Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491414 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #645 poslato: Septembar 23, 2013, 05:46 »
Citat
Dragan Mladenovic ‏@dzek18
Umesto bivsi igraci da budu u klubu, vode mladje kategorije i prvi tim,nas teraju, a onda kada uzmemo neki klub zovu da igramo opusteno

:whistling: :whistling: :whistling:
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 05:47 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #646 poslato: Septembar 23, 2013, 05:49 »
da on je do sada radio u mladjim kategorijama zvezde,pa zna kako to ide kad uzme drugi klub...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #647 poslato: Septembar 23, 2013, 05:51 »
Kako da ne, samo njega zovu, od Kapela do Murinja...boze kakvi idiotizmi.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #648 poslato: Septembar 23, 2013, 05:57 »
Pošto je Mladenović u kumovskim odnosima sa Lalatovićem, očito je ko je koga zvao...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #649 poslato: Septembar 23, 2013, 06:17 »
uz sve to ocito je sto svako zna da takve stvari trener kluba apsolutno nee moze da zavrsi.takvi nalozi iskljucivo dolaze iz uprave kluba.trener koji tako nesto uradi na svoju ruku bi leteo u roku dok kazes keks...tako da takve price su ili smesne ili ti koji su zvali nemaju ni malo mozga...

inace posto ja kao zvezdas,i neko ko vise od proseka prati desavanja u sportu i nasem fk,veze nemam o bilo kakvoj kumovskoj vezi mladenovica i lalatovica(a u zvezdi su se inace poklopili 6meseci),verujem da ni ti to ne znas.a sigurno je rec o informacijama sa grobarskih foruma,odakle si verovatno ovo i pokupio.sto opet ne znaci da nije tacno.samo su mi zanimljive te grobarske informacije...

a vidi se kako grobari prate zvezdine forume.jer su sada na rsb nesto raspravljali o njegovom twiteru,i bas nevezano za ovo,cak to niko nije ni spomenuto,mozda su i pisali pre nego sto je to napisao,i svi su komentarisali kako je prolupao i sl...
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 07:46 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #650 poslato: Septembar 23, 2013, 06:24 »
Dajte više zaobidjite "vukovca". Imamo daleko važnija posla. 

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #651 poslato: Septembar 23, 2013, 06:46 »
Od prvog mandata prošlo je puno vremena i fudbal se debelo promenio od onda. Tokom poslednjeg mandata imao je jedno vreme prvo mesto na tabeli, to stoji, ali pre svega zbog sreće. Toliko pobeda od 1:0, 2:1, uglavnom bez ikakve igre, na ovim terenima nikada nisu viđene, uz naravno svesrdnu pomoć nesretnog Plavog na klupi Partizana.

Preokret te sezone je donelo postavljanje Stanojevića na klupu Partizana, a teranje Pižona je samo posledica toga.
mladiću, ne zajebaji...Žonpi je Mourinho za ove vaše Plave, Crne a i ostale trenere... :yes:
a da ne govorim i od ovog sadašnjeg dase, toliko minornog i nepoznatog, da sam morao ići guglat kak se zove sadašnji trener Partizana... ;) :zbunjen: :cigara:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #652 poslato: Septembar 23, 2013, 08:24 »
inace sada gledam na sos-u,pa pokazuju snimak,u prenosu mi se cinilo da smo osteceni,ali nisam lepo video,bilo je i usporen snimak,ali samo jednom pusten,ali to ne znam zasto nisam video.osteceni smo pred sam kraj utakmice za penal,kada je sviran prekrsaj nad ninkovicem na liniji sesnaesterca,i kada je martinovic izveo slobodni udarac.prekrsaj je bio u 16.
mada i bolje ovako da se ne lazemo,kao eto nereseno je bilo.opet sa druge strane ni poraz nece nista uticati na upravu,pa cemo samo promeniti trenera,sto je u svemu ovome totalno sporedna stvar...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #653 poslato: Septembar 23, 2013, 08:40 »
inace posto slavisa skoro sigurno ide(ako ne dodje do jos jednog neverovatnog obrta,sto mi opet ne bi bilo ne znam kako cudno) sacuvaj boze koga li ce nam sada vrla uprava postaviti za trenera. da ne bi izneverili tradiciju,ne bi me cudilo da nadju jos gore resenje od stojanovica...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=23&nav_id=757039

:udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :pusiga:
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 08:41 NenadBG »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #654 poslato: Septembar 23, 2013, 08:48 »
Jel Sever tražio ostavku Stojanovića? Nije. Tačka.

Možda je uticaja imao i Miško taksista.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #655 poslato: Septembar 23, 2013, 10:59 »
Ipak, dan posle utakmice na Vračaru, grupa navijača došla je na "Marakanu" i na sastanku sa klupskim rukovodstvom vratila opremu."Naravno da ne opravdavamo njihov potez. Doneli su dresove i smatraju da to što je urađeno nije u redu. Osetili su trenutno nezadovoljstvo, ali dugo ih poznajemo i znamo da se to neće ponoviti", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

:smeh1:  Kao da imaju 13 godina pa su pogrešili. Eto, nestašni su.
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 11:00 Dimitrije BP »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #656 poslato: Septembar 23, 2013, 11:05 »
uz sve to ocito je sto svako zna da takve stvari trener kluba apsolutno nee moze da zavrsi.takvi nalozi iskljucivo dolaze iz uprave kluba.trener koji tako nesto uradi na svoju ruku bi leteo u roku dok kazes keks...tako da takve price su ili smesne ili ti koji su zvali nemaju ni malo mozga...

inace posto ja kao zvezdas,i neko ko vise od proseka prati desavanja u sportu i nasem fk,veze nemam o bilo kakvoj kumovskoj vezi mladenovica i lalatovica(a u zvezdi su se inace poklopili 6meseci),verujem da ni ti to ne znas.a sigurno je rec o informacijama sa grobarskih foruma,odakle si verovatno ovo i pokupio.sto opet ne znaci da nije tacno.samo su mi zanimljive te grobarske informacije...

a vidi se kako grobari prate zvezdine forume.jer su sada na rsb nesto raspravljali o njegovom twiteru,i bas nevezano za ovo,cak to niko nije ni spomenuto,mozda su i pisali pre nego sto je to napisao,i svi su komentarisali kako je prolupao i sl...

Da si pažljivije pratio Mladenovićev twitter video bi da su ga čak pojedinci napali zato što je njegov "kolega" (čitaj Lalatović) igrao tako ozbiljno protiv Zvezde, pojedinci su ga pitali i da li će tako ozbiljno njegov "ortak" igrati i protiv Partizana  :smeh1: :smeh1: :smeh1:
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2013, 11:05 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #657 poslato: Septembar 23, 2013, 11:14 »
Ipak, dan posle utakmice na Vračaru, grupa navijača došla je na "Marakanu" i na sastanku sa klupskim rukovodstvom vratila opremu."Naravno da ne opravdavamo njihov potez. Doneli su dresove i smatraju da to što je urađeno nije u redu. Osetili su trenutno nezadovoljstvo, ali dugo ih poznajemo i znamo da se to neće ponoviti", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.
 :smeh1:  Kao da imaju 13 godina pa su pogrešili. Eto, nestašni su.

Zar sumLJaš da imaju više od 13? Mentalno...?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #658 poslato: Septembar 24, 2013, 07:10 »
Ipak, dan posle utakmice na Vračaru, grupa navijača došla je na "Marakanu" i na sastanku sa klupskim rukovodstvom vratila opremu."Naravno da ne opravdavamo njihov potez. Doneli su dresove i smatraju da to što je urađeno nije u redu. Osetili su trenutno nezadovoljstvo, ali dugo ih poznajemo i znamo da se to neće ponoviti", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić. :smeh1:  Kao da imaju 13 godina pa su pogrešili. Eto, nestašni su.

Zar sumLJaš da imaju više od 13? Mentalno...?
Naravno da ne, dobro mi je što tretiraju javnost kao da su vršnjaci.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #659 poslato: Septembar 24, 2013, 10:27 »
   ostade ovaj južni slovenac na klupi uz podršku miška taksiste i maršača vučka!  delije vratile dresove jer bi ih u suprotnom pohapsili taman pred paradu  :palica:
« Poslednja izmena: Septembar 24, 2013, 11:24 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine