žofrija tiče pak, Francuz je mali milion puta već na sva usta nahvalio i DV i KKP. Njegova neverovatna odanost klubu i - posebno - prema navijačima je već postala legenda, tako da tu zajebavanja NEMA! Odn. ta veza se ovde ne dovodi u pitanje ama nikako!

Dakle, ako neko ima info - čestrpljivo nekam kraj stisaćeg pola! Zahvalan unaprijed. Ako nema. E, pa, nema pa nema... Big f-ing deal.

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=qAYD3m494zQ&feature=player_embedded[/youtube]

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #498 poslato: Septembar 21, 2013, 07:39 »
Trazi se jos jedan  3/4 igrac... u opticaju su 4 imena, nista konkretno...

vjerujem da je Rajt jedno od tih imena...

« Poslednja izmena: Septembar 21, 2013, 07:40 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #499 poslato: Septembar 21, 2013, 09:37 »
Ko će drugi nego Deda-Tata Andrija. Hvala! Momak je baš simpa.

Inače, setih se nečega nakon ovog spominjanja Pavlovića. Pre nekoliko godina sam na onom forumu pisao da sam sedeo u restoranu sa jednim bivšim reprezentativcem koji je na sva usta naružio Dudu, ali i Željka i Karija. Tada nisam hteo da "iNdentifikujem" čoveka, ali pošto je prošlo dosta vremena od tada mogu da kažem da je to bio upravo on - Saša P.

Došao je na večeru u "moj" restoran i onda ostao u više nego otvorenoj priči jedno sat vremena nakon što su i poslednji gosti izašli. Pored njega za stolom su bila neka njegova dva ortaka, vlasnici restorana (dva komada) i ja. Nisam mogao da verujem šta je sve pričao i to pred ljudima koje vidi prvi - a verovatno i poslednji - put u životu. Od gore pomenute trojice trenera najružnije je pričao o Dudi i to najviše zbog mućki oko sastava. Ne mogu da idem u detalje jer bi ladno mogao neko da me tuži, ali mislim da kapirate poentu. O DV se ne sećam da je rekao bilo šta, tako da bi verovatno bez problema mogao da zaigra za jsd.

P.S: I da, tu u neposrednoj blizini opet klavir!  :P

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #500 poslato: Septembar 21, 2013, 09:50 »
Ništa čudo, Pavlović je popizdeo kada je 2005, poslednji otpao sa spiska, iako su neki igrači koji su ostali među 12 pravili velike probleme tog leta na pripremama, propuštali jutarnje treninge, na treninge dolazili pijani, a to im se tolerisalo. Da bi potom posle EP ŽOC u onom slavnom govoru opalio i po Pavloviću ni krivom ni dužnom.  Završio momak kao kolateralna šteta :))

Doduše to ne opravdava Sašu što se posle toga odnosio prema reprezentaciji na način na koji se odnosio...
« Poslednja izmena: Septembar 21, 2013, 09:51 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #501 poslato: Septembar 21, 2013, 09:55 »
Mislim da je i on imao solidnu promaju u vugla,kao jos neki. Jebi ga,naisao je takav talas tad u kosarci,sta da se radi...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #502 poslato: Septembar 21, 2013, 10:07 »
To naravno stoji. Radmanović, Pavlović, Rakočević, Miličić su jednostavno morali nositi našu reprezentaciju u prethodnoj deceniji, ali su svojim egoima i kratkom pameću to uspešno sjebeli.

Od cele te generacije koja je trebala vladati jedino su Jarić, Vujanić i naravno Krstić ostavili neki reprezentativan trag....
« Poslednja izmena: Septembar 21, 2013, 10:08 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #503 poslato: Septembar 23, 2013, 08:40 »

:hammer: :hammer: :hammer:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #504 poslato: Septembar 23, 2013, 08:43 »

:D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #505 poslato: Septembar 23, 2013, 08:44 »

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #506 poslato: Septembar 23, 2013, 08:48 »
Ako je Majami nekad imao Zlog Zoa, mi danas imamo Dobrog Žoa...
U principu on je drvo, nema neko košarkaško znanje i inteligenciju al izgara, bori se i biva nagrađen za to...
pritom i lepo vaspitan...

On je pravi primer Duletove tvrdnje da mi najpre dovodimo u klub ljude pa onda košarkaše...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #507 poslato: Septembar 23, 2013, 11:11 »
Statistika protiv Lokomotive iz Kubana.

https://pbs.twimg.com/media/BU4DxJsCQAARerT.jpg:large

Gagi opet fenomenalan, Kinsi odličan, Leo solidan
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 11:12 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #508 poslato: Septembar 24, 2013, 07:11 »
Gagi će da podivlja ove sezone. :uzbudjen:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #509 poslato: Septembar 24, 2013, 11:13 »
Kako gruva trojke Gagi  :aplauz:    Kinsiju izgleda nece trebati mnogo do top forme...

Musli drvo, 5 faulova za 10 minuta...  Salic dobar  :aplauz: