Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 492602 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #975 poslato: Novembar 01, 2013, 11:49 »
Ja sam pisao samo o Mihajlovicu. Decko se ponasa kao da je u najmanju ruku novi Pancev, a to do sada nije opravdao i kada je dobijao sansu (osim tog Islanda nekoliko puta u Kupu i prvenstvu prosle godine). Bolje mu je da cuti i da proba da se nametne na treningu a ne u stampi.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #976 poslato: Novembar 01, 2013, 12:46 »
od cele tvoje price -island,gde je ispao budala(ali setimo se i npr kezmana u reprezentaciji,hocu reci nije to nikakav dokaz da je los,niti da mu ne treba davati sansu) i incident kod sa pinta.sve ostalo onako uopsteno pricas,nista konkretno,bolje da radi,misli d aje pancev,a ja njemu osim te dve stvari nemam apsolutno nista da zamerim.to sto ti kazes misli da je pancev mogu smao da kazem da je apsolutno u pravu.to sto nije na prvu hteo da produzi ugovor,sva desavanja u klubu nam govore da je ne 100 nego 1000% bio u pravu.sta treba sebe da upropasti,pa da onda ne bude misli da je pancev.zvezda ocigledno unistava mlade igrace,i decko je vezano za ugovor u pravu. ..
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #977 poslato: Novembar 01, 2013, 12:53 »
Pa ako je u pravu sto nece ugovor, zasto da igra?!? Da bi se bolje prodao u drugi klub?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #978 poslato: Novembar 01, 2013, 12:57 »
Nenade, ti uporedjuješ malog koji tek treba da se dokazuje sa Kežmanom koji je tada bio u vrhunskoj formi i jedan od boljih evropskih napadača? Čudan ti rezon.
Nepoštovanje trenera povlači konsekvence. Vermezović je takav potez povukao prema jednom od najiskusnijih igrača partizana (Vukić) i svi su stali iza njega, a o ovom malom se priča i stalno traži opravdanje za idiotski potez koji je uradio.

Poremećen sistem vrednosti koji je u klubu utiče i na ponašanje igrača, koji su produkt koji treba da donese lovu. Isplivava škart, nepotizam, podmetanje, jajarenje i lažni patriotizam.

Sa Pintu je to video i rekao ovim dilejama dovidjenja
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #979 poslato: Novembar 01, 2013, 01:32 »
kezman nije nikada bio jedan od boljih evropskih napadaca.samo sam povukao paralelu izmedju njihovih poteza,jer su napravili slicne gluposti.

ja njega ne branim za to sto je uradio kod pinta,za to je bio kaznjen.i to nije za branjenje.kazem da od svih zamerki ta stoji,kao i taj crveni koji po meni nije dokaz nicega,samo jedna propustena sansa za njega. ali da mu zamerim sto je rekao da ugovor nece odmah da produzi negfo da hoce da saceka,to je sto posto u pravu.i iza toga stojim.najbolji pokazatelj da je decko u pravu je status mladih igrac au zvezdi...

dule,pa nek ga ond aotpisu ako misle da treba...zvezda upropascava i unistava mlade igrace.zali boze njihovog talenta,i meni je zao tih momaka. ja samo kazem da oni sansu ne dobijaju,ukljucujuci i mihajlovica,koji ako nije otpisan zbog npr neproduzavanja ugovora i sl,je takodje zasluzio sansu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #980 poslato: Novembar 01, 2013, 02:15 »
kezman nije nikada bio jedan od boljih evropskih napadaca.

zavisi s koje strane gledaš... ako je u datom momentu u Evropi igralo nekih 10-ak hiljada napadača profesionalno, Kežman je bio u prvih 5 hiljada, i tehnički se može reći da je bio među boljima  :whistling:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #981 poslato: Novembar 01, 2013, 02:26 »
Kakvo je stanje sa kartama, ima li guzve? Mislio sam popdne da odem.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #982 poslato: Novembar 01, 2013, 02:27 »
Dok je igrao u PSV-u može se reći da je bio čak i među prvih 5-6 u to vreme.
Posle Čelsija propast živa...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #983 poslato: Novembar 01, 2013, 02:28 »
Kakvo je stanje sa kartama, ima li guzve? Mislio sam popdne da odem.

Kako piše na portalima interesovanje je slabo ali uprava očekuje da će biti 30 kilja sigurno...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #984 poslato: Novembar 01, 2013, 02:39 »
Na blagajni je u ovom momentu 30tak ljudi. Nije gužva, ali dosta karata se naručuje preko tiketlajna, pa se može reći da će očekivan broj ljudi na stadionu biti oko 30 000

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #985 poslato: Novembar 01, 2013, 02:46 »
Hvala Laki, do kada rade blagajne da li znas?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #986 poslato: Novembar 01, 2013, 03:26 »
Jebate, kad se samo setim... u nedelju je derbi, a ja već od ponedeljka imam sraćkavicu. U stomaku gušteri daždevnjaci, žabe i po koja zvečarka... Sat pred početak uzimam dva apaurina i to ona zelena od 5 mg.
A ovo danas? Tek juče sam ukapirao da se igra u subotu, a ne u nedelju. Još uvek ne znam u koje vreme... gledaću, dakako, ali totalno ohladjen i miran, kakav god rezultat da bude.

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #987 poslato: Novembar 01, 2013, 05:49 »
Istok kupljen :palac: Znas kako profo, nema euforije ali kada se vec dodje tamo, bice je sasvim sigurno. A bice valjda srece da nam i u fudbalu krene malo bolje, mozda posle privatizacije ili cega vec. Narod voli fudbal i potrebno je da vidi bar neke manje pomake, posle toga ce derbi ponovo biti festa.
Ko krece na stoperskim mestima, ja tipujem da ce krenuti Arauho i Krneta, valjda cemo jednu utkamicu odigrati bez ispada nevidjenih razmera u zadnjoj liniji.
Dauda je svakako najveca pretnja, ocekujem i od Pecnika dobru utkamicu, Petr Ceh nam takodje igra u subotu. :D

Nek bude dobra utakmica.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #988 poslato: Novembar 02, 2013, 01:27 »
Djordje, potpis.

Jedino sto me uzasno nervira jeste gomila Rusa i Grka po gradu. Svaka svima cast i svi su vise nego dobrodosli ali meni zaista nije najjasnije zbog cega recimo sinoc pun Pionir mase Olimpijakosovim zastavama ili zasto je svaki drugi saobracajni znak izlepljen nalepnicama Spartakove "Fratrije"...igra se derbi, igra Zvezda protiv Partizana, sta ce tu druge navijacke grupe nikada necu biti u stanju da razumem.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #989 poslato: Novembar 02, 2013, 02:22 »
Cisto naviacaka prica. Nisu oni dosli tu zbog utakmice, vec da budu ispomoc u vijanju Grobara po gradu.

Oko 250 je doslo Olimpijakosovih.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.