Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 490661 puta)

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #60 poslato: Jun 22, 2013, 02:56 »
sveznalice na forumu kao i uvek u top formi.

sta bi vam falilo da se fuzionisete sa nekim nizeligasem. Zvezda Zarkovo na primer...Zarkovo je stabilan srpskoligas, a jedino ne znam kako bi se uklopila njihova zelena sa vasom crveno belom bojom. Mada sarenilo je uvek bilo zastitni znak populacije sa severne tribine  :smeh4:

Covic je ionako tu, on izvede neku od svojih kosarkaskih carolija i dug je kao rukom odnesen.

Pa šajkača je zelena, taman i poslednji nedostajući detalj koji stub srBstva dovodi do savršenstva...
Inače kacmo kod starta u niži rang, neće baš sve ići tako glatko...
Ako nalete na Teleoptik il Partizan iz Bumbarevog Brda moraće na popravni te sezone ...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Jun 22, 2013, 03:18 »
Jeste, ali tad mogu "skinuti" zastavu ovim sa Bumbarevog Brda kao sto su skoro uradili  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Jun 22, 2013, 03:25 »
ajde samo nastavite da lupetate,imam da vas i sa plaze sve pobrisem...ajde malo ozbiljnosti i bez podjebavanja.posebno kada se tema i postovi svedu samo na to...
« Poslednja izmena: Jun 22, 2013, 03:29 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: Jun 22, 2013, 03:31 »
Samo razmatramo sve mogucnosti  :D Nenade, bolje gledaj te zene sto su se skinule , nego sto gledas sto mi pisemo  :kafa:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Jun 22, 2013, 05:40 »
Citat
Ideja raspada Crvene zvezde je ravna varijanti nestanka Srbije
Citat

Nebojsa Covic, 22.06.2013.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Jun 22, 2013, 06:10 »
Prevazisao sebe...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Jun 22, 2013, 06:27 »
Neznalice i hejteri na forumu opet u punoj formi. 

Dakle sta smo imali? Stecaj i selidba u nizi rang i fuzija sa drugim klubom, 3 u 1. Originalno, nema sta. Steta samo sto nema nikakvog smisla niti je uopste moguce, ali ko sad da se obazire na takve sitnice.

Za sve koji zazivaju stecaj - pri cemu ocigledno uopste nemaju ni najblazu predstavu sta to u praksi znaci - mala napomena: jedini nacin da se deo dugova nakon proglasenja stecaja vrati jeste formiranje tzv. stecajne mase u koju ulazi sva raspoloziva imovina kluba u trenutku proglasenja stecaja. U nju spada i stadion. Takvih "dobronamernih" saveta ima dosta, ali taj film, gospodo, ipak necete gledati. Zvezda ce, nadam se, mic po mic, uspeti da vrati glavninu dugova makar ne osvajala nista jos deceniju (kao sto najverovatnije i nece) - Covic je za sada skinuo nekih 8 milona i jace, a licno sam imao nedavno razgovor sa jednim bitnim clanom uprave FK - covek mi je otvoreno rekao da se kralo i iznosilo nemilice, i da se ne nadam nicemu bitnom jer da ce proci jos najmanje 7 godina dok ne izadjemo na zelenu granu kada su finansije u pitanju. A ove price o nizem rangu i stecaju nikome uopste ni ne padaju na pamet. Ma koliko je unistavali i unizavali, Zvezda je ipak Zvezda.

Nekome je sarenilo zastitni znak. A nekome sabanilo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Jun 22, 2013, 06:37 »
Samo razmatramo sve mogucnosti  :D Nenade, bolje gledaj te zene sto su se skinule , nego sto gledas sto mi pisemo  :kafa:
nema nista specijalno za gledanje.mislim ima ponesto,ali je jos sve prazno...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Jun 22, 2013, 08:07 »
a licno sam imao nedavno razgovor sa jednim bitnim clanom uprave FK - covek

Pa daj Dule. što ćutiš, daj da se dogovorimo kao ljudi, sve ima svoju cenu  :))

Može Čović da priča šta god hoće, jeste da govori mnogo toga, lik je ostrašćeni populista, ali dok se ne prstom uperi da je taj i taj krao, nema napretka.
Džaja da je čist, kao što neki misle, ne bi prihvatio mesto predsednika, nego bi pravdu terao preko suda pa makar i deset godina. Ovako, abolicija, zajebao sam, uzimao sam, ugradjivao sam se, tukao sam (slučaj Basta i gepekovanje) i mirna Bačka. Glup i ograničen srpski narod će lako zaboraviti, a mi i dalje furamo priču o slavnoj prošlosti.
Čoveče, Vesić, koji je upropastio KK, dolazi u FK kao "siva eminencija" upošljava svoju ženu za platu od 5000 evra!
Žigić-Ćalasan-Džajić, mesta za istražne radnje...u stvari cela generacija Stojković, Basta, Biševac, Djordjević, Dudić, Perović, Pantelić, Žigić.... je pokradena!

Pa onda situacija sa Dejanom Milovanovićem, čoveče, igrač Lensa, i oni mu uplate kintu za plate (120 000 evra) a guzonje uzmu tu njegovu lovu i podele plate i premije. Klasična pljačka, a kada ih je tužio ispada da je on nedisciplinovan, jajara i smrad. Eeejjj, ukrali mu 120 000 evra, i kao nagradu ga vraćaju sa priprema zbog "nediscipline"

Evo novog slučaja koji će da dodje na red u ponedeljak.
Krneta je tužio zvezdu, zbog love.
Na stranu što je dečko igrački limitiran, ali da se zvezda ponovo vuče po naslovima zbog neke cifre od 20 000+ evra, sramota.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Jun 22, 2013, 09:30 »
Milinkovic je jedan od kandidata za novog trenera...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Jun 22, 2013, 10:08 »

Dakle sta smo imali? Stecaj i selidba u nizi rang i fuzija sa drugim klubom, 3 u 1. Originalno, nema sta. Steta samo sto nema nikakvog smisla niti je uopste moguce, ali ko sad da se obazire na takve sitnice.

Za sve koji zazivaju stecaj - pri cemu ocigledno uopste nemaju ni najblazu predstavu sta to u praksi znaci - mala napomena: jedini nacin da se deo dugova nakon proglasenja stecaja vrati jeste formiranje tzv. stecajne mase u koju ulazi sva raspoloziva imovina kluba u trenutku proglasenja stecaja. U nju spada i stadion. Takvih "dobronamernih" saveta ima dosta, ali taj film, gospodo, ipak necete gledati. Zvezda ce, nadam se, mic po mic, uspeti da vrati glavninu dugova makar ne osvajala nista jos deceniju (kao sto najverovatnije i nece) - Covic je za sada skinuo nekih 8 milona i jace, a licno sam imao nedavno razgovor sa jednim bitnim clanom uprave FK - covek mi je otvoreno rekao da se kralo i iznosilo nemilice, i da se ne nadam nicemu bitnom jer da ce proci jos najmanje 7 godina dok ne izadjemo na zelenu granu kada su finansije u pitanju. A ove price o nizem rangu i stecaju nikome uopste ni ne padaju na pamet. Ma koliko je unistavali i unizavali, Zvezda je ipak Zvezda.

Stadion vam je već pod duplom hipotekom i kada bi banka odlučila da povuče menicu već sada bi mogli da se oprostite od njega...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Jun 23, 2013, 01:23 »
Ko je ovaj Slavisa Stojanovic, sto se pominje kao vas novi trener?

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Jun 23, 2013, 01:35 »
sveznalice na forumu kao i uvek u top formi.

sta bi vam falilo da se fuzionisete sa nekim nizeligasem. Zvezda Zarkovo na primer...Zarkovo je stabilan srpskoligas, a jedino ne znam kako bi se uklopila njihova zelena sa vasom crveno belom bojom. Mada sarenilo je uvek bilo zastitni znak populacije sa severne tribine  :smeh4:

Covic je ionako tu, on izvede neku od svojih kosarkaskih carolija i dug je kao rukom odnesen.

Bili bi crveno-zeleni ko botafogo!  :clap:
« Poslednja izmena: Jun 23, 2013, 01:36 Mile »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Jun 23, 2013, 02:35 »
Milinkovic je jedan od kandidata za novog trenera...

Daj Boze. Covek nas je dobijao i sa Vojvodinom i sa Spartakom i sa OFK-om. Jedan od sacice trenera u nasoj ligi poslednjih decenija ciji timovi imaju prepoznatljivu igru.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: Jun 23, 2013, 02:48 »

Stadion vam je već pod duplom hipotekom i kada bi banka odlučila da povuče menicu već sada bi mogli da se oprostite od njega...

Tim pre ulazi u stecajnu masu. Ali "banka" nece "povuci menicu", ma koliko kojekakvi mastali o tome.