Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491606 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1275 poslato: Decembar 24, 2013, 08:29 »
  kad smo zadnji put poslušali milijaša i bratiju oko njega i oterali Zemana usrali smo motku, daleko od toga da sam Stojadinovićev fan ali ovi što su ostali u klubu su još gori od njega i ne piše nam se dobro 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1276 poslato: Decembar 24, 2013, 09:15 »
da li su ovi sto su ostali bolji ili gori od stojadina,stvarno nemam misljenje(osim sto covic mislim da je u svakom slucaju bolji,ali to je premalo), znam samo da nije bilo realno da ocekujemo da svi oni odu, tako da odlazak bar jednog koji lose radi posao pozdravljam. sada to naravno ne znaci da ce ga zameniti(za pocetak videli smo da nece ni biti zamene  :udaraozid: ) iko bolji od njega...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže PredragRakic

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1277 poslato: Decembar 24, 2013, 03:27 »

Gde ste Delije? Zar da dopustimo da nam preotmu titulu u SKS aplikaciji?!

http://on.fb.me/1c4HFE7
Hajde da ih progutamo! Svi u boje kluba, svi u dresove za koje nam srce kuca, pa da pokažemo ko je šampion!  :clap:
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2013, 03:29 PredragRakic »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1278 poslato: Decembar 24, 2013, 10:33 »
O čem se radi odje?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1279 poslato: Decembar 25, 2013, 12:13 »
o tome da se verovatno ceka neki mod da to izbrise,pa se nece ni o cemu raditi  :D

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1280 poslato: Decembar 25, 2013, 12:34 »
Što? Baš je simpatična poruka, u duhu sportskog nadmetanja, kao nekada za SMS poruke.  :D

Ajmo Grobari, revanš!
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1281 poslato: Decembar 30, 2013, 10:48 »
http://mondo.rs/a647495/Sport/Fudbal/Savicevic-u-MONDU-Govorili-su-Vukane-imam-klub.html

Citat
"Izabrao sam menadžera koji je rekao: 'Treba da ostaneš u Zvezdi'", otkriva Vukan Savićević i demantuje da ga je Zoran Stojadinović ucenjivao, kao i da je imao sukob sa Slavišom Stojanovićem.

:aplauz: :aplauz: :aplauz:
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2013, 10:48 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1283 poslato: Decembar 31, 2013, 03:23 »
Svaka čast malome, a posebno njegovom ćaletu. To je ta spona, ta ljubav koja je potpuno iracionalna, ali je jaka - do bola! To je ta spona koja dozvoljava i najvećem ljakuse medju našim navijačima da uzvikne, nasred pune pijace u nedelju u podne, "Ja bre, navijam za svecki šampinjon!"   :smeh3:

Ne znam koliko je istine u ovoj priči o malom Luki, ali ako je mali zaista spavao "u gepeku" sa ćaćom da bi mogao da odigra dve utakmice za "Svetskog šampiona", onda ja nemam šta tu da dodam osim da pred obojicom skinem kapu.

Nekada, davno, su takve priče bile nešto što se, manje-više,  podrazumevalo! Jer, u Zvezdu se ulazilo samo uz enormna odricanja. To je bilo doba kada je Zvezda bila najveće ime na Balkanu, iako još nije osvojila najveći evropski trofej. Tek, Zvezda je bila IME. IME i PO! Mogao si reći da ti je želja da zaigraš u 'Ajduku, Dinametu, il (ne daj Bože) u jsd-u, ali čim bi izgovorio ime,"Crvena Zvezda", oko tebe bi se sjatila gomila menadžera, mešetara, prevaranata... etc. Hteo ne hteo, voleo ne voleo, Crvena Zvezda je bila magično ime, klub koji je bio ne samo deo "velike četvorke", nego je, izvesno, bio njen najjači, najmoćniji, najugledniji član.

I zato me ova priča o mladjanom Luki vraća nekom nostalgičnom prugom u te slavne dane. Mi nismo ni bili svesni koliko su svi ti dani, nedelje i meseci doista bili SLAVNI. OK, barem sada shvatamo. Shvataju i Luka i njegov ćale.

I zato, ostatak ovog pisanija upućujem na adresu Luke Jovića.
Dakle, ako zaista vrediš, lova ti ne gine. Kad tad ćeš keširati sve te hvalospeve i ode. Ali, NIKADA više nećeš moći da budeš igrač utakmice u derbiju, prvi golgeter lige, najbolji igrač tvoje voljene Crvene Zvezde, a potom i "superlige" ! I zato, ostani ovde, ne juri ko ovan preko brvna... imaš pred sobom primere "velikih talenata" koji su prerano otišli preko grane da bi samo prerano i sagoreli. Ako misliš da i ti pripadaš toj "grupi gradjana" - srećan ti put, maleni! ALI, ako veruješ da vrediš više, da si bolji od nekog Gulana ili Jankovića - SAČEKAJ, momče, SAČEKAJ! Ispeci par godina zanata na ovim poljanama, pa onda gledaj kud ćeš i kako ćeš. Jer, ako zaista vrediš, rekoh već, pojuriće belosvetski menadžeri da ti se što pre dodvore i da ti ture ugovor na potpis. E, ONDA ćeš tek moći da biraš, kako ti i dolikuje! Ali, TEK ONDA! Zapamti to. No, budeš li pojurio, ne gine ti nekakav bedni, robovlasnički ugovor! Da li ti to zaista želiš?

Zapamti, momče, Zvezda je - Zvezda. Možeš ti igrati i za Arsenal, Juventus, Bayern, Barcu ... ali samo je jedan klub koji se VOLI iz dna duše. Ja sam se dugo pitao, da li je moguće da je neko profesionalac i da u njemu prevagne odluka da igra za klub - IZ LJUBAVI? Već ranije sam dobio odgovor posredstvom genijalnog Nineta. A sada sam dobio svežu potvrdu u vidu priče o Luki i Ocu.

Svaka vam čast, heroji.

I dalje nam predstoji čišćenje ogromnog šljama u našem FK, ali priče kao što su ova o Luki Joviću, ili, pre njega, o Ninetu, zaista vraćaju veru u nešto što smo mislili da samo još najverniji navijači gaje u svojim srcima. Evo, ima i igrača koji dele naša osećanja, našu ljubav prema Najvećem Imenu na Balkanu.

Mnogo je to jako. Mnogo.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1284 poslato: Decembar 31, 2013, 08:26 »
  sve je to lepo ali oko njegovog igranja za Zvezdu ili odlaska u neki kamp na zapadu najmanje će se pitati Luka i njegov otac

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1285 poslato: Decembar 31, 2013, 11:03 »

Radna zajednica je dobila nešto para. Za ostale nije bilo.

:pusiga: :pusiga: :pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1286 poslato: Decembar 31, 2013, 11:48 »

Radna zajednica je dobila nešto para. Za ostale nije bilo.

:pusiga: :pusiga: :pusiga:
jebiga ne mogu baš sve da pokrijem :nono:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1288 poslato: Januar 01, 2014, 10:59 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=MXk3Tw821Fw[/youtube]

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1289 poslato: Januar 02, 2014, 01:46 »
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Vladike-fudbalske-i-zvezdaske.sr.html

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

drago mi je sto pobrojani ne navijaju za partizan, nadam se da i    "moj" bulovic navija za zvezdu