Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491978 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1485 poslato: Februar 22, 2014, 07:33 »
Zvezda radi sve kao i do sada. Brani se. Zato su i primili gol. Uvaliće im još jedan kao i protiv Srema

Evo publike, nisam baš siguran da ima toliko ljudi

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže kroasan

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1486 poslato: Februar 22, 2014, 07:43 »
a komentar bi trebo biti duhovit,zanimljiv ili?  :zbunjen:
Ni snijeg, ni labudovi.... to ti je realitet, život, Fellini...  :eek:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1487 poslato: Februar 22, 2014, 07:56 »
laki jesam li dobro ukapirao sta kaze ovaj spiker na stadionu,da dele karte za basket posle utakmice?pretpostavljam na blagajni
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1488 poslato: Februar 22, 2014, 08:02 »
2000 karata u RS shopu na zapadu
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1489 poslato: Februar 22, 2014, 08:13 »

posle šibicarenja ide populizam, dobro ću razmisliti da li da idem na sutrašnji derbi
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1490 poslato: Februar 22, 2014, 08:22 »
zasluzena pobeda.slicni problemi kao i u prvom delu sezone.napravimo rezultat,onda se nepotrebno branimo ni iz cega.primimo gol,pa onda spasavamo zivu glavu.danas smo imali srece da odmah posle gola nismo primili jos jedan.a stojanovic se vodi onom da dok god vodimo ako napravi izmenu pre 75-80min da mu umre majka,bez obzira koliko lose igrali.a onda kada ga primimo kuku lele...
vodimo,drzimo sve u svojim rukama,ali onda krene zajebancija i opustanje,umesto da se da jos jedan gol i lagano privede utakmic kraju,mi se povlacimo protiv dosta slabijeg protivnika i ko po pravilu primamo gol,a pre toga dauda masi odlicnu sansu.
sve.u svemu pokazali smo neki kvalitet,ali i vecinu nedostataka iz prvog dela sezone...
laza danas najbolji,bice nam ogromno pojacanje...
« Poslednja izmena: Februar 22, 2014, 10:14 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1491 poslato: Februar 22, 2014, 08:24 »
ŠAMPINJONI!    :clap:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1492 poslato: Februar 22, 2014, 08:31 »
 glavni problem nam je Milijaš ko njega nekako izbacimo iz prvih 11 mogli bi da igramo solidan fudbal za našu ligu

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1493 poslato: Februar 23, 2014, 05:53 »
POBEDA! Evo se i javno izvinjavam Lakiju sto sam kasno video poruku i odgovorio tek u poluvremenu. Nudio covek lepo da gledam utakmicu iz loze a ja em jedva usao (bio neki organizacioni kolaps, haos na blagajni, nema karata a stadion poluprazan??), uveo me jedan dobri Samaricanin od redara u petom minutu (i jos nije hteo da uzme lovu), em jos nisam hteo da se guzvam pod krovom nego kisnuo veci deo utakmice (a iskreno ubili bi me ortaci od zahebancije da sam otisao u lozu).

Par utisaka. Prvi i naravno najpovoljniji - Darko Lazovic. Videlo se da je zeljan igre, prolazio je odbranu Javora kao na motoru. Imao sam neke sumnje kako ce se Pecnik snaci na drugoj strani kada se Lazovic bude vratio, ali one su juce najvecim delom razvejane, Bogu hvala. Mrdja me je prijatno iznenadio nekoliko puta sjajnim zagradjivanjem, ali i odlicnim primanjem nezgodnih lopti na grudi - nekako je uspevao bukvalno da ih upije kao sundjerom. Dauda uvek na pravom mestu. Dao gol i promasio zicer. Milijas...ehh. Mada nije zasluzio zvizduke pri izmeni. A sto se tice najvaznijeg u ovom momentu, odbrane, pomesani utisci. Bajkovic je pravio gluposti (krene pa stane kod gola; ispuca loptu u aut...) ali je imao i solidnih intervencija. Nenadic je - bez obzira na asistenciju kod prvog gola - zalutao u Zvezdu i (a nisam mogao da verujem da cu ovo ikada napisati) jedva cekam da se vrati Mijailovic. Petkovic nije mnogo brljavio ali nije ni napravio Bog zna sta. A dvojica novajlija...ne znam sta bih rekao. Valjda ce biti bolje kad se uigraju, ovako je delovalo komicno kada su uspeli da se sudare na centru...opet smo primili izuzetno glup gol tako da se izostanak Krnete nije ni primetio.

Sve u svemu, kao sto rece Nenad, neke stare boljke su i dalje vidljive. Treba ipak imati na umu da ce sve to bolje izgledati kada se vrate Nine i Mijailovic. Atmosfera osrednja, po mojoj proceni dvadesetak hiljada ljudi, kisa je dosta doprinela tome...

Ovo smo pregrmeli. Idemo dalje, subota i Jagodina.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1494 poslato: Februar 23, 2014, 05:56 »
Tek sada obratih paznju na Lakijeve fotke. Na ovoj sa zapada videcete usamljenog ludaka pri dnu prvog prolaza gledano od severa.  :yes:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1495 poslato: Februar 26, 2014, 12:44 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/u-zvezdi-po-starom-kome-je-tesko-moze-da-ide/71376

Neverovatno šta čovek priča.
"Ima ljudi koji nisu obrazovani za posao koji obavljaju"
Možda je pri tome mislio na sebe?
Gde je smajli koji se krsti, kada ti naviše treba... :pusiga:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1496 poslato: Februar 26, 2014, 12:57 »
slazem se sa lakijem da bi prilikom racionalizacije i otpustanja prvo trebalo krenuti od vrha kluba,jer prv o tu ima i nestrucnih i nekomnpetentnih,a i nesposobih za posao koji vrse. ali cinjenica je da je stanje tesko,da je veliki problem i radna zajednica,gde je previse ljudi zaposleno,po svim kriterijumima. i realno da su nam u upravi sve magovi menadzmenta i ogranizacije preduzeca, imali bi i dalje problema i sa viskom,a i sa nacinom otpustanja,jer ih nije lako otpustiti,a nemas ni pare za otpremnine.a oni ocigledno nece da odu

http://www.alo.rs/sport/fudbal/kriza/47520

pazi covek kaze u clanku sto da idem,posteno radim svoj posao.ok u redu,moguce(verovatno) je i tako,ali idi bas zato sto ne primas platu,sto si na minimalcu,nadji nesto bolje.ali kombinacija stanja u ekonomiji i drustvu(tj kriza,i jako tesko nalazenje posla),plus lenjost mnogih,plus stara komunisticka ideologija-zaposlio sam se u toj i toj firmi,i zavrsio sam sa tim problemom za ceo zivot,dovodi dotle da eto i pored stanja u zvezdim,pored kasnjenja plata,pored minimalaca,oni ne znaju zasto bi isli iz kluba....

sve u svemu ko god da sedi u upravi ovo je veliki problem,a posebno kad tamo sebe neznalice i nbesposobni,kakvi se samo menjaju vec godinama...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1497 poslato: Februar 26, 2014, 01:59 »
Prvo je Džajić doveo svog šuraka koji nije kompetentan da obavlja funkciju na koju je postavljen, kao i Momu Gacića koji vozaka onog leksusa unaokolo, a postavljen je u stručnom štabu (opet fali smajli koji se krsti)

marketing, skauti (smajli koji se krsti) omladinska škola, računovodstvo.... GOMILA nepotrebnih likova.
Tehnička služba ima najmanji broj prekomerno zaposlenih.

Sramota koliko su nesposobni.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1498 poslato: Februar 26, 2014, 02:52 »
Prvo je Džajić doveo svog šuraka koji nije kompetentan da obavlja funkciju na koju je postavljen, kao i Momu Gacića koji vozaka onog leksusa unaokolo, a postavljen je u stručnom štabu (opet fali smajli koji se krsti)

marketing, skauti (smajli koji se krsti) omladinska škola, računovodstvo.... GOMILA nepotrebnih likova.
Tehnička služba ima najmanji broj prekomerno zaposlenih.

Sramota koliko su nesposobni.
nisu nesposobnin egu su banda koja je naučila da lovi u mutnom, kad se radi o njihovoj guzici tad znaju odlično šta i kako rade ali u jednom klubu kakav je zadnjih desetak godina Zvezda niko i ne radi da bi doprineo klubu već isključivo da napravi svoju kombinaciju i pokupi lovu 

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1499 poslato: Februar 26, 2014, 02:54 »
More, jebem im majku svima njima redom!