Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 490763 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1785 poslato: April 24, 2014, 07:56 »
Ako je on garancija sigurnih bodova za Zvezdu,što nas je onda koji očin dobio sa Voždovcem jesenas? :zbunjen:

Jesenas niste bili toliko "moćni"...

Nenade, još jednom pročitaj moj post, da ti stvarno bezveze ne objašnjavam...

Mala pomoć: ključ je na početku druge rečenice...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1786 poslato: April 24, 2014, 08:45 »
Aha. Jesenas nismo bili mocni pa je zato dobio Zvezdu, a sada smo mocni pa je zato dobio Partizan.  :palac:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1787 poslato: April 24, 2014, 09:29 »
 :smeh1:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1788 poslato: April 24, 2014, 10:19 »
Ne no ste toliko premocni sami od sebe pa pravite najvecu seriju pobjeda u Evropi  :smeh1:

Nije meni sto se ovo desava,vazda se i desavalo (nebitno sa koje strane), nego sto ste stvarno umislili da je vas tim toliko dobar da mu niko ne moze otkinut bod za pola sezone.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1789 poslato: April 24, 2014, 10:31 »
Pa imate priliku sada  da unistite Zvezdu, recimo 3-0 i svima pokazete kako je Partizan za klasu bolji. Posle takvog ponizavanja uopste ne bi bilo cudno da Zvezda jos negde kiksne, a vi osvojite 7 titulu u nizu.

Sa druge strane, moje je misljenje da je Zvezda bolja, ne mnogo, ali je bolja. Verujem da ce to pokazati i za vikend, te ce onda Partizan ostati bez argumenata i prihvaticete drugo mesto.

Takav je bio model svih ovih godina kada je Partizan osvajao titule, pravljenje su serije pobeda, dok je Zvezda svako malo gubila bodove. U derbi je uvek ulazila sa pritiskom i redovno pucala pod moranjem.

Stoga, meni lici da su se uloge promenile, uz sve sto ide sa time ulogama...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1790 poslato: April 24, 2014, 10:46 »
Potpuno se slazem sa tobom.

Samo,tesko ce Partizan pobijediti u derbiju,nema od toga nista. Naravno,za gubitak titule nije kriv niko drugi do FKP sam,sve druge price su izbjegavanje odgovornosti i zavlacenje pod tepih.

Partizan nije zasluzio titulu i to je jasno. Pobjeda u derbiju,meni licno,ne bi znacila nista. Za titulu ne bi bila dovoljna,a kao argument za neko podjebavanje je vise nego smijesna.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1791 poslato: April 24, 2014, 10:57 »
Ne no ste toliko premocni sami od sebe pa pravite najvecu seriju pobjeda u Evropi  :smeh1:

Nije meni sto se ovo desava,vazda se i desavalo (nebitno sa koje strane), nego sto ste stvarno umislili da je vas tim toliko dobar da mu niko ne moze otkinut bod za pola sezone.

Ne no smo toliko mocni da bivsi igrac i kapiten kaze da mu je drago sto je pobedivsi Partizan pomogao Zvezdi. Zamisli bezobrazluka. Kud ces jaci dokaz da je sve namesteno.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1792 poslato: April 24, 2014, 11:05 »
Komentarisao sam to sto ste u prvom dijelu pukli od Vozdovca i imali 5 kikseva,a u drugom imate 10-0-0.

Sad ti izvodi svoje zakljucke kako zelis.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1793 poslato: April 24, 2014, 11:08 »
Kako vas nije sramota da napadate Lalatovića?
Ako me pamćenje dobro služi predsjednik Metalca je bio u vašem UO. Hoćete reći da to nije značilo sigurne bodove za vas. I sad kad Zvezdi ide svi pričaju o namještanju, e neka ste vi uzeli titule na čist i pošten način pa nek sve ide...  :pusiga:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1794 poslato: April 25, 2014, 01:44 »
nije predsednik metalca jedini iz uprava drugih klubova koji je sedeo i u partizanovoj upravi,bilo ih je jos...

pfc,izvini ali lupas.da vidimo sta je to lalatovic rekao

Citat
”Ma ja kao sto sam rekao i pre pocetka ove utakmice, mi igramo samo za nas, gledamo nase dvoriste. Jer jednostavno nalazili smo se u opasnoj zoni, imali smo 28 bodova, ne daj boze da danas nismo pobedili, izgubimo od rada, ispadamo iz lige. Napravili smo jedan veliki korak napred, veliki korak ka opstanku. Cestitam mojim igracima na prikazanoj igri, cestitam na velika osvojena tri boda. I ono sto moram, sto nosim u srcu, sto moram da kazem, zelim Zvezdi da osvoji titulu.”
Onda ga voditelj pita da sigurno razmisljaju o utakmici protiv Ofk Beograda,naravno posle slavlja. Nasta Lalat kaze “Izvinjavam se”, a ovaj ponovi razmisljate o utakmici protiv Ofk Beograda (a njima je sledeci Rad, a ne Ofka).
“Pa dobro ja sad necu da razmisljam mnogo, ja gledam na moju sledecu utakmicu, to igramo protiv rada na banjici, nama treba jos 1 bod. Znaci jednostavno drago mi je sto ja kao trener, bivsi igrac i kapiten Crvene Zvezde sam na neki nacin pomogao mojoj Zvezdi da dodje do titule, al danas smo iskljucivo igrali samo za Napredak iz Krusevca. Jos jednom ponavljam drago mi je sto smo ostali u ligi, i drago mi je sto ce Zvezda osvojiti titulu.”

i ti na osnovu toga citas izmedju redova da je rekao da dok je on u klubu napredak je zvezdin klub :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:
verovatno su svi osim tebe glupo pa ne znaju da citaju izmedju redova...

a ako je rec o tome dok je on trener negde,jasno je da onda se ne obazire na neciju moc,pa je onda i vozdovac bio zvezdin klub,dok je naravno on tamo bio u klubu,jer ako je rec o moci,ne treba tom klubu lalatovic da bi bio zvezdin klub.nego je ta moc dovoljna da klub udje u zvezdinu sferu.
sve u svemu ovo je izvini klasicno lupetanje...

faul,ako ne vidis drasticnu razliku izmedju zvezde u prvom delu i sada sta da ti radim. razliga je vise nego drasticna i evidentna,a to su pre svega dva iskusna zadnja igraca.i zvezda vise ne prima smesne golove.u prvom delu smo svaku drugu utakmicu primali golove gde neko iz odbrane kiksne najstrasnije da se svi smeju,i to su bili oni kiksevi koji se dese jednom u ne znam koliko.zvezda je npr vozdovac prvo razbila nije dala gol,i onda ga primila iz kiksa,protiv cuke u prvom minutu prili smesan gol iz najstrasnijeg kiksa...
to je apsolutno drasticna razlika...

kao sto sam i tvrdio ne mogu reci da ni jedna utakmica nije bila namestena,ali znam isto tako da smo znali jako tesko da dolazimo do bodova,uz puno mucenja.ali partizanovci nisu videli problem kada je njihov klub svaki put kada upadne u krizu bio malo poguran od sudija ili bi dosao na red smederevo,kula ili npr metalac,da se malo ako treba poboljsa gol razlika i sl.a sada se kuka na sav glas.

apsolutno mi nije problem da kazem i pricam o nepravilnostima vezanim za zvezdu, ali jedini dokaz i tvrdnja o namestanju je 15 vezanih pobeda.to mi lici ko na pricu o penalu.nije vazno da se kaze tada i tada smo osteceni jer nam nije sviran cist penal,vazan je samo podatak koliko utakmica u derbijima nije sviran penal,i to je vrhunski dokaz samo ne znam cega.
tako i sa ovih 15pobeda.cim je 15 pobeda to je vrhunski dokaz namestanja.gde ces veci dokaz.zar dalje bilo sta treba dokazivati...a rekao sam vec peri od 3 utakmice koje je on naveo za jednu sam siguran da nije namestena(napredak jer su nas ljudi oducili od fudbala,i sva 3gola smo dali iz prekida),jedna po onome na terenu to moze da bude(jagodina).
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 01:44 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1795 poslato: April 25, 2014, 10:41 »
Komentarisao sam to sto ste u prvom dijelu pukli od Vozdovca i imali 5 kikseva,a u drugom imate 10-0-0.

Sad ti izvodi svoje zakljucke kako zelis.

Za tvoju informaciju rasprava je bila o Lalatovicevoj izjavi. Mora da su svi ovde glupi i slepi osim dvojice prosvecenih pa u njoj vide krunski dokaz Zvezdine zavere.

A sto se ovog drugog tice, ako je jedino sto mozes da zakljucis to da je prvenstvo namesteno, tebi na cast. Ja te samo molim, kao i sve ostale zaverologe, da mi kazu jednu jedinu utakmicu u kojoj je Zvezda imala pomoc sudija, pa da vidimo.

Generalno govoreci mi se gade vise te price o svetskim zaverama i ta licemerna kukumavcenja.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1796 poslato: April 25, 2014, 10:43 »
ne namešta se prvenstvo samo pomoću sudija
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1797 poslato: April 25, 2014, 10:46 »
Ne nego pomocu sudija i Lalatovica.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1798 poslato: April 25, 2014, 10:58 »
  tebi je zaludo bilo šta objašnjavati :no: uživaj u zasluženoj tituli :P
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1799 poslato: April 25, 2014, 11:02 »
Ovo za Lalatovica si zaista lepo objasnio. Kako je to Zvezda namestila celo prvenstvo - i to bez sudija - ne sumnjam da imas vise teorija.

A u tituli cu uzivati ako je i kada je budemo osvojili. Sasvim sigurno necu izigravati mudrosera bjekovicevske provenijencije.