nije predsednik metalca jedini iz uprava drugih klubova koji je sedeo i u partizanovoj upravi,bilo ih je jos...
pfc,izvini ali lupas.da vidimo sta je to lalatovic rekao
”Ma ja kao sto sam rekao i pre pocetka ove utakmice, mi igramo samo za nas, gledamo nase dvoriste. Jer jednostavno nalazili smo se u opasnoj zoni, imali smo 28 bodova, ne daj boze da danas nismo pobedili, izgubimo od rada, ispadamo iz lige. Napravili smo jedan veliki korak napred, veliki korak ka opstanku. Cestitam mojim igracima na prikazanoj igri, cestitam na velika osvojena tri boda. I ono sto moram, sto nosim u srcu, sto moram da kazem, zelim Zvezdi da osvoji titulu.”
Onda ga voditelj pita da sigurno razmisljaju o utakmici protiv Ofk Beograda,naravno posle slavlja. Nasta Lalat kaze “Izvinjavam se”, a ovaj ponovi razmisljate o utakmici protiv Ofk Beograda (a njima je sledeci Rad, a ne Ofka).
“Pa dobro ja sad necu da razmisljam mnogo, ja gledam na moju sledecu utakmicu, to igramo protiv rada na banjici, nama treba jos 1 bod. Znaci jednostavno drago mi je sto ja kao trener, bivsi igrac i kapiten Crvene Zvezde sam na neki nacin pomogao mojoj Zvezdi da dodje do titule, al danas smo iskljucivo igrali samo za Napredak iz Krusevca. Jos jednom ponavljam drago mi je sto smo ostali u ligi, i drago mi je sto ce Zvezda osvojiti titulu.”
i ti na osnovu toga citas izmedju redova da je rekao da dok je on u klubu napredak je zvezdin klub
verovatno su svi osim tebe glupo pa ne znaju da citaju izmedju redova...
a ako je rec o tome dok je on trener negde,jasno je da onda se ne obazire na neciju moc,pa je onda i vozdovac bio zvezdin klub,dok je naravno on tamo bio u klubu,jer ako je rec o moci,ne treba tom klubu lalatovic da bi bio zvezdin klub.nego je ta moc dovoljna da klub udje u zvezdinu sferu.
sve u svemu ovo je izvini klasicno lupetanje...
faul,ako ne vidis drasticnu razliku izmedju zvezde u prvom delu i sada sta da ti radim. razliga je vise nego drasticna i evidentna,a to su pre svega dva iskusna zadnja igraca.i zvezda vise ne prima smesne golove.u prvom delu smo svaku drugu utakmicu primali golove gde neko iz odbrane kiksne najstrasnije da se svi smeju,i to su bili oni kiksevi koji se dese jednom u ne znam koliko.zvezda je npr vozdovac prvo razbila nije dala gol,i onda ga primila iz kiksa,protiv cuke u prvom minutu prili smesan gol iz najstrasnijeg kiksa...
to je apsolutno drasticna razlika...
kao sto sam i tvrdio ne mogu reci da ni jedna utakmica nije bila namestena,ali znam isto tako da smo znali jako tesko da dolazimo do bodova,uz puno mucenja.ali partizanovci nisu videli problem kada je njihov klub svaki put kada upadne u krizu bio malo poguran od sudija ili bi dosao na red smederevo,kula ili npr metalac,da se malo ako treba poboljsa gol razlika i sl.a sada se kuka na sav glas.
apsolutno mi nije problem da kazem i pricam o nepravilnostima vezanim za zvezdu, ali jedini dokaz i tvrdnja o namestanju je 15 vezanih pobeda.to mi lici ko na pricu o penalu.nije vazno da se kaze tada i tada smo osteceni jer nam nije sviran cist penal,vazan je samo podatak koliko utakmica u derbijima nije sviran penal,i to je vrhunski dokaz samo ne znam cega.
tako i sa ovih 15pobeda.cim je 15 pobeda to je vrhunski dokaz namestanja.gde ces veci dokaz.zar dalje bilo sta treba dokazivati...a rekao sam vec peri od 3 utakmice koje je on naveo za jednu sam siguran da nije namestena(napredak jer su nas ljudi oducili od fudbala,i sva 3gola smo dali iz prekida),jedna po onome na terenu to moze da bude(jagodina).