Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 498350 puta)

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #1455 poslato: Decembar 19, 2013, 11:03 »
Dajte grupu na uvid!
Odokativno, za sada Real, CSKA, Makabi, Galatasaraj, Zalgiris, Bajern i neko iz trougla PAO-Kaha-Lokomotiva.
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1456 poslato: Decembar 19, 2013, 11:03 »
nemogu da shvatim nikako sta to zulja Zeljko navijacima zamrznutog kluba ?

citam komentare na B92, pa oni bi ga na krst i lomaci stavili, sta im je toliko pogresio ??

Zašto čitaš komentare na B92?
To je gore od Farme na Pinku.....isti trust mozgova..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1457 poslato: Decembar 19, 2013, 11:06 »
a meni recimo na pamet pada da bi mogao pasti neki kolektivni otkaz za sve zaposlene u mlađim kategorijama KK Partizana... kad se već busamo svim i svačim, valja pomenuti da iz našeg pogona nismo izbacili tri krštena igrača za ovih 10 godina, i uglavnom biramo juniore drugih klubova...

Mladen Đorđević je u prošlom kolu ubacio 17 poena za Meridijanu, Nikola Radičević se skida za Kahasol u Endesi, Aleksa Jugović je dobio stipendiju Tenesi Teka, Vasilije Pušica takođe odrađuje srednju školu u SAD i ima ponunde prilično dobrih koledža...

Ostaje pitanje kako mi ništa ne možemo izvući iz svoje škole  :zbunjen:

Iz čijih škola su ovi navedeni igrači izašli?A ova Jugović pomenuti jel igra već koledž basket ili će tek da igra?Inače svaka čast na praćenju basketa... :palac:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1458 poslato: Decembar 19, 2013, 11:15 »
Čestitke na još jednoj fantastičnoj pobedi.

Železnik, Stjepana Supanca 15a, pogašena svetla

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :clap: :clap: :clap:

Mora da editujem...zlatna medalja za lika, da mu se digne spomenik za života...da se postavi za Duletovog pomoćnika...

Vrhunski. Baš sam hteo i sam da postavim, ali si me preduhitrio. Smrt Šupancu, izdajici! 
 :clap: :clap: :clap:   :smeh4: :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1459 poslato: Decembar 19, 2013, 11:16 »
nemogu da shvatim nikako sta to zulja Zeljko navijacima zamrznutog kluba ?

citam komentare na B92, pa oni bi ga na krst i lomaci stavili, sta im je toliko pogresio ??

Zašto čitaš komentare na B92?
To je gore od Farme na Pinku.....isti trust mozgova..
Zašto čitaš šta Deneb čita na b92?

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1460 poslato: Decembar 19, 2013, 11:18 »
:clap: :clap: :clap:

Još 14 utakmica vrhunske evropske košarke...
Koliko će to tek da znači momcima - Bogdan, Žofri,Džoni...
Ma ne smem ni da pomislim na šta će ličiti sledeće sezone.

Uz Milenceta još da dobijemo mesa pod košem i biće to solidno.

I ja bih da pozdravim očekivanja pred sledeću sezonu. Pa, ko će ako ne mi?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1461 poslato: Decembar 19, 2013, 11:21 »
Dule izjavio da nije zadovoljan jer se nismo kvalifikovali za Evrokup...  :smeh4: :smeh4: :smeh4:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1462 poslato: Decembar 19, 2013, 11:29 »
Dule izjavio da nije zadovoljan jer se nismo kvalifikovali za Evrokup...  :smeh4: :smeh4: :smeh4:

Citat
"Vrlo teško podnosim bilo kakav poraz, pa možda ne mogu ovog momenta da osetim adekvatno zadovoljstvo i sreću zbog plasmana u Top 16, kao i zbog toga što se nismo kvalifikovali u Evrokup", rekao je i ostao prilično nedorečen.
Oprem dobro

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1463 poslato: Decembar 19, 2013, 11:33 »
Dule genije!  :clap: :clap: :clap:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1464 poslato: Decembar 19, 2013, 11:35 »

Evo i razloga zasto smo prosli u TOP 16 !!!

Kristijane, trebaces nam ti i tvoji PARTER BOJSI u finalnoj seriji  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1465 poslato: Decembar 19, 2013, 11:41 »
a meni recimo na pamet pada da bi mogao pasti neki kolektivni otkaz za sve zaposlene u mlađim kategorijama KK Partizana... kad se već busamo svim i svačim, valja pomenuti da iz našeg pogona nismo izbacili tri krštena igrača za ovih 10 godina, i uglavnom biramo juniore drugih klubova...

Mladen Đorđević je u prošlom kolu ubacio 17 poena za Meridijanu, Nikola Radičević se skida za Kahasol u Endesi, Aleksa Jugović je dobio stipendiju Tenesi Teka, Vasilije Pušica takođe odrađuje srednju školu u SAD i ima ponunde prilično dobrih koledža...

Iz čijih škola su ovi navedeni igrači izašli?A ova Jugović pomenuti jel igra već koledž basket ili će tek da igra?

to su sve momci koji su prošle godine osvojili titulu juniorskog prvaka Srbije, generacija 94/95. Osim Radičevića, koji je otišao ranije.

Svi su ponikli u Partizanu, osim Pušice koji je došao 2012. iz Zemuna, solidan plej... On i Jugović su 95 godište, i ove godine su na tzv. prep schoolu, poslednjoj godini srednje škole koja se za buduće košarkaše organizuje po posebnom programu. Na koledž kreću od naredne sezone, s tim što je Jugović već odabrao, a Pušica bira između nekoliko ponuda.

Pokrenuh ponovo ovu temu zato što sam slučajno jedno ime zaboravio. Nikola Jovanović je 94 godište i odmah ovog leta je otišao direktno na koledž, USC, Southern California. To je prilično poznata škola koja je poslednjih godina izbacila veliki broj dobrih NBA igrača (Nik Jang, O Džej Mejo, Demar Derozan, Taž Gibson, Nikola Vučević...). Jovanović se već sada kao brucoš odlično snalazi, starter je i ima dobre brojke.

http://espn.go.com/mens-college-basketball/player/_/id/66227/nikola-jovanovic

Pokretan, čvrst, solidan šut s poludistance, stvarno mi ne ide u glavu zašto nismo ponudili njemu neki ugovor, Deluje mi kao odličan materijal za Duleta.... Osim ako dečko nije insistirao na odlasku u SAD.

Uglavnom, ko zna šta se dešava međ mlađim kategorijama Partizana, ne bih se iznenadio da ih i ne prate ovi u upravi  :wacko:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1466 poslato: Decembar 19, 2013, 11:51 »
Ne znam šta se dešava ali Dule razigrava francuski podmladak .... ;)

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1467 poslato: Decembar 20, 2013, 02:08 »

------------------------

Da ne zaboRAvim. Svim pravim grobarima najiskrenije čestitam prolazak u Top 16. Nijednog trenutka nisam ni sumljao da će, bez obzira na rezultat iz Pionira, Fener pošteno odraditi posao, baš kao i onomad Budjavi i brat Lavrinovič. Ako smem da prejudiCIram, siguran sam da će sva ciganija (osim onih izkomplesiranih i mržnjom zadojenih otpadaka kojih, kao što možemo videti, ima na obe strane) biti nadalje uz vas. Znam da vam to ne znači mnogo, ali bila bi to sjajna fešta kad bismo videli oba beogradska kluba u Top 4 - jedan u El, a drugi u EK! Pa nek dušmani crknu od muku.  ;)

IDEMO DALJE!  :aplauz:
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2013, 09:00 Laki »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1468 poslato: Decembar 20, 2013, 06:15 »
Удруженим снагама до још једног успеха!!!

Citat
Централна Србија, село Фуенлабрада. Жељко и Томислав играју плес победе јер су успели у својој сатанистичкој намери – угурати Партизан у даљу фазу такмичења. Како обреди и обичаји у масонским ложама налажу тај плес посматрају сви који су кумовали том мрачном чину. Својим присуством славље су увеличали Осама Бин Миладин као главни финансијер, Тарибо Вест возач мистериозних кола која су у свом гепеку провозала туце арбитара, Чемпи који само воли Партизан и неко му је рекао да ће Туђман донети полутку белог из Колумбије, Мићо Антоловић који је сад „баш случајно“ све оно погано рекао на скупштини фудбалског клуба Река и Мирослав Гајић као стандардни инвентар на сваком окупљању којем је успех Партизана повод. Лепота порока 2013.

Повратак из Хага уследио је прецизно и тачно у најслаћем моменту.  Моје искрено саучешће ожалошћенима :(
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2013, 06:23 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1469 poslato: Decembar 20, 2013, 06:42 »

Што се тиче млађих категорија, од њих су дигнуте руке још пре 7-8 година када су распуштене генерације '87, '88 (то је онај период када су нас избацивали и из Пионира..). Докле год се не добијемо одговарајуће просторије за рад које ће бити у власништву клуба, озбиљнијег рада неће бити, јер не можемо финансијски то да издржимо, све што дође иде у први тим, без наших просторија јефтиније је довести клинца од 18-19 година, него улагати у целокупан развој. Ако неко прође са оваквим минималним радом, прође, ако не, ником ништа.

Иначе што се тиче Радичевића, ми смо на њега озбиљно рачунали, понуђен му је доста јак уговор, али он и његов отац су проценили да му је боље у Шпанији. У том тренутку смо имали Леа, Томаса, Миљеновића, па је вероватно и то утицало на њихову одлуку. Иначе нисмо само ми имали проблема са њиме, он се покупио и са припрема u19 репрезентације јер није био задовољан улогом у тиму, хтео је да буде испред Васе Мицића, тако да је доста проблематичан клинац у питању...
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2013, 06:43 Eurelijus Žukauskas »