Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 497932 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #1590 poslato: Decembar 31, 2013, 07:19 »
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2013, 07:40 Zgembo Adislić »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1591 poslato: Decembar 31, 2013, 08:56 »
Bravo za Lakija i ekipu koja je bila sa njim  :aplauz: :aplauz: :aplauz:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1592 poslato: Decembar 31, 2013, 10:28 »
Metalikaaaaaa, drž' se legendo!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1593 poslato: Januar 01, 2014, 10:55 »

Evo našeg Lakija kod našeg Miše... :clap: :clap: :clap:
Bravo Lazareviću, uvek si bio momak za primer...
Mišo, legendo, brz oporavak...

Evo nas i u kuriru, u lepšem izdanju  :D

http://www.kurir-info.rs/posetili-ga-grobari-misa-tumbas-novu-godinu-docekuje-u-bolnici-clanak-1160641

Miša je poručio da mu nedostajete.

Inače, moj kum je to organizovao, pozvao Grobare da dodju (doduše preko fejsbuka) i pojavio se jedan dečko iz Mladenovca (on nas je i slikao)
Njemu svaka čast.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1594 poslato: Januar 01, 2014, 11:06 »
Miša, moj ŠKOLSKI DRUUUUUG! O.Š. Josif Pančić!

Inače, Laki, moram da primetim da na ovoj fotki izgledaš kao da si došao na mimohod, božemeprosti. Dal se ijedan od vas nasmejao? Našalio sa Mišom?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1595 poslato: Januar 01, 2014, 11:14 »
Malo smo popričali sa Mišom, žalio se da su mu glavu snimali tri puta. Inače ne može da hoda, nosi kateter i ima neke neobjašnjive hematome po rukama.
Nije MIša bio u svom fazonu, dosta je uplašen. Pričao je telefonom sa Gocom, ženom koja ga neguje, a ona na žalost u krevetu nekoliko dana zbog jake prehlade i temperature i ne može da ga poseti.

Ne možeš baš da se šališ sa njim, sada je bilo samo ta mu pružimo malo radosti, baš se obradovao kada nas je video. rekli smo mu da sluša lekare i da jedva čekamo da ga vidimo na basketu.

Pitao je za Duletovo zdravlje, zabrinuo se kada je čuo da je na VMA, a izgleda da će i on put istog ovih dana.

Slikali smo se par puta, i kum stavi najgoru sliku, baš smo izgledali očajno.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1596 poslato: Januar 01, 2014, 11:35 »
OK, kapiram. No, ipak smatram da bi grobari trebalo da se ozbiljno organizuju da mu pomognu, a ne da se o njemu brine "Goca" ! Miša je LEGENDA - ne samo Juga, već celokupne navijačke scene u Beogradu i Srbiji! Jes da je pravio ludorije onda kada je skidao gaće u punom Pioniru na derbiju, čak mislim da se nekima i zamerio, ali mislim da svi kapiraju da je to kod njega "ludos na kvadrat" i zato mu je sve oprošteno.

Znači, sastanak svih vodja i da se organizuje nega 24/7! Pritom da se vrši najstroži nadzor nad njegovom ishranom! Stroga dijeta i samo zdrava hrana. Ništa mesišpta, masti, čvarci, kobasice, salame... Nema više zajebavanja, jestel čuli?!

Da se pomolim za njegovo zdravlje - ne umem, majkemi. Ali mogu da sklopim oči na par minuta i da mu pošaljem najlepši mogući vajb sa ove razdaljine.

Mišo, ŠKOLSKI DRUŽE, nemoj bre da zajebavaš, nego U BORBU! Satri taj holesterol, te sužene arterije, istopi tu mas i jope na JNA!

METAAALIKAAAAAAA!

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1597 poslato: Januar 01, 2014, 06:03 »
Zelim sve najbolje Tumbasu, legendi. Zao mi je sto ga vidim u tom krevetu, ali zivot je takav, *ebi ga... Danas si dobro, sutra sve naopako.
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga - diskusija o igri
« Odgovor #1598 poslato: Januar 01, 2014, 11:34 »
Ne vidim slike sa mobilnog,ali svaka cast na akciji!

Karta za Real vec par dana spremna,ocekujem sjutra poraz,ali ko ga jebe,da bar skupo prodamo kozu. Prvi put ovee sezone gledam KKP uzivo,a generalno sam talican,pa...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1599 poslato: Januar 01, 2014, 11:58 »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1600 poslato: Januar 02, 2014, 06:13 »
Bravo Sale, bravo legendo! Prave reči u pravom trenutku. Već mi se danima mota po glavi pitanje, kako smo - govorim uopšteno, "en masse" - uspeli da spadnemo na ovako niske grane? Mislim na neverovatnu količinu zlobnih, pakosnih i zajedljivih komentara koji prate svaku vest o jednom od naša dva najveća kluba. Govorim samo o b92, pošto druge portale ne pratim, ali sumLJam da je igde drugačije. Prosto se ljudi utrkuju ko će ružnije da izblati "onaj drugi" tim. Ovako odokalno, rekao bih da je odnos izmedju zlobno-pakosnih i konstruktivnih ili čak dobronamernih komentara 9:1. Jal izgubi Partizan - eto veselja medju ciganijom; i obratno.
Da se razumemo, bilo je toga uvek. Ali ne u ovoj meri i ovom obimu. "Ujedanja" su uglavnom pratila medjusobne duele, "večite derbije". Ali, malo ko je u svakom porazu svog suparnika nalazio razlog za neko posebno veselje. Ali, tako je bilo nekad.
Mogu samo misliti koja će navala biti nakon utakmice Jsd-Real! Izgubi li Partizan - Zvezdaši će likovati kao da su ga oni pobedili! Pobedi li, nekim čudom, jsd - garantujem vam da će barem 50% navijača Partizana u svojim komentarima spomenuti Zvezdu, "pantere", "limenke", Železnik... itd. Na to onda slede, po već uhodanom scenariju, zvezdaši sa svojim mudrim opaskama, "Aha, znači priznajete da uvek mislite na nas! Pa, naravno, kompleksi su čudo..."   
Itd... itd... itd.

Mislim da bi svako od nas mogao odmah da napiše kako će glasiti velika većina "novih" komentara. Jer, zloba medj nama je postala užasno predvidljiva i - očekivana. I to je ono što mi ostavlja pomalo kiseo ukus u ustima. 

I zato, još jednom, svaka čast Saletu. Za razliku od velikog "maga" i trenera njegovog kluba, Sale je ovo rekao potpuno iskreno, a ne sa željom da, kao, "spusti mutantu". 

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1601 poslato: Januar 02, 2014, 07:18 »
Sa kakvom retardiranom centarskom linijom smo mi prošli u Top16.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1602 poslato: Januar 02, 2014, 07:21 »
Svaki napad Reala otvoren šut.Jeste da su jaki, da su u strašnoj formi ali ipak je odbrana katastrofalna plus nikakvo građenje skoka.
Kako je krenulo svaki igrač Reala će pogoditi bar po jednu trojku.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1603 poslato: Januar 02, 2014, 07:26 »
Gagić uzima šut za tri poena. Nadam se da Dule nema tv u bolnici.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1604 poslato: Januar 02, 2014, 07:27 »
vidi se da nema Duleta na klupi.
Gagić šutira za tri na polovini napada  :smeh1: