a licno sam imao nedavno razgovor sa jednim bitnim clanom uprave FK - covek
Pa daj Dule. što ćutiš, daj da se dogovorimo kao ljudi, sve ima svoju cenu
Može Čović da priča šta god hoće, jeste da govori mnogo toga, lik je ostrašćeni populista, ali dok se ne prstom uperi da je taj i taj krao, nema napretka.
Džaja da je čist, kao što neki misle, ne bi prihvatio mesto predsednika, nego bi pravdu terao preko suda pa makar i deset godina. Ovako, abolicija, zajebao sam, uzimao sam, ugradjivao sam se, tukao sam (slučaj Basta i gepekovanje) i mirna Bačka. Glup i ograničen srpski narod će lako zaboraviti, a mi i dalje furamo priču o slavnoj prošlosti.
Čoveče, Vesić, koji je upropastio KK, dolazi u FK kao "siva eminencija" upošljava svoju ženu za platu od 5000 evra!
Žigić-Ćalasan-Džajić, mesta za istražne radnje...u stvari cela generacija Stojković, Basta, Biševac, Djordjević, Dudić, Perović, Pantelić, Žigić.... je pokradena!
Pa onda situacija sa Dejanom Milovanovićem, čoveče, igrač Lensa, i oni mu uplate kintu za plate (120 000 evra) a guzonje uzmu tu njegovu lovu i podele plate i premije. Klasična pljačka, a kada ih je tužio ispada da je on nedisciplinovan, jajara i smrad. Eeejjj, ukrali mu 120 000 evra, i kao nagradu ga vraćaju sa priprema zbog "nediscipline"
Evo novog slučaja koji će da dodje na red u ponedeljak.
Krneta je tužio zvezdu, zbog love.
Na stranu što je dečko igrački limitiran, ali da se zvezda ponovo vuče po naslovima zbog neke cifre od 20 000+ evra, sramota.